2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046684 بازدید | 684536 پست
سلام بچه ها من هفته دیگه انتقالمه ولی نرفتم برای آزمایش های تکمیلی به هر دکتری گفتم برام ننوشت و ...

سلام عزیزم مشکل ایمنی که اصلا بهش فکر نکن ولی انعقادی انوکسا و آسپرین بهت بدن کافیه، حتی اگر مشکل نداری

بله درسته.اینترنتی میتونی سفارش بدی  یا زنگ بزن به ۰۲۵ ۳۳۸۰۳۰۱۱ مرکز ایت الله تبریزیان هست سفار ...

اینترنتی از کدوم سایت سفارش بدم خواهری؟بعد باید باهمدیگه مخلوط کنم دم کنم؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم مشکل ایمنی که اصلا بهش فکر نکن ولی انعقادی انوکسا و آسپرین بهت بدن کافیه، حتی اگر مشکل ند ...

چرا به ایمنی فکر نکنم؟ آسپرین هم دارم میخورم ولی همش نگرانم بیشتر برای ایمنی چون یکن آلرژی هم دارم

عزیزم منم عین شما بودم ان شاالله مامان شدی  آزمایش‌ت امروزه؟ ببخشید هی فراموشم میشه می پرسم🙈 ...

نه 😭😭😭😭😭فرداست 😢😢😢😢😢

انقدر همسرم امیدوار اعصابم خورد کرده  استرسم بیشتر میشه کاش نا امید بود 

توروخدا دعا کن برام هیچ حسی هم ندارم هیچی حتی دردهای پریودمم کم شده خیلی کم....

هیچ علامتی ندارم دارم دیوونه میشم 

نه لک نه سرگیجه نه سردرد هی سینه م رو فشار میدم ببینم درد داره میبینم هیچ دردی نداره انقدر عادی هستم که گاهی فراموش میکنم انتقال دادم 😢😢😢😢

واقعا امتحان سختیه خدا خودش هممون رو نجات بده از این استرس 

باورت نمیشه دلم میخواد فرار کنم به جایی که نمیدونم کجاست برم هیچ کس رو نبینم 

خوش به حال مردا چقدر بیخیال و شادن همسرم تاریخ زایمانم حساب کرده داره دیوونم میکنه رفتاراش 

چرا به ایمنی فکر نکنم؟ آسپرین هم دارم میخورم ولی همش نگرانم بیشتر برای ایمنی چون یکن آلرژی هم دارم

گلم چون اثبات شده حتی اگر سی دی مارکر ها و یه سری چیزهای دیگه بالا و پایین باشه علت باردار نشدن یا سقط نیست، 

یعنی این همه خانم باردار خیلی هاشون ممکنه آزمایش های ایمنی نرمال نداشته باشن و بارداری کاملا سالم دارن

یعنی اگر خانمی مشکل داشته باشن سی دی مارکرهاش و بار اول و دوم سرم بگیره باعث بالا رفتن احتمال بارداری نمیشه

حساسیت هم نگران نباش ربطی نداره

یا حتی دیر سرما خوردم هم ربطی نداره

همون آسپرين عالیه گلم

باز اگر از چیزی نگرانی بپرس گلم

جل الخالق.عجب.که اون خوش شانس تره. طرازی قاطی کرده بود دیشب خواهر به دل نگیر .از دنده ی چپ بلند شده ...

بهرحال بعضي دكترا به استثناء اعتقادي ندارند و طبق اصول كلي جلو ميرند نظر ايشونم قابل احترامه ولي براي من قابل قبول نيست حرفاش. فقط برام جالب بود كه اصلا توجهي به آزمايشهاي من نميكرد هرچي آزمايش .. ميگذاشتم جلوش اصلا اهميت نميداد و فقط زوم كرده بود روي سن و حرفاي خودشو ميزد. ولي تا فهميد نامه زرناني به دكترم همرامه شيرجه زد روش و كلي ازش روش مطلب نوشت! بعد تازه يادش افتاد آزمايشاي ايمني- انعقادي منو نگاه كنه و كنار يادداشتهاش بنويسه PAI1 مثبت...

نميدونم والله من كه خوشم نيومد از طرز برخوردش يجوري نگاه منفعت طلبانه نسبت به همه چيز و همه كس داره و من چون خودم تريدر هستم ادمهاي اين تيپي رو سريع تشخيص ميدم. 

ولي تو مطبش دو تا مثبت ديدم و يك منفي و خيلي هم شنيدم كه آمار مثبتش بالاست انشالله هركي ميره پيشش دستش براش خوب باشه و مشكلش حل بشه.

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
آره با بی هوشی هست زیاد طول نمی کشه، درد هم یه کوچولو داره آدم تو واژن حالت تهوع بعد از عمل بده اون ...

ان شاءالله به سلامت نی نی رو بغل کنی و این سختیا رو فراموش کنی😍😍

خدا جونم شکرت...
نه 😭😭😭😭😭فرداست 😢😢😢😢😢 انقدر همسرم امیدوار اعصابم خورد کرده  استرسم بیشتر میشه کاش نا ...

عزیزم آروم باش میدونم استرس داری برای فردا ان شاءالله مامان شدی اصلا به علائم فکر نکن من الانم ی روز پر از علائمم ی روز هیچی توکلت به خدا باشه

خدا جونم شکرت...
عزیزم منم عین شما بودم ان شاالله مامان شدی  آزمایش‌ت امروزه؟ ببخشید هی فراموشم میشه می پرسم🙈 ...

زینب جان شما آزمایش روز چندم دادی؟؟؟ 

جنینم ۵ روزست امروز نشون نمیده؟؟ 

نه 😭😭😭😭😭فرداست 😢😢😢😢😢 انقدر همسرم امیدوار اعصابم خورد کرده  استرسم بیشتر میشه کاش نا ...

آره عزیزم مگه میشه متوجه نشم، منم روز آزمایش همین بودم، همسرمم مثل همسر شما ظاهرا یه جور نشون میداد ولی می‌فهمیدم اونم کلی استرس داره

اون روز صبح سرکار نرفت منتظر بودیم جلوی باجه آزمایشگاه تا جوابش بیاد، اول گفته بودن 11 جواب میاد، 

11 شد گفت نیومده یه ربع دیگه، 

یه ربع بعد پرسیدیم خبری نبود، ببین تا 12 و ربع که جواب اومد اندازه یک سال گذشت بهمون

برگه جوابو همسرم گرفت جرات نداشتیم بازش کنیم، دستامون میلرزید 

حتی همسرم نگاه برگه نمی کرد من نگاه کردم، ببین زبونم لکنت پیدا کرده بود، گفتم اینکه مثبته😭😭😭😭

ان شاالله خدا قسمتت کنه

(کلا جواب آزمایش هام نمی دونم چرا همیشه سربزنگاه دیر میاد) 

میگم خانما کسی تازگی امپول گونال اف ۴۵۰ ‌گرفته؟ هست اصلا؟ من تهرانم کدوم داروخونه ها دارن؟

نه عزیزم من رویا و هلال احمر وسیزده ابان رفتم گفتن فعلا نیست مجبور شدم گونال ۳۰۰ بگیرم

عزیزم آروم باش میدونم استرس داری برای فردا ان شاءالله مامان شدی اصلا به علائم فکر نکن من الانم ی روز ...

ممنون عزیزم چقدر خوبه که شماها هستین حداقل درک میکنید و همگی به نوعی این روزا رو گذروندید 

آدم آروم تر میشه 

خیلی دعا کن برام عزیزم 😔😔😔😔

سلام بچه ها من هفته دیگه انتقالمه ولی نرفتم برای آزمایش های تکمیلی به هر دکتری گفتم برام ننوشت و ...

سلام عزیزم نگران نباش منم این آزمایشارو ندادم ان شاءالله با همین انتفال باردار میشی

خدا جونم شکرت...
آره عزیزم مگه میشه متوجه نشم، منم روز آزمایش همین بودم، همسرمم مثل همسر شما ظاهرا یه جور نشون میداد ...

خداروشکر که خدا دلتو شاد کرد الهی که تا آخرش همینطور عالی پیش بره و صحیح و سالم بغل بگیریش....

خدا قسمت همه منتظرا کنه