2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
سلام گلم  خود مهرافزا انتقال داد تو یه فضای کاملا معنوی  بله اومدن گفتن جنین هام سه تا د ...

خوب پس خوبه خداروشکر 

من دهانه رحمم تنگه موقع گذاشتن اسپوکولم عذاب شدید میکشم گفتم ببینم آمپولی چیزی میزنن یا نه،

بازم جنین فریز داری؟

چرا نگرفت آخه ماشالا کیفیت جنینات هم خوب بودن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم جواب اسپرم همسرت عالیییییی بوده تو روز انتقال از قبل بهتر بوده با این باید جنینات سوپر A میشده ...

فدات گلم پس چرا نگرفت اخه ؟؟؟؟؟

اخه سیگار می‌کشید از خرداد ماه ترک کرد کاملا و تغذیه کاملا رعایت کرد و به حرف دوستان گوش کردیم بیضه ها رو خنک نگه می‌داشت 

جنین دارم ولی با این شرایط میترسم انتقال بدم دوتا دارم 

سردرگمم چیکار کنم 

بازم برم پانکچر و .... جنین داشته باشم بعدش برم لاپرا و هیسترو و بعد انتقال ؟؟؟؟

یا لاپرا کنم ؟

دوستان در چه صورتی هیسترو میکنن؟؟؟ میشه چندتا عاملشو بگید  من رفتم دکتر گفت با این وضعیت اگه ...

عزیزم من یه فیبروم ۶ میلی متری داشتم که اثر فشاری بر رحم داشت گفت قبل سیکل باید هیسترو شی برداری ولی اون خیلیها که بیعلت منفی میشدن هم هیسترو تشخیصی میشدن که دکتر تمام رحم واز داخل ببینه من شنیدم لاپرا برای ذخیره پایین خوب نیست یکم عملش پیچیده تر از هیسترو هست

فدات گلم پس چرا نگرفت اخه ؟؟؟؟؟ اخه سیگار می‌کشید از خرداد ماه ترک کرد کاملا و تغذیه کاملا رعایت کر ...

به نظرم تخمکت ضعیف بوده ببین تو رویان برای کسانی که ذخیره شون پاینه یه روش سیکل دارن به اسم شانگهای که دوتا تخمک به دست میاد ولی با کیفیت عالی می خوای اینم بپرس

دوستان در چه صورتی هیسترو میکنن؟؟؟ میشه چندتا عاملشو بگید  من رفتم دکتر گفت با این وضعیت اگه ...

نسرين جان مگه انتقال چندمت بود؟ اگه به مشكلي در خصوص رحم مشكوك بشند قبل انتقال پيشنهاد هيسترو ميدند يا اينكه اگه چند تا انتقال منفي بشه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
نسرين جان مگه انتقال چندمت بود؟ اگه مشكلي در خصوص رحم مشكوك بشند قبل انتقال پيشنهاد هيسترو ميدند يا ...

عزیزم انتقال اولم بود که منفی شد ولی دکتر تو مرکز گفت نیاز به لاپرا نداری ولی امروز رفتم پیش یه دکتر دیگه وقتی پروندمو دید گفت کاش اول هیسترو ولاپرا می‌شدی بعد انتقال می‌دادی و طبق تحریم بهت قول میدادم البته گفت با خواست خدا مثبت می‌شدی 

چون وضعیت رحمم از نظر اندومتر و تری لاین بود انتقالممم فرش بود گفت اینا عالی بوده 

باشه عزیزم ممنونم از راهنماییات ، ای کاش دیروز درمورد هیدرو بودن میدونستم و صراحتاً از دکتر میپرسیدم ...

دکتر مشایخی، ریز جثه است و عینکی نیست، همیشه غیر از سه شنبه ها هستش ولی دو شنبه ها از صبح تا بعد از ظهر بخش مطب ها میاد، غیر از اون دکتر شیوا، و غفاری هم خوبن فقط روزهای کاریشون رو نمی دونم

بقیه هم شناختی ندارم

عزیزم انتقال اولم بود که منفی شد ولی دکتر تو مرکز گفت نیاز به لاپرا نداری ولی امروز رفتم پیش یه دکتر ...

مثل اينكه تو عكس رنگي احتمال چسبندگي لوله چپ رو دادن عزيزم

بهرحال احتمال موفقيت ivf تو هر سيكل حدود 40% هست و هيچ دكتري نميتونه قول بده كه مثبت بشيم ولي بنظرم عكس رنگيتو ببر يك دكتري كه خيلي وارده تو اين زمينه ببينه. انشالله دفعه بعد مثبت ميشي به دلت بد راه نده 

اسپرما همسرت عالي هستن البته اگه آزمايش رو تو مركر ناباروري دادين.

شوهر من 2% مورفولوژي و 2% حركت a اون شب طرازي ميگفت اسپرما هيچ مشكل ندارن خوبند و  سقط بخاطر ضعف تخمك شما بوده

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم