2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684567 پست
سلام آناجون و بقیه عزاداریاتون قبول باشه التماس دعا دارم از همگی بچه ها من توی سونو ان تی طول سروی ...

سلام صدفي جون خيلي وقت بود نبودي به فكرت بودم ، خانمي حتما استراحت كن شايد لازم باشه سركلاژ بشي ولي فعاليت سنگين اصلا انجام نده .

نه گلم، تعیین قطعی میزان ذخیره تخمدان با آزمایش amh هست فقط که حتما حتما باید تو مرکز ناباروری انجام ...

پس چرامن این همه سال رفتم دکتربهم نگفتن ازمایش ذخیره تهمک انجام بده.بایه مرحله ای وی اف تخمک زیادی ازدست دادم.خیلی نگرانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان روزی چند تا مصرف می کنی؟  بیین اگر لک نداشتی خیلی نگرانت نبودم ولی چون خون ریزی داشتی به ...

مرررسي فدات شم 

الان شده روزي يدونه تا ٣ روز بعد هم قطع 

خونريزي و لك هم تموم شد خدارو شكر 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مطب میرم، واسه پانکچر میگم

با بهمنم تازه قرارداد بسته

نگران نباش نصر جای بدی نمیره مثل اینکه اونجام مجهزه خیلی

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..
بچه ها کسی بوده دفه اول انتقال باردار بشه ولی دفعات بعدی منفی؟ قدیمیای تاپیک بگید از تجربیاتتون  ...

تارا جان به هر چیزی که فکر کنیم جهان هستی همونو به سمتمون میکشه.پس فقط فکرای خوب بکن.هیچ دوتا آدمی شبیه هم نیستند.

ممنونم عزیزم انشالله بعد از این روزهای تعطیل میرم🌹🙏.آی وی اف چند شد برات؟ 

عزیزم کل پروسه ای وی اف باتمام.ازمایشا وسونوها وداروها و هزینه عمل وانتقالا برامن 7تمن شد

عزیزم فقط بگم درجریان باشی اونجا چون دولتی هست شلوغه و صبروحوصله هم.میخاد..انشاءالله برو چکابای اولیه بشین خودت وهمسرت..شایدهم خداخواست واصلا نیاز ب ای وی اف نداشتی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
جنین شناسی‌ش خوبه؟ من پارسال پیش رستمی میکرو کردم هیچ جنینی واسم تشکیل نشد

عزیزم.من درواقع شناختی از جنین شناسی ندارم ک بتونم کمکت کنم..من خیلی بی اطلاع وارد میکرو شدم..بعدها ازبچه های اینجافهمیدم ک جنین.شناسی مهمه..درکل من راضی بودم.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
تارا جان به هر چیزی که فکر کنیم جهان هستی همونو به سمتمون میکشه.پس فقط فکرای خوب بکن.هیچ دوتا آدمی ش ...

خیلی استرس دارم دست خودم نیست

فقط یک بسته جنین دارم 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
خیلی استرس دارم دست خودم نیست فقط یک بسته جنین دارم 

همون استرس از هزاران عامل ایمنی انعقادی و هزاران عامل ناشناخته مهمتر و تاثیرگذارتره

ای بسا هزاران ادم ریلکس خوشحالی که با مشکلات جسمی بزرگی ب راحتی باردار شدند و هزاران ادم سالمی که به خاطر استرس باردار نشدن، لعنت بر استرس

...
سلام صدفي جون خيلي وقت بود نبودي به فكرت بودم ، خانمي حتما استراحت كن شايد لازم باشه سركلاژ بشي ولي ...

قربونت عزیزم ممنون،وای خدا،تو سونو از دکتر پرسیدم گفتم عمل میکنن با این طول سرویکس گفت زیر ۲۵عمل میکنن حالا باید برم دکتر ببینم چی میگه،اون سری دکتر گفت استراحت باش اما نمیدونستم تا چه حد،انگاری کافی نبوده که پایین اومده،

حرکات نی نی رو هم پایین حس میکنم معلومه پایینه

هرچی خدابخواد،ممنونم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سلام عزیزم فعلا رعایت کن حسابی، احتمال سرکولاژ هست

ممنونم عزیزم 

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

سلام دوست های عزیز 

آمپول اورگالترون حتما باید راس ۲۴ ساعت تزریق بشه ؟اگر نیم ساعت دیر تر بشه اشکالی داره ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...