2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046261 بازدید | 684508 پست
خواهری دکتر رزاقی هم برگشته ایران به اون هم فکر کن خیلی دکتر خوبی هستش من بین رزاقی و طرازی ترجیح می ...

میگن رزاقی برمیگرده کانادا

ثمین برو اون طرف آزمایش من ببین چه گلی به سرم بگیرم😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگن رزاقی برمیگرده کانادا ثمین برو اون طرف آزمایش من ببین چه گلی به سرم بگیرم😭😭😭

فکر نمیکنم.دیدم .

هر چیزی که شناخته شده باشه توی علم پزشکی درمان داره با ی پردنیزولون ساده مشکل حل میشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بی بی مثبت😍😍😍 دو دوزه hcg زدم میدونستم الان بی بی بزنم مثبت نشون میده😂😂😂 بس که عقده بی بی مثب ...

خوش به سعادتت حداقل ی بارم شده بیبی + به این پررنگی دیدی کاذبم باشه مهم نیست حداقل عقده توی دلت نموند

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم شما ۵۰۰ داشتین؟  آره من نتونستم بخونم ، حتما اونا میتونن. اگر گیر نیوردم و ایرانیش ک می ...

عزیزم من فقط ماه اخر خارجی گیرم اومد.. وگرنه از زمانی ک دکتر تجویز کرد فقط ایرانی زدم...

من همیشه از همون داروخونه پایین مطب میخریدم...

زایمانمم خداروشکر خوب بود و از دکتر خیلی راضی بودم.

من بیمارستان آبان رفتم.. هزینمم حدودا هفت تومن شد.. با اتاق خصوصی و...

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
زینب جان شوهرم فعلا راضی شده دارو بخوره ولی نمیاد ارولوژ و راستش منم میترسم بریم ارولوژ دوباره بهش ا ...

تارا جون شوهر من راضی شده دارو گیاهی بخوره حالا منم نمیدونم چه داروگیاهی براش بخرم.دارم میرم تهران میخوام ی چیز درست و درمون براش بخرم .چون ما فقط مشکل تحرک اسپرم داریم تحرک آ 0 هستش و بی 15درصد

ممنونم عزيزم ، خانمي بارداري دوم كه با وجود بچه كوچيك سخت هست ولي خوب خدا هم خودش كمك ميكنه ، دكتر م ...

سلام عزيزدلم، خوبي ؟ نينيا خوبن؟ خيلي دوست دارم ببينم در چه حالين ان شاءالله كه عالي و خوبين همه چي هم بر وفق مراد هست

اگر نوبت طرازی رو نخواستی بری میشه من برم؟

افشان جون نمیدونم که برم یا نه؟ منتظرم همسرم بیاد ببینم‌چی میگه اددت کردم اگه نخاستم برم یکساعت قبلش بهت میگم نوبتم ساعت هشته

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
مرسی زینبی جونم خیلی مممنونم فقط ی سوال. من پریودام فقط نهاااایت س روز باشه س روزم لک خیلی کم دارم. ...

همون روز دوم برو شما 

ولی این سیکل پانکچر کردی نرو، بذار یه وقت دیگه

اما تا اون موقع دکتر خوب پیدا کن که زمانت رو هم از دست ندی