2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046488 بازدید | 684516 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثل اينكه تو عكس رنگي احتمال چسبندگي لوله چپ رو دادن عزيزم بهرحال احتمال موفقيت ivf تو هر سيكل حدود ...

فدای محبتت دوست عزیزم بله تمام ازمایشمو تو مرکز ناباروری بوده 

حتما میرم پیگیری میکنم توکل به خدا انشاالله شما هم این سری مثبت بشی و تمام این استرس ها روزی به شادی و لبخند تبدیل بشه 

بهترین هارو برات ارزو میکنم تارا جان

عزیزم روز نهم خیلی زوده دوستانی بودن که بی بی منفی بوده ولی ازمایش مثبت امیدوار باش گلم

ممنون عزیزم برام دعا کنید 

من بچه اولم بعد از دوبار ivfناموفق با iuiدر کمال ناباوری 

مثبت شد ولی الان با این همه دارو و انجام میکرو... 

زينب جون من حالم خيلي بد گلاب به روت خيلي بالا ميارم  برم سرم وصل كنم خوبه ؟ فشارم رو ٩

آخی الهی

گلم حتما سرم بزنن برات، هر جا رفتی بگو برای چند روز برات سرم و اندانسترون تزریقی(دمیترون) بنویسن که حداقل چند روز معطل نشی، البته اگر دمیترون خوراکی نمی تونی بخوری، اگر میتونی همون سرم یک سوم_دوسوم کافیه 1 لیتر، و یک لیتر هم سرم نرمال سالین قابل تزریق

ببین درسته الان آب دور جنین به میزان آب خوردن شما وابسته نیست ولی اگر نتونی مایعات بخوری برای بدن خودت خیلی خیلی ضرر داره و اذیت میشی، کلیه هات داغون میشه

چون استراحت باید باشی هم کم آبی برات خوب نیست ریسک بالا رفتن غلظت خون و تشکیل لخته تو پاهات هست

ببین اینا رو نمیگم بترسی، واسه این میگم خودم پدرم در اومد اون اول برای تهیه سرم، خیلی اذیت می کردن، دیگه وقتی دلایلم رو می گفتم چیزی نمی تونستن بگن

اگر الان خوب به خودت برسی احتمال بستری و این چیزا خیلی کم میشه، خلاصه خودت به فکر باش و گرنه به بقیه باشه میگن استفراغ و تهوع که طبیعیه، نمی فهمن آدم داغون داره میشه، هر وقت دور از جون آسیب دید باور می کنن حال آدم خرابه

گلم اگر قرار شد هر روز سرم بزنی به یه پرستار بگو بیاد خونتون که مجبور نشی از خونه بری بیرون، تو محیط بیمارستان با هزار جور میکروب و سرما خوردگی 

ببخشید طولانی شد گلی، اگر نصفه شب حالت خراب شد بیمارستان آرش برو، بگو آی وی اف بودی برات سرم میزنن، جاهای دیگه زن باردار رو اغلب پذیرش نمی کنن، بیمارستان نیکان هم هست ولی خیلی گرونه، کاری هم فراتر از بیمارستان آرش نمی کنن

به قول دوستان به علائم توجه نکن داروها تو مصرف کن و توکل کن به خدا انشاالله با خبر خوش مارو هم خوشحا ...

ان‌شاالله 

بنظرتون فردا برم آزمایشگاه چون ده روز میشه جنینام سه روزه بودن 

یعنی نشون میده 

@زینبی_بابا     عزیزم به این جواب ازمایش ها یه نگاه میندازی هم شرایط کلی رو بگی  ه ...

گلم اگر تو مرکز ناباروری انجام شده خیلی عالیه برای طبیعی 

چون مورفو 20 در صد هست، تحرک آ به تنهایی در هر ميلي لیتر 47 درصد هست، حتی تحرک بی هم دیدم عالی بود

گلم فقط می تونم بگم بد شانسی آوردین این سیکل + نشده، چون شما تمام بررسی ها رو انجام داده بودی، تو تکرار سیکل ها شانس بالاتر میره، به طوری که در مجموع سه تا انتقال احتمال حاملگی به حدود 90 درصد میرسه 

ان شاالله حتما دفعه دیگه مامان میشی 

@زینبی_بابا     اینجا برای روز انتقال شرایط اسپرم بهتر یا بدتر شده؟

تو اینجا که تغییر چشمگیری نداشته و بعد از پروسس و قبلش برای میکرو عالی بوده، فقط تحرک نوع آ یه کم افت داشته که در این حد اهمیتی نداره

ان‌شاالله  بنظرتون فردا برم آزمایشگاه چون ده روز میشه جنینام سه روزه بودن  یعنی نشون مید ...

روز سیزده یا چهارده برو که با جنین میشه هفده که معقول تر زودتر نرو شاید خدایی نکرده جنین دیرتر لانه گزینی کنه و شما تا امید بشی دکترت چه روزی ازمایش نوشته؟؟

سلام خانمها  من امروز روز نهم انتقال جنین فریز شده م هست کمر درد و دل درد دارم بی‌بی چک منفی ب ...

سلام عزیزم دیر بی بی زدی، به قول آنا جون یک هفته قبل انتقال باید میذاشتی😉😉😉😉

آخه عزیز دلم مگه ماکروفره از الان بی بی زدی، یکی از دوستان جنین بلاست انتقال داد، روز 11 بی بی منفی، ولی روز 15 آز داد مامان شده بود، با بتاي 750 فکر کنم