2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
عزیزم ان شاالله به زودی واقعی مثبت بشه امان از بی بی🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

مرسی عزیز دلم😘😘اره واقعا امااان😄

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
🤣🤣🤣🤣🤣 اره والاااا از بی بی متنففففففررررررررم

ولی خدایی مثبتش خیلی شیرینه😂😂

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم امروز میرم سونو تا برگه برای سقط بگیرم ۱درصد امید ندارم جنینم دیده بشه ولی شوهرم بیچا ...

😔😔😔😔😔 وااای متاسفم از خدا میخوام دل شکسته خودت و همسرت رو آروم کنه ....

ان شاءالله معجزه خدا براتون نزدیکه 

ولی خدایی مثبتش خیلی شیرینه😂😂

😊😊😊😊😊نمیدونم تا حالا تجربش نکردم 🤣🤣🤣🤣

فقط یه بار که خیلی حرصی بودم از جواب منفیش خودم خط دوم رو با خودکار قرمز کشیدم 😎😎😎😎😎

خاک تو سرت بی بی چک ببین چی به سر دخترای مردم اوردی😣😣😣😣😣😣

آهان. پس برم آزمایشگاهه ببینه ، حالا شد عکسشو اینجا میذارم. چند تا فاکتورش رو پرسیدم ، گفت اینا برای ...

والا درد واژن یا طبیعیه یا میری سونو میگه سرکلاژ ولی خیلی تحرک نداشته باش

کلا دکتر گفت استرادیول رو که قطع می کنم آسپرين هم نخورم دیگه

یه چیز دیگه اگر جراحی بخوای بکنی باید از 6 روز قبل آسپرين قطع بشه ها

سلام زینبی جون، رفتم دکتر گفت ده روز دیگه سونو واژینال بدم اگر بالای ۲۵بود خوبه،اگر پایین اومده باشه ...

گلم اسم کارخونه ایی والا منم نمی دونم🤔🤔🤔 به حق چیزای نشنیده اونا باید اسم ژنریک رو بلد باشن با اسم کارخونه چی کار دارن😲😲😲

فدای مهربونیت عزیزم ان شالله خدا برای شما خیر و خوشی پیش بیاره همیشه قسمتم این بود ❤️

انشالله،،عزیزم منم این بلا سرم اومد دفعه اول با وجود اینکه جنین همه چیزش خوب بود قلبش میزد ولی تو هشت هفته رشدش متوقف شد وسقطش کردم تقریبا یکماه پیشم یه انتقال دیگه داشتم با اینکه سه تا جنین انتقال دادن ولی منفی شدم😭😭😭ولی با اینکه من خیلییییییییی تواین ۱۷سال نازایی سختی کشیدم هیچوقت ناامید نمیشم،،شکرش قسمت ماهم اینه کاریس نمیشه کرد

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
گلم 1490 زنگ زدی؟  ان شاالله تو سونو هم پایین نیومده باشه

آره به همین زنگ زدم،میگه اسم کارخونه ایش چیه ما هرچی سرچ میکنیم همچین دارویی نداریم😥😒تو دفترچمم همون پرولوتوتو نوشته،حالا چیکارکنم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
ممنون عزیزم . از الکیش اینقده ذوق کردم وای ب روزی ک واقعیشو ببینم😂😍😍

الهی عزیزم،،انشالله خدا ارزوی همه رو براورده کنه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
انشالله،،عزیزم منم این بلا سرم اومد دفعه اول با وجود اینکه جنین همه چیزش خوب بود قلبش میزد ولی تو هش ...

خیلی سخته عزیزم😔

اینکه بعد نازایی باردار میشی و تازه میخوای احساس خوشبختی و خوشحالی داشته باشی ولی زود از دستش میدی

خدا صبر بده بهمون و کمکمون کنه ان شالله

💔
والا درد واژن یا طبیعیه یا میری سونو میگه سرکلاژ ولی خیلی تحرک نداشته باش کلا دکتر گفت استرادیول رو ...

پس یعنی عفونت نیست؟

به استراحتم راستش.

ولی اومدم تهران و برگشتم این درده شروع شد.

راستش طرازی گفت قطع کن بخاطر خون توی ادرار ، اما گفتم نظر دکتر کلیه این بود خوبه که میخوری و چون خودم هم میترسم ترجیح دادم بخورم.

طرازی هم گفت اوکی ، بخور پس.

حالا نمیدونم چیکار کنم.

حالا سونو رو بدم اگر بد بود یا مرز بود با صلاح دید دکتر قطع میکنم.

اینم بگم من آنوکسا هم دارم البته.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار