2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046706 بازدید | 684539 پست
سلام بچه ها تو غربال ۲ وزن نینیتون چند گرم بود؟؟⚘⚘

سلام عزیزم،برا من ۲۲۵گرم شماچی؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
بچه همش فعلا میچرخه و این ور اون ور میره فکر نمیکنم ثابت باشه⚘بهت گفت بچه عرضیه؟

نه عرضی چیه ؟چیزی نگفت،فقط گفت سرش پایینه تو سونومم زده سفالیک

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی ممنونم عزیزم از روحیه ای که به آدم میدی ، واقعاً درست میگید نگاهم خیلی منفی شده آخه چند سال رفت ...

عزیز دلمی، به خدا می فهمم چی میگی، کاملا حق داری 

منم فقط دلم می خواد با دل قرص جلو بری، یادمه خودم چه قدر دلم میخواست همه بهم بگن نتیجه میگیری و برام دعای خیر کنن

اما در مورد سوالاتت، اول رگ گیری ساده میکنن مثل سرم زدن و از همون طریق بیهوش می کنن، مواد بی هوشی کاملا متفاوته با داروهای دندانپزشکی نگران نباش ولی ضرری هم نداره به مشاوره بیهوشی بگی، 

خیالت بابت لوله بسته راحت، از طریق واژینال تخمک گیری میکنن به لوله ربطی نداره، فقط لوله رو فراموش کردم چرا بسته؟ اگر هیدرو هست بعد از پانکچر انتقال نده، تکلیف اون رو اول روشن کنن برات

میکرو و آی وی اف عملا هیچ فرقی با هم ندارن از لحاظ دارو و هزینه، فقط تو آزمایشگاه جنین شناسی خود جنین شناس تشخیص میده کدوم روش بهتره، ببین واسه ما picsi کردن که بعدا فهمیدم، یعنی یه نوع پیشرفته تر از میکرو عادی، ولی نه نظر خواستن از من نه چیزی، خودشون دیدن این بهتر جواب میده پس از این بابت جنین شناسی خیالت راحت

هر سوالی داری بپرس گلم من فعلا تا زایمان هستم ان شاء الله 

عزیزم قربون دلت😍😍😍😍😍 ان شاالله به زودی جشن نی نی شما

زینب جون مبارک

دعای توسل نتیجه داد برات😍😍😍😍 از اون موقع من عادت کردم هر روز ایت الکرسی میخونم😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

من ٥ روزه انتقال جنين انجام دادم و تو اين مدت خواباى خوبى ميديدم كه مثبت شده ديشب يه خواب برا دوستم ديدم الان كه بش زنگ زدم خواستم ببينم خوابم درست بوده يا نه دقيقا بر عكسش شده حالا همش ناراحتم خيلى كه نكنه اون خوابامم اين طورى بشه البته من خوابايي كه درست دربياد هم زياد ميبينم نميدونم ديگه 😢😢

ببخشید چند تا سوال دیگه الان یادم اومد ، میکرو یا ای وی اف از ذخیره تخمدان کم میکنه ؟؟؟ تحرک خوب یا ...

گلم با هر پریود شدن هم از ذخیره تخمدان کم میشه، حالا با پانکچر یه کم بیشتر، ولی در حدی نیست که جای نگرانی داشته باشه 

قطعا بوجود اومدن جنین به سه عامل بستگی داره، اسپرم، تخمک، محیط رحم، ولی دلیل نمیشه هر کدوم از این فاکتورها ضعف داشته باشه نا امید بشی، چون آی وی اف برای کم کردن همین ضعف هاست

جنین ها بعد از لقاح حدود 2 _3 روز یا تا 5 روز به صلاح پزشک تو آزمایشگاه جنین شناسی کشت داده میشن و گرید بندی میشن، بر اساس اون بسته بندی میشن به صورت متعادل، یعنی اگر یک بسته 2 تا جنین داره شک نکن یکیش کیفیت عالی داره، اون دومی ولی عالی نیست، یا تو یک بسته 4 تایی جنین همه اونها با کیفیت عالی نیستن از لحاظ ظاهری، و باید اینم بگم فقط جنین هایی رو نگه میدارن که ارزش فریز کردن و انتقال داشته باشه، اگر خیلی بی کیفیت بود میریزن دور، یا اگر سلول لقاح پیدا کرده رشد نکرد خدای نکرده میگن جنین تشکیل نشده 

پس خیالت راحت هیچ جای دنیا جنین بی کیفیت انتقال نمیدن

مرسی عزیزم از توضیحت، سعی میکنم به چیزای مثبت فکر کنم که این از همه مهمتره. از دکتر پرسیدم در مورد آ ...

آره گلم درست گفته حتی یکی از دوستان اینجا لوپوس داشت و خارج کشور هیچ دارویی حتی پرد هم اگر اشتباه نکنم بهش ندادن و انتقال سوم مامان شد، تازه اونجا هر بار فقط یک جنین انتقال میدن چه کیفیت آ، چه بی و چه سی

زینب جون مبارک دعای توسل نتیجه داد برات😍😍😍😍 از اون موقع من عادت کردم هر روز ایت الکرسی میخونم😍

عزیزم ان شاالله به زودی برای شما هم نتیجه میده، 

خدا کنه روزی برسه هیچ زنی در حسرت بچه نباشه، همه هر چند تا دوست دارن راحت خدا بهشون بده

بچه ها چ چیزهایی باعث یبوست میشه؟اصلا بعد انتقال چی بخوریم؟من نمیدونم چی بخورم چی نخورم،سری قبل یبوس ...

گلم روی بدن من سالاد با روغن زیتون زیاااااااد خیلی عالی جواب میده، مثلا حدود نصف بیشتر کاهو با گوجه و روغن زیتون که حجم زیادی هم میشه حسابی خوب جواب میده

آلوچه خشک و میوه های تازه فصل هم خوبه

فقط واسه سالاد من فلفل سیاه میزنم سردیش گرفته بشه

من ٥ روزه انتقال جنين انجام دادم و تو اين مدت خواباى خوبى ميديدم كه مثبت شده ديشب يه خواب برا دوستم ...

مثبت فکر کن گلم

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
لیانای عزیزم متاسفانه منفی شدم

واي عزيز دلم باورم نميشه خيلي متاسفم 

خدا كمكت كنه خيلي سخته چرا اينجوري شد 😭

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
آره گلم درست گفته حتی یکی از دوستان اینجا لوپوس داشت و خارج کشور هیچ دارویی حتی پرد هم اگر اشتباه نک ...

عزیزم یه سوال؟ چه جوری میشه تشخیص داد لوله هیدرو هست یا نه؟ یادمه یکی از بچه ها هیدرو بود بهش آنتی بیوتیک داده بودن تو انتقال

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم