2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
عزیزم شما ۵۰۰ داشتین؟  آره من نتونستم بخونم ، حتما اونا میتونن. اگر گیر نیوردم و ایرانیش ک می ...

شما طول سرویکست کوتاهه ک نوشته پرولوتون رو؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
آره به همین زنگ زدم،میگه اسم کارخونه ایش چیه ما هرچی سرچ میکنیم همچین دارویی نداریم😥😒تو دفترچمم هم ...

والا منم اسم کارخونه ایی میزنم فقط اینو میاره

Proluton depot، روی جعبه‌ش هم فارسی نوشته پرولوتون دپو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما طول سرویکست کوتاهه ک نوشته پرولوتون رو؟

نه عزیزم.یعنی اصلا سونو سرویکس نرفتم.

کلا بجای پروژسترون میدن.

هنوز نرفتم دنبالش. امروز میرم. امیدوارم پیدا کنم.

شهرستانم.

انقد خسته بودم ، تهران بودم اصلا به ذهنم نرسید برم بگیرم.

خدا کنه اینجا راحت پیدا کنم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
والا منم اسم کارخونه ایی میزنم فقط اینو میاره Proluton depot، روی جعبه‌ش هم فارسی نوشته پرولوتون دپ ...

پیداکردم اسم ژنریک و شرکتیش رو زده بود ممنونم عزیزم،شما ک سرکلاژ کردی این پرولوتون رو هم زدی یا نه؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
نه عزیزم.یعنی اصلا سونو سرویکس نرفتم. کلا بجای پروژسترون میدن. هنوز نرفتم دنبالش. امروز میرم. امید ...

آهان،چون من باید این امپولو بزنم تا ده یازده روز دیگه برم سونو ببینم طول سرویکسم چیشده،انشاءالله پیدا میکنیم،ممنونم

راستی اگه جنین داری که چرا دوباره پانکچر؟من جنین ندارم دیگه

میترسم باز بخوریم به یک بارداری و یک سقط دیگه ۶ ماه معطل بشم عین اینبار و خوب با این سن ذخیره ای وه دارم شبیه معحزس تمام ترسم اینه یدفه افت کنه میگم قبل اینکه بیاد پایین اقلا چند تا جنین ذخیره کنم 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
پس یعنی عفونت نیست؟ به استراحتم راستش. ولی اومدم تهران و برگشتم این درده شروع شد. راستش طرازی گفت ...

نه گلم عفونت نشونه هاش کاملا مشخص هست، نه درد خالی

در مورد سرکلاژ هم آره فقط اینو میدونم چون جراحی حساب میشه باید 6 روز قبلش قطع کرد ولی انوکسا یک روز نزنی کافیه

حالا ان شاء الله نیاز به جراحی نباشه اما بهترین زمان 12 تا 14 هفته هست، استراحتت رو هم عالیه ادامه بده، از استراحت مهم تر چیز سنگین حتی یک لحظه هم بلند نکن

والا منم اسم کارخونه ایی میزنم فقط اینو میاره Proluton depot، روی جعبه‌ش هم فارسی نوشته پرولوتون دپ ...

زینب جان شوهرم فعلا راضی شده دارو بخوره ولی نمیاد ارولوژ و راستش منم میترسم بریم ارولوژ دوباره بهش اعتماد بنفس کاذب بدند

بنظرت چه دارویی بهتره؟

ویتامین ای 

ویتامین سی 

ال آرژنین

یا اگه دارویی هست که همه ترکیبات لازم واسه کیفیت اسپرمو یجا داره بدم به خوردش اگه بازم  کارم به پانکچر کشید اقلا اسپرما بهتر شده باشند

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
زینب جان دکتر طرازی برام نوشته پرولوتون ۵۰۰ ، هر ۱۲ روز  بدخط نوشته . نمیدونم کامل باید بزنم ...

گلم چون دو قلو داری فکر کنم باید کامل بزنی

یادمه آنا هم با وجود یک قلو کامل میزد

خوبیه پروژسترون اینه که دهانه رحم رو سفت نگه میداره و جلوی انقباض رو هم میگیره، کلا چیز خوبیه

راستی گلم چون دائم خوابیدی حتما تو رختخواب پاهات رو تکون بده و خصوصا از مچ به پایین تا با انقباض عضلات خون تجمع نکنه و خدای نکرده خطر ترومبوز نباشه

فک نکنم جواب درست و حسابی بدن زینب جان    

ای بابا، چرا اخه

من قبلا دانش میرفتم همیشه مسئول فنی‌ش جواب میداد، الان هم اگر اونجا آز ندادی اشکال نداره ولی زنگ بزن به عنوان کسی که می خواد آز بده بپرس ببین اثر داره یا نه

پیداکردم اسم ژنریک و شرکتیش رو زده بود ممنونم عزیزم،شما ک سرکلاژ کردی این پرولوتون رو هم زدی یا نه؟

خدا رو شکر 

کلا پروتکل دکترم فرق داره، تا قبل جراحی شیاف سیکلوژست داشتم شبی یکی، روز قبل عمل گفت دو تا بذارم

از 5 شنبه هم به مدت 14 روز آمپول پروژسترون 50 گفت بزنم و بعد که تمام شد دوباره یک ماه و نیم شياف 

ای بابا، چرا اخه من قبلا دانش میرفتم همیشه مسئول فنی‌ش جواب میداد، الان هم اگر اونجا آز ندادی اشکال ...

دنا آزمایش دادم

زنگ میزنم ببینم چی میگن

هی چی بدو بدو میکنم میشه نقطه سر خط