2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
اره میدونم خودت عادی شدی بعد سه روز من مثل آدم آهنی راه میرم به همه گفتم کمرم گرفته  باور میکن ...

اره من عادي بودم همش همسرم  ميگفت چرا تند راه ميري 

حموم كه ميتوني بري بعد ٤روز 🤣🤣🤣🤣🤣

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
فعلا هرجور حال میکنی بخواب بعدا نی نی خودس نمیذاره هیچ رقمه بخوابی. من که بابد راه برم براش فقط

مرررسي عزيزم آخه نازي ايشالا ني نيت صحيح و سالم بياد بغلت

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدارو شكر مرجان جون انشاالله ١٢٠سال قلبشون بتپه  راستي دوقلوهات همسانن يا غير همسان؟

ممنون عزیزم.

غیر همسانن.چون توی دو تا کیسه جدا و جفت جدا هستن.

فکر کنم همسان ها توی یک ساک هستن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
خدا رو شکر عزیزم  دیگه به فکر غربال باش و دیدنشون اونجا😍😍😍

ان شاالله . اتفاقا دکتر نشونمم دادشون. گفت ببین چقد شیطونه. یکیشون بالا پایین میپرید انگار.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
ممنون عزیزم. غیر همسانن.چون توی دو تا کیسه جدا و جفت جدا هستن. فکر کنم همسان ها توی یک ساک هستن.

مرجان جون دكتر كيه ؟ 

واسه منم تو دوتا كيسه مختلفن 

يعني ني ني ها شبيه هم نيستن ؟

ممنوووون عزيزم باشه بيشتر استراحت ميكنم  يادته تا چند روز خون ريزي يا لك داشتي ؟

تا سه يا جهار هفته...داروهام روزي سه تا شياف وروزي يكي امبول پروژسترون

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
ان شاالله . اتفاقا دکتر نشونمم دادشون. گفت ببین چقد شیطونه. یکیشون بالا پایین میپرید انگار.

اي جووووونم مباركت باشد عزيزم😍😍😍😍

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
تا سه يا جهار هفته...داروهام روزي سه تا شياف وروزي يكي امبول پروژسترون

گلم میشه بگی شیافت چی بود خارجی یا ایرانی؟؟ دکتر به من گفته بود روزی دوتا امپول نداده بود

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
گلم میشه بگی شیافت چی بود خارجی یا ایرانی؟؟ دکتر به من گفته بود روزی دوتا امپول نداده بود

اخه من خونريزي داشتم امبول اضاف كرد و گر نه منم نداشتم...عزيزم اسم شيافم سيكولوژيست٤٠٠هستن و خارجيه....ايراني كه اصلا بدرد من نمخورد😉😉😉

اخه من خونريزي داشتم امبول اضاف كرد و گر نه منم نداشتم...عزيزم اسم شيافم سيكولوژيست٤٠٠هستن و خارجيه. ...

بسلامتی عزیزم واسه ما هم دعا ،، متاسفانه سیکلوژست خیلی نایاب شده اصلا پیدا نمیشه😢دوران خوبی رو سپری کنی 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
بسلامتی عزیزم واسه ما هم دعا ،، متاسفانه سیکلوژست خیلی نایاب شده اصلا پیدا نمیشه😢دوران خوبی رو سپری ...

ممنونم عزيزم....انشالله كه همگي اين دورانو ب سلامتي بگزرونن و كساني كه در ارزوي ني ني هستن ب خواسته دلشون برسن بحق همين شباي عزيز😇😇😇

بجه ها جون يك سئوال داشتم من تازه وارد هفته يازده شدم دو روزه خيلي ببخشيد ترشحتم بيشتر شده همان سفيد و غليظه....خارش و سوزش ندارم اصلا......بنظرتون طبيعيه؟؟؟

خانمها کسی بود داروهای قبل از انتقالش لتروزول و ستروتاید و ... واسه ضخامت اندومتر بوده باشه؟🙆🙆🙆

من امروز سونو انومالی بودم تو سونو نافم رو فشار میداد درد میکرد خیلی  الانم کبود شده  فر ...

نه عزیزم.روغن زبتون خوبه....جنسیت نی نی ها معلوم شد؟😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹