2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
گلم روی بدن من سالاد با روغن زیتون زیاااااااد خیلی عالی جواب میده، مثلا حدود نصف بیشتر کاهو با گوجه ...

غذا چی میتونیم بخوریم عزیزم؟نون و برنج و ماکارونی میشه؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلمی، به خدا می فهمم چی میگی، کاملا حق داری  منم فقط دلم می خواد با دل قرص جلو بری، یادمه ...

خیلی ممنونم عزیزم ان شالله که بارداری راحت و زایمان راحتری داشته باشید ، والا نمیدونم هیدرو چیه و چیزی درمورد هیدرو بودن نگفتن ، تو عکس رنگی که همون رویان انداختم همه چی یکی از لوله ها خوب بودش ولی درمورد اون یکی لوله فقط فقط یک جمله نوشته بود که از ابتدا بسته است ، وقتی جوابو بردم پیش دکتر مصطفایی و عکسو دید گفت بنظرش لوله از ابتدا بسته نیست و ماده حاجب از اون سمت نیومده بیرون !!! حقیقتش منم اینقدر بابت این قضیه تو شوک بودم و هول زده که بیشتر گیر ندادم که چیه و منظور حرفشم متوجه نشدم اونم سریع نوشت درمان ای یو ای !!!!!!! دیروزم که رفتم دکترم خانم محیطی بود و ببخشیدا ببخشیدا یکم گیج میزد میخواست پرونده رو بررسی کنه چون اخر وقت بود انگار خسته بودش و بی حوصله و خودم بهش گفتم که یکی از لوله هام بسته ست و نمیخوام دیگه ای یو ای انجام بدم و اونم هیچ واکنشی نسبت به این حرف نداشت فقط همون مطالبی که تو پست قبل نوشتمو گفت و تو پرونده درج کرد که به اصرار بیمار ای یو ای تکرار نمیشود و میکرو انجام شود 

من همون موقع که جواب عکس رنگی رو گرفتم از ناراحتی این عکسو به یه دکتر متخصص زنان که مشاوره اینترنتی میداد نشون دادم ایشون گفتن شاید از شدت درد هنگام عکس اینطوری شدی یا بخاطر عفونت لوله ت بسته ست و بهتر بود که با بیهوشی عکس میگرفتی ولی من موقع عکس اصلاً درد نداشتم و سعی میکردم بدنمو سفت نکنم حتی چند بار هم ماده حاجبو تزریق کرد که لوله باز بشه ولی درد نداشتم ، اون خانم دکتر گفت که هفت روز آزیترومایسین بخورم تا اگه عفونتی هم باشه برطرف بشه بهرحال بعدش ای یو ای کردم که منفی شدش ،،،، تورو خدا ببخشید که کلی نوشتم

غذا چی میتونیم بخوریم عزیزم؟نون و برنج و ماکارونی میشه؟

همه چی گلم غیر از گوشت خام و نیمه پخته، یا تخم مرغ عسلی، یا سبزیجات از رستورانی که نمی دونی خوب شسته شدن یا نه

جگر هم منع مصرف داره 

بقیه چیزا حتی زرشک و زعفران در حد غذا هیچ مشکلی نداره

ماکارونی و غذاهای روزمره هیچ مشکلی نداره 

حالا چیزهای خوب، میوه های مختلف، جوانه گندم، مایعات، پیاده روی ملایم، انواع پروتئین ها، خوبه

اینم یادم اومد، حبوبات چون نفخ میاره خیلی کم بخور یا اصلا نخور، آدم اذیت میشه زیاد

من شیر رو با گلاب یا قوتو قاطی میکردم به خاطر نفخش و سردی

خیلی ممنونم عزیزم ان شالله که بارداری راحت و زایمان راحتری داشته باشید ، والا نمیدونم هیدرو چیه و چی ...

پس اگر این جوریه حتما یه ویزیت دیگه بشو، ترجیحا دوشنبه نوبت بگیر که با دکتر مشایخی باشی چون خیلی دقت داره و ازش بپرس در مورد هیدروسالپنکس لوله، اگر اون بگه نه خیالت راحت که با خیال راحت سیکل رو شروع کن

چون اگر لوله هیدرو باشه و سمی احتمال گرفتن جنین میاد در حد 0

ولی اگر انسداد عادی باشه مشکلی نیست

آزمایش های انعقادی هم قطعا دفعه اول نمی نویسن برات، منم یادمه هر کار کردم ننوشتن، واسه همین رفتم پیش زرنانی تو بیمارستان گاندی و برام نوشت و انجام دادم، با خیال راحت سیکل رو شروع کردم

ببین ممکنه یه مقدار این بررسی ها کار رو عقب بندازه ولی عوضش ارزش داره، آدم جونشو از سر راه نیاورده الکی همش دارو بگیره 

البته خیلیا بودن این آزمایش ها رو انجام ندادن و نتیجه گرفتن ولی خب شانس هم داشتن، پس حتما کامل بررسی کن بعد برو تو سیکل

پس اگر این جوریه حتما یه ویزیت دیگه بشو، ترجیحا دوشنبه نوبت بگیر که با دکتر مشایخی باشی چون خیلی دقت ...

باشه عزیزم ممنونم از راهنماییات ، ای کاش دیروز درمورد هیدرو بودن میدونستم و صراحتاً از دکتر میپرسیدم اتفاقاً دیروز یه دکتر مسن که عینک هم زده بود اونجا بود که اگه اشتباه نکنم میگفتن دکتر مشایخیه ، اگه میدونستم دیروز با همون نوبت میگرفتم 

پس اگر این جوریه حتما یه ویزیت دیگه بشو، ترجیحا دوشنبه نوبت بگیر که با دکتر مشایخی باشی چون خیلی دقت ...

زينب جون من حالم خيلي بد گلاب به روت خيلي بالا ميارم 

برم سرم وصل كنم خوبه ؟ فشارم رو ٩

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
همه چی گلم غیر از گوشت خام و نیمه پخته، یا تخم مرغ عسلی، یا سبزیجات از رستورانی که نمی دونی خوب شسته ...

مرسی از توضیحات کاملت عزیزم 😘😘

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

@زینبی_بابا    

عزیزم به این جواب ازمایش ها یه نگاه میندازی هم شرایط کلی رو بگی 

هم مورفولوژی رو؟؟؟

ازمایش اسپرم همسرم خوبه ؟؟

خودم به شک افتادم 

من سه تا جنین که انتقال دادم دوتا گرید A و یه دونه B و زده هشت سلولی 

@نسرین_مهر    

عزیزم اگه اشتباه نکنم شما موسسه مهر رشت میرفتی آره؟ 

چندسوال داشتم حوصلشو داشتی لطفا جواب بده 

1_قبل انتقال آمپولی چیزی زدن که شل کنه بدن آدمو موقع انتقال یا نه 

2_خود مهرافزا انتقال داده؟

3_جنین شناس موقع انتقال اومد بالا سرت توضیح بده درمورد جنینات؟ 

4_جنینات فریز بودن یا نه؟

ببخشیدا زیاد شد سوالا

@نسرین_مهر     عزیزم اگه اشتباه نکنم شما موسسه مهر رشت میرفتی آره؟  چندسوال داشتم ...

سلام گلم 

خود مهرافزا انتقال داد تو یه فضای کاملا معنوی 

بله اومدن گفتن جنین هام سه تا دو تا گرید آ و یه دونه ب و هشت سلولی 

امپول نزدن زمان انتقال ولی واژن رو با یه مایع شستشو دادن 

مراقبت هاشون عالی بود 

من انتقالممم فرش بود جنین هام سه روزه