2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
بچه ها من جواب آزمایشای ایمنی انعقادیم گرفتم آنتی تی پی او بالا و یروتئین سی پایین من تا حالا چندین ...

سلام دوست عزیز میشه لطف کنید لیست ازمایش های ایمنی و انعقادی رو برام بزارید ممنون میشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بی بی مثبت😍😍😍 دو دوزه hcg زدم میدونستم الان بی بی بزنم مثبت نشون میده😂😂😂 بس که عقده بی بی مثب ...

عزیزم انشالله به زودی یه بی بی چک مثبت واقعی میبینی😍😍😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ممنون عزیزم امروز میرم سونو تا برگه برای سقط بگیرم ۱درصد امید ندارم جنینم دیده بشه ولی شوهرم بیچا ...

عزیزم خیلی متاسفم انشالله خدا به زودی واست معجزه کنه😔

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم میشه بگی هزینه ازمایشتان ایمنی انعقادیت چقد شد؟؟ودفترچه بیمه سلامت هم قبول میکنن یه نه؟؟منم می ...

الهی هیچ بنا بشری پاش به مطب این دکترا باز نشه

آزمایشای من کامل نبود حدود 1600 شد

سلام دوست عزیز میشه لطف کنید لیست ازمایش های ایمنی و انعقادی رو برام بزارید ممنون میشم

عزیزم کاملترین لیست رو آنا جون صفحه فک کنم 8 گذاشتن

آزمایشای من کامل نبود اما اگه میخوایین باید صبر کنین شب از خونه براتون بفرستم

بچه ها من جواب آزمایشای ایمنی انعقادیم گرفتم آنتی تی پی او بالا و یروتئین سی پایین من تا حالا چندین ...

گلم روز قبلش گوشت مصرف نکردی؟ 

به نظرم زنگ بزن از مسئول فنی آزمایشگاه بپرس واسه پرد و... 

الهی هیچ بنا بشری پاش به مطب این دکترا باز نشه آزمایشای من کامل نبود حدود 1600 شد

انشالله،خدا خودش کمکمون کنه،،پس اگه کامل بشه فکر کنم دور و ور دو ملیون میشه،،ممنون بابت جوابت عزیزم

سلام خانم ها. امیدوارم حالتون خوب باشه. در مورد سونو ان تی سوال داشتم ،  آز اش رو دکتر طرازی ...

گلم شاید آزمایش های دیگه داری که گفته ناشتا، وگرنه باید واسه سونو کلی آب و چیز شیرین بخوری تا بچه ها تکون بخورن

حتما حتما هم باید تو یک روز باشه وگرنه اعتبار نداره

بقیه آزمایش ها رو روز بعد بده

گلم شاید آزمایش های دیگه داری که گفته ناشتا، وگرنه باید واسه سونو کلی آب و چیز شیرین بخوری تا بچه ها ...

آهان. پس برم آزمایشگاهه ببینه ، حالا شد عکسشو اینجا میذارم. چند تا فاکتورش رو پرسیدم ، گفت اینا برای غربالگریه.

راستی زینب جون ، درد واژن ، احتمالا از عفونته؟ من ترشح و سوزش و خارش و ... ندارم ، عفونت قارچی نیست پس ! درسته ؟ 

مثلا ممکنه عفونت ادراری باشه؟ 

راستی شما برای خون توی ادرار آسپرین رو قطع نکردین؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
دور از جونت عزیزم ولی اون نزدیکی گویا خیلی برای ما ممنوعه است، چون انقباض رحم میتونه سرویکس رو کوتاه ...

سلام زینبی جون، رفتم دکتر گفت ده روز دیگه سونو واژینال بدم اگر بالای ۲۵بود خوبه،اگر پایین اومده باشه باید بیای اورژانسی عمل کنی,واسه انقباض رحم بهم آمپول پرولوتون داده که دوجا پرسیدیم نداشتن،یجا زنگ زدیم میگیم امپول پرولوتون رو کجا میتونیم تهیه کنیم میگه اسم کارخونه ایشو بگو چیزی به این اسم نداریم😒شما اطلاع نداری؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
عزیزم انشالله به زودی یه بی بی چک مثبت واقعی میبینی😍😍😍

ممنون عزیزم . از الکیش اینقده ذوق کردم وای ب روزی ک واقعیشو ببینم😂😍😍

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷