2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046488 بازدید | 684517 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ازی جون خوبی  اره امروز سرکلاژ داشت  تو خوبی چ خبر چرا نیستی

انشالله که صحیح و سلامت میاد. منم هستم یکم درگیر اول مهر و خریدای مدرسه بچه ها هستم کم و بیش پیام ها رو میخونم دوست ندارم ارتباطم با اینجا قطع بشه گاهی یه سرکی میکشم. 

چی بگم دیگه عقلم به جایی قد نمیده اخه. پذیرش اینکه بچه چهارماهه یهو قلبش بی دلیل بایسته هم برام قابل ...

آزی جون،خیلی ناراحت شدم و نمیدونم چی بگم...

خدا هممون رو کمک کنه و نجات بده😔

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سلام عزیزم،دیروز ۲ پریودیم بود دیشب شروع کردم لتروزول،سه شنبه آینده سونو دارم ببینم چی میشه اینبار ...

انشاله که جواب میگیری با همین ها عزیزم .. استرادیول که نمیخوری چرا داری آ اس آ میخوری؟؟

به من گفت از سه سیکل روزی سه تا لتروزول دیگه هیچ دارویی نداد فقط گفت هشتم نهم برگرد

من امروز وقت از دکتر باغ نی دارم واسه تقویت رحم و بادکش و اینا .. حالا ببینم نتیجه اش چیه

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سلام عزیزم،دیروز ۲ پریودیم بود دیشب شروع کردم لتروزول،سه شنبه آینده سونو دارم ببینم چی میشه اینبار ...

انشاله که جواب میگیری با همین ها عزیزم .. استرادیول که نمیخوری چرا داری آ اس آ میخوری؟؟

به من گفت از سه سیکل روزی سه تا لتروزول دیگه هیچ دارویی نداد فقط گفت هشتم نهم برگرد

من امروز وقت از دکتر باغ نی دارم واسه تقویت رحم و بادکش و اینا .. حالا ببینم نتیجه اش چیه

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
کسی جواب سوالمو نمیده؟

عزیزم ممکنه خیلی بیشترهم بشن احتمالا دارو زیاد گرفتی ، منم روز ده و یازدهم دوازده تا داشتم ولی پانکچر شدم ۲۳ تا شد و کلی هم توی تخمدونهام موند و هایپر شدید شدم و چندروزی بستری شدم بیمارستان ، انشاله جنینهای خوبی تشکیل بشن

دوستانی که تجربه دارین ممنون میشم راهنمایی کنین

یک هفته میگذره از انتقالم، آی وی اف کردم 3 تا جنین 3 روزه برام انتقال دادن، دیروز یه لکه قهوه ای خفیف دیدم امروز لکه هام بیشتر شده ترشح قهوه ای با رگه های خونی میاد، یعنی ممکنه مربوط به لانه گزینی باشه؟ یا طبیعیه؟ نگرانم چون سرما هم خوردم و زیاد عطسه میکنم :( 

دوستانی که تجربه دارین ممنون میشم راهنمایی کنین یک هفته میگذره از انتقالم، آی وی اف کردم 3 تا جن ...

سلام عزیزم مبارکت باشه اره ممکن لانه گزینی باشه اما زنگ بزن مرکز احتمالا اسپرین و قطع میکنه شیافت و اضافه میکنه🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم ممکنه خیلی بیشترهم بشن احتمالا دارو زیاد گرفتی ، منم روز ده و یازدهم دوازده تا داشتم ولی پانکچ ...

وای کاش من هایپر نشم خیلی میترسم 😔

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏
عزیزم یکماه پیش چنتا کوچولو خریدم ولی  انشاءالله مهرماه میخایم بریم خرید کلی دیگه...شما چی خرید ...

من هنوز چیزی نخریدم ولی کالسکه و تخت خواب و کریر اینا از خارج گرفتم ولی لباس و این چیزا هنوز نگرفتم گفتم سونو ک روز شنبه رفتم بعدا میگیرم .

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
من هنوز چیزی نخریدم ولی کالسکه و تخت خواب و کریر اینا از خارج گرفتم ولی لباس و این چیزا هنوز نگرفتم ...

بسلامتی عزیزم .مبارکش😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام خانما . کسی اهواز میکرو اینجکشن کرده ? 

همسر من خیلی ضعیفه تازه ازمایش ژنتیک داده دکتر هم بهش 15 تا سینال اف داده داره میزنه . دکتر گفت باید جواب ازمایشش رو ببینم منم بفرسته پیش دکتر زنان تاریخ میکرواینجکشن بده 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه