2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046744 بازدید | 684544 پست
خون كه خيلي بود 😭😭 همش خوابيدم شما چند روز بعدش رفتي سونو خون در چه حد بود

من در حد لک بود.

معذرت میخوام با ترشحات خودم بود فقط کمی قهوه ای کمرنگ.و کرم.

نگران نباش.

من همش به استراحتم.

پسرمم باباش ده روزه برده سفر ، حتی اونم نیست ، که کاری باهام داشته باشه. فقط بخور و بخواب.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
خب عزیزم شما هایپر شدی،تا میتونی دوغ بخور و سفیده تخم مرغ من بله امروز پریود شدم

دوغ میخورم بیشتر ورم میکنم مخصوصا شور تر که میکنمش، والا سر درنیاوردم تو بیمارستان به بقیه گفتن هایپر شدی به من گفتن شما نه هیچ دارویی هم بهم ندادن ، انشالله فردا منم پریود بشم راحت بشم انگار همه ۶ روز بعد پریود میشن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوغ میخورم بیشتر ورم میکنم مخصوصا شور تر که میکنمش، والا سر درنیاوردم تو بیمارستان به بقیه گفتن هایپ ...

میگفتی شکمت ورم کرده،بنظرم شنبه کارتو گرفتی برو مطب

از کجا میگی ۶روزه پریود میشن؟کی شده جز من؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..
میگفتی شکمت ورم کرده،بنظرم شنبه کارتو گرفتی برو مطب از کجا میگی ۶روزه پریود میشن؟کی شده جز من؟

با سه تا از خانومای دیگه صحبت کردم دقیقا سر ۶ روز پریود شدن منم امیدوارم شما هم همینطور شدید ☺️☺️☺️

میگفتی شکمت ورم کرده،بنظرم شنبه کارتو گرفتی برو مطب از کجا میگی ۶روزه پریود میشن؟کی شده جز من؟

والا تو گروه واتساپ خانم دوستی نوشتم ج دادن هایپر یعنی کسی بره تو ای سی یو ، با بیمارستان هم تماس گرفتم گفتن جای نگرانی نیست 

پرولاکتین رو پیگیری کردی اون موقع؟ درست شد؟ اگر نه این هم از دکترت بپرس

آره عزیزم اون موقع قرص خوردم اومد پایین ،ولی الان نمیدونم چطوره،کاش به دکترم میگفتم برام آزمایش بنویس

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
آره عزیزم اون موقع قرص خوردم اومد پایین ،ولی الان نمیدونم چطوره،کاش به دکترم میگفتم برام آزمایش بنوی ...

سلام عزیزم خوبی؟ با امپولا چ‌میکنی؟ من همش گر میگیرم. صورتم جوش زده دردم میکنه😁 

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من

خانوما من رفتم موسسه مهر افزا رشت برای مشاوره رحم اجاره ای گفت چرا می خوای اینکارو کنی گفتم سینم فیبروکیستیک نمی خوام زیادی هورمون مصرف کنم چون وقتی انتقال بخوای بدی پروژسترون واسترادیول اینا دارم گفت اگه بخاطر اونه اصلش آمپولای تخمک کشیه باید بری تخمک اهدایی بگیری گفتم ولی دکتر جراح بهم گفته می تونی خودت من خودم استرس دارم گفت بیا پیش دکترای زنان ماهم ویزیت شو ببین اونا بهت چی میگن کلا پشیمونم کرد اومدم بیرون دیگه دهنم بسته شد یه لحظه هنگ کردم 😞😞

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام عزیزم منظور از ثمین منم؟ اگر منم نه والا شایعست ثمین هنوزم اندر خم کوچه های دکتراست

سلام به همگی 

بله منظورم شمایی ...بحق این ماه محرم ان شالله حاجتت رو.بگیری ...به نیتت صلوات میفرستم 

ان شالله خبر مامان شدنت رو.بیای وبهمون بدی 

آمین

دوغ میخورم بیشتر ورم میکنم مخصوصا شور تر که میکنمش، والا سر درنیاوردم تو بیمارستان به بقیه گفتن هایپ ...

عزیزم پس دوغ نخور  ..... منم مثل شما بودم شنیده بودم دوغ شور خوبه خوردم حالم بد شد شکمم ورمش چند برابر شد انگار ۵ ماهه باردارم.... سفیده تخم مرغ رو ادامه بده 

من که تا پریود شم ورمم خوب نشده بود 😭😭😭😭

خانوما من رفتم موسسه مهر افزا رشت برای مشاوره رحم اجاره ای گفت چرا می خوای اینکارو کنی گفتم سینم فیب ...

عزیزم منم کیست دارم وسه بار دارو مصرف کردم 

اگه مرتب پیگیر باشی مشکلی نیس ...

اگه شیر بدی کوچکتر هم میشن 

عزیزم منم کیست دارم وسه بار دارو مصرف کردم  اگه مرتب پیگیر باشی مشکلی نیس ... اگه شیر بدی کوچ ...

آره پیگیرم میرم سونو چند ماه به چند ماه واقعا خداروشکر چه می دونم رفتم بیشتر گیجم کردن😒😒

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم پس دوغ نخور  ..... منم مثل شما بودم شنیده بودم دوغ شور خوبه خوردم حالم بد شد شکمم ورمش چن ...

گلم شما تو چه مرحله ای هستی؟ راستش از بابت دکتر خیالم راحته ولی انقدر شلوغه همش دارم قر میزنم احساس بدی دارم فکر میکنم با دقت بررسی نکردن یه ویزیت یک دقیقه ای با دکتر داریم بعدش سوالات من بی جواب میمونه 

الان هم از این ورم ناراحتم خیلی بی حوصله شدم

ببخشید دوستم 🥰😍🥰😍 ریختم به هم

خانوما من رفتم موسسه مهر افزا رشت برای مشاوره رحم اجاره ای گفت چرا می خوای اینکارو کنی گفتم سینم فیب ...

حتما برو اونجا ویزیت بشو و نگران هیچی نباش. دوستان من اونجا جواب گرفتن. بنظر منم حرفشون منطقی بوده عوارض داروهای تخمک کشی که خیلی بیشتر از پروژسترون و استرادیوله. و شرایط رحم و سن و سالتون فعلا مهمتره

تو موسسه مهر الان دگتر عبدالهیان کارش حرف نداره. همه چیز رو مو به مو بررسی میکنه. اگه ساکن رشت هستین. الان درحال حاضر خودم برای کارای زایمان پیش دکتر شرف الدین میرم.  خیلی ها واسه میکرو اونجا هم میان. میتونی از اینم راهنمایی بگیره بشدت دکتر دقیقی هستش. هیچ کدوم از دکترای دیگه بغیر عبدالهیان و همین شرف الدین تو رشت بدرد نمیخورن.