2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
بسلامتی عزیزم .مبارکش😍

شما ک شیرازی هستین میخواین ک از کدوم قسمت شیراز خرید کنین ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام عزیزم مبارکت باشه اره ممکن لانه گزینی باشه اما زنگ بزن مرکز احتمالا اسپرین و قطع میکنه شیافت و ...

ممنون از لطفت عزیزم امیدوارم مادر شده باشم خودم به فال نیک می گیرم این ترشحات رو... زنگ زدم مرکز جواب ندادن احتمالا نیستن، به دکترمم دسترسی ندارم تا شنبه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای کاش من هایپر نشم خیلی میترسم 😔

والا با این تعداد تخمک بعید میدونم نشی ولی خیلی افراد بودن هایپر شدن و مشکلی نداشتن ،، ولی من تا لب مرگ رفتم البته من دقیقا روز عمل از سی چهل تا پله افتادم خدا بهم رحم کرد تخمدونهامو با اون حادثه از دست ندادم

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
وای کاش من هایپر نشم خیلی میترسم 😔

من ۲۴ تا تخمک داشتم و ۱۴ تاش جنین شد.

همسرم اسپرمش کم و تحرکشم کم بود. خیلی اوضاع خراب نبود ، اما عالی هم نبود.

جوری که از اول ، چه ۶ سال پیش چه پارسال یک باره گفتن میکرو.

هایپرم شدم. اما خفیف. فقط کمی سرگیجه و نفس تن.ی داشتم.

و مشکل خاصی برام ایجاد نکرد و فقط ۲ماه اناقالم عقب افتاد.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
زینب جان من کیوتن و ب کمپلکس رو خیلی ساله که مداوم‌میخورم فکر میکنم از ۸۶ تاثیرشم تو تخمک کشی و بعد ...

تارا جان من با دم کردن گزنه حل کردم انعقادو خونرسانیم و عالی بود.گزنه رو خشک کن و بریز تو قوری با اب جوش و نبات و هفته ای ۳بار بخور ۱روز در میون و حتما با نبات عالیه⚘⚘پیاده روی هم هم صبح هم شب برو 🌷🌷🌷💜💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
بچه ها نزدیکی شب قبل انتقال تاثیر داره تو مثبت شدن؟

عزیزم من نزدیکی داشتم اینبار شب انتقال اما ۳دفعه قبل نداشتم💜💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
طول سرویکسم نسبت به قبل خیلی کم شده بود، در عرض سه هفته از 33 شده 28  دیگه دکترم گفت اصلا ریسک ...

عزیزم انشاللله که خیره برات دعاگوت هستیم💜💜

سلام دوستان من امروز یازدهم پریودم بود احتمالا شنبه پانکچر دارم تعدادشون ۲۳ تا بود ضخامتم ۱۰ یعنی تم ...

سلام.ممکنه تعداد فولیکول ها بیشتر هم بشن.برامن که بعداز آخرین سونو اضافه شد.سعی کن رژیم پرپروتئین رو از روزی که پانکچر میکنی رعایت کنی.تعداد فولیکولهات بالاست.همین الان هم هایپرشدی ولی به این معنی نیست ک عوارضش بیاد سراغت.ان شالله جنین های باکیفیتی برات تشکیل میشه

تارا جان من با دم کردن گزنه حل کردم انعقادو خونرسانیم و عالی بود.گزنه رو خشک کن و بریز تو قوری با اب ...

گزنه قاعده اور نیست مامان ارامش؟

فعلا ال آرژنین گرفتم بدون مشورت با دکترم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ببین به نظر دکترت بستگی داره مثلا اگر prp انجام باید بدی اجازه نمیدن  تاثیر میگن داره، ولی ما ...

زینب جان برای اندتزه طول سرویکس واژینال اون لوله دراز رو میبرن داخل که همیشه سونو واسینال باهاش انجام میدن؟ خطرناک نبست؟🌷🌷

شما ک شیرازی هستین میخواین ک از کدوم قسمت شیراز خرید کنین ؟

من بهم گفتن تو.بازار وکیل ی جاهست همه چی داره. ولی نرفتم ببینم چطوریه...ی جا هم تو.خیرات بهم ادرس دادن...درکل باید برم ببینم چطورن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
والا با این تعداد تخمک بعید میدونم نشی ولی خیلی افراد بودن هایپر شدن و مشکلی نداشتن ،، ولی من تا لب ...

کی این اتفاق برات افتاد تبسم جون؟! تو قرار بود انتقال بدی ماه قبل درسته؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
کی این اتفاق برات افتاد تبسم جون؟! تو قرار بود انتقال بدی ماه قبل درسته؟

اره گلم کلی دارو استفاده کردم و ... روز سیزدهم رفتم سونو ضخامتم ۶/۲ بود دکتر چولساز روز ۲۴ انتقال بده و دوز داروهامم بیشتر کرد اما رفتم تهران سونو دادم دکتر تهرانی گفت ۶/۵ هستی رشد نکرده کنسل کن ،، منم دیگه داشتم دیوونه میشدم انقدر گریه کردم خلاصه برگشتیم تا یک هفته خیلی غصه خوردم ولی گفتم بازم خداروشکر جنین هامو ذوب نکردن ،، عزیزم من روز پانکچر ناهار رفتیم یه رستوران طبقه بالا بود خیلی هم پله داشت موقع برگشتنی یهو سرم گیج رفت از پله ها بطور وحشتناکی واژگون شدم یعنی همه میگفتن بهش دست نزنید دست و پاش شکسته ،، این درحالی بود دکترچوبساز بعداز عملم گفت حواست باشه دولا راست نشی تخمدانهات خیلللی پرکار و بزرگ شدن،،، من دیگه گفتم بدبخت شدم بعدش دلدردی گرفتم از اون سقطم بدتر با اون حال تو ماشین برگشتم کرمانشاه و روز بعدش بستری شدم

نگم برات من چه هااا که نکشیدم بخاطر بچه دار شدن 😢😢😢😢😢

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊