2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046691 بازدید | 684536 پست
بهرحال بعضي دكترا به استثناء اعتقادي ندارند و طبق اصول كلي جلو ميرند نظر ايشونم قابل احترامه ولي برا ...

من همیشه از دکترایی که بهم پیشنهاد اهدایی می دادند متنفر بودم احساس می کردم برام کم کاری می کنند.ولی برام جالب بود که طرازی اصلا این پیشنهادو بهم نداد.

شما حرفت درسته ممکنه یه دکتر برای یه نفر خوب باشه برای یه نفرم نتونه تشخیص درست بده

💖💖💖

سلام دوستان 

امپول سلکسان با هپارین یکیه؟؟؟

دکتر به من گفته سلکسان بگیر اگه گیرم نیومد اونو دادن بهم داروخونه اشکال نداره ؟؟؟

بعد شما که استفاده مکنید هم اسپرین دارید هم امپول؟؟؟؟

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه دوستان من امروز عضو ني ني سايت شدم  

با توكل به خدا 35 سالمه و حدود 8 ماهه توي اقدام بارداري هستم يكبار ماه گذشته IUI كردم كه متاسفانه موفقيت آميز نبود و ميخوام اين ماه IVF  انجام بدم براي 4 مهر از مركز رويان وقت گرفتم خوشحال ميشم برام دعا كنيد و بهم كمك كنيد اميدوارم دامن همه مون سبز شه  

خدايا دل همه مونو شاد كن                                                                   https://www.instagram.com/unique_meson/                
سلام عزیزم سر بچه زیاد تکون میخوره، این موقعیت نهایی نی نی نیست خیالت راحت😉😉😉تو این هفته ها کلی پ ...

ای جااان 😍من فکرکردم بده اینطوری سرش پایینه ،نازش میکردم میگفتم مامان بچرخ آخه چرا کله پا شدی سرت گیج نمیره اینطوری😆 ممنونم😊

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
برامنم 18هفتگی سرش پاین بود یعنی سفالیک ...هنوزم همچنان هست..نه چ اشکالی داره...طبیعی ترین حالت قرار ...

ممنونم عزیزم،به همسرمم گفتم سرش پایینه آخرا موقع زایمان سرش میاد پایین از الان زوده اینطوریه بیچاره قیافش دیشب همش توهم بود و ناراحت بود😄

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
ای جااان 😍من فکرکردم بده اینطوری سرش پایینه ،نازش میکردم میگفتم مامان بچرخ آخه چرا کله پا شدی سرت گ ...

شما تکونای نینی احساس میکنی ؟؟

من نه 😑

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
نميدونم گفت لازم نيس، تا حالا هم هروقت خوردم اصلا امپول نداشتم كيست هم نداشتم سر موقع پري تشريف مبار ...

عزیزم چرا داری لتروزول  میخوری؟؟واسه انتقال مجدد؟؟ من چندوقت یکبار میام تاپبک خیلی در جریان نیستم متاسفانه 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
شما تکونای نینی احساس میکنی ؟؟ من نه 😑

آره عزیزم،من تو سونو ان تی جفتم قدامی بود،اما تو هفته چهارده یه تکونای خیلی ریزی مثل نبض احساس میکردم که چون خیلی ضعیف بود اصلا نمیدونم هنوزم نی نی بود یا نه،اما توی هجده هفته که رفتم سونو دوروز قبلشم یه چیزایی حس میکردم بازم مطمئن نبودم که وقتی آب میوه شیرین خوردم رفتم سونو آنومالی دیدم تکون میخوره،داشت انگشتشو میمکید،بعد ازون دیگه تکون میخوره میفهمم که نی نیه گاهی پایین ترین قسمت زیرشکمم میلرزه😁

جفتتون چیه؟