2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
یک شنبه گذشته بود،امروز جواب آز رو گرفتم قبل عمل دیگه یادم رفت به دکترم بگم فردا ببرم نشون دکتر بدم ...

عزیزم میشه همون روز انتقال جواب رو به دکترم نشون بدم ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها منم تازه عضو گروهتون شدم. راستش من 3 ماه پیش توی رویان پانکچر شدم البته به خاطر اینکه ها ...

سلام عزیزم خوش اومدی 

گلم به منم گرید نگفتن اصلا بهش فکر نکن

منم ال دی داشتم قبل انتقال، احتمالا این مدلی برات بهتره چون منم هایپر شده بودم مثل شما برام انتقال دادن

ان شاالله که مامان بشی شما هم همین دفعه

زینبی جون پس چرامن پیش دکترغددهم رفتم تی اس اچم ۳ونیم بودگف لووتیروکسین نیازنیس براساس انتی تی پی او ...

نمی دونم گلی واقعا گیج شدم منم

تو رویان که tsh خیلی اهمیت میدن بهش، یعنی طرف گریه زاری کنه هم اهمیت نمیدن میگن باید زیر 2 بیاد، نهایتا زیر 2.5 تو حالت اجبار

سلام عزیزان ممنونم از راهنمایتون الخصوص زینبی  بابا. که همیشه لطف داره جواب میده. میگم روز انتقال گفتن ماهی  نخور سرب داره ولی الان دوماه تمام کردم رفتم شکر خدا داخل سه ماه اشکال نداره ماهی بخورم

دوستان جواب سلفری اومد سالمه 😍😍😍😍 یعنی جونم به لبم رسید تا بیاد شرمنده تک تکون هستم خیلی اذیت ک ...

خداروشكر عزيزم 

زينب جان من يه بار بعد انتقال ناموفق پريود شدم الان دفعه دوم بعد از انتقاله كه بايد پريود ميشدم ولي ٤ روز تاخير دارم 

طبيعيه ? علتش چي ميتونه باشه

سلام خانم، من امروز رویان نوبت داشتم دکتر گفت ما تا سه نوبت ای یو آی انجام میدیم ولی من یک کلام موند ...

سلام عزیزم، نمی دونم چرا این قدر منفی نگاه می کنی ولی آی یو آی چون فقط 20 درصد احتمالش هست منفی شده تازه اگر طبق پروتکل های جهانی بخواد انجام بشه باید 6 دفعه انجام داد 

این از بحث آی یو آی

واسه آی وی اف هم درست گفتن تو تمام رفرنس ها تو بهترین حالت 46 درصد در هر سیکل انتقال جنین احتمال موفقیت هست، و به خاطر عوارض زیادی که داروها داره تشویق می کنن اگر شرایط بد نیست حتما چند سیکل آی یو آی انجام بشه اگر نشد میکرو، گلم خود منم قرار بود 3 بار آی یو آی کنم که دوبار انجام دادم بعدش همسرم عمل اورژانسی شد و شرایطش خیلی خرابتر شد و دیگه باید میکرو میکردیم، گلم اینا رو میگم نا امید نشی همش فکر نکنی همه دکترها منتظرن ما کار منفی و بیهوده انجام بدیم

خود من خیلیا رو دیدم با آی یو آی باردار شدن با عوارض به مراتب کمتر

اما حالا شما به دلایلی نمی تونی وقتت رو برای درمان با درصد موفقیت کمتر بذاری، اشکالی نداره 

ان شاالله با اولین میکرو مامان میشی گلم

منم با اولین انتقال مامان شدم، تازه با شرایطی که روز پانکچر بعد از بهوش اومدن گفتن فرم رضایت فریز تخمک امضا کنم به خاطر اسپرم های داغون، با وجود آندومتریوز و کیست آندومتریوما با احتمال کمتر از 40 درصد + شدم

الهی که شما هم زود زود با اولین انتقال مامان میشی

یک شنبه گذشته بود،امروز جواب آز رو گرفتم قبل عمل دیگه یادم رفت به دکترم بگم فردا ببرم نشون دکتر بدم ...

نه گلم بد نیست، لیانا جون هم با شرایط شبیه شما انتقال داد و مامان شد ولی واسه خاطر خیال راحتی خودت حتما به متخصص نشون بده