2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
[QUOTE=103695643]سلام دوستای گلم اومدم یه خبر خوب بدم.من رفتم سونو آنومالی انجام دادم و خداروشکر همه ...

ببخشید زینب جونم انقدر غر زدم.امیدوارم دل تو و همه دوستای عزیزم شاد بشه و لبتون خندون باشه و فقط درگیری ذهنیتون رنگ اتاق خواب و وسایل نی نی باشه😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم تست pct خیلی وقته منسوخ شده، و معتبر نیست اصلا بهش توجه نکن  محیط واژن همیشه اسپرم کش هست ...

پارسال رفتم صارم دكتر آمنه ... ويزيتم كرد بعد برام تست pct نوشت و بخاطر اينكه پرولاكتينم سه واحد از رنج نرمال آزمايشگاه بالاتر بود برام MRI مغز نوشت و گفت سريعا برو اينو بده كه غده هيپوفيزت...

يعني اينقدر حرفاش پرت بود مني كه از پزشكي هيچي نميدونم از همون راهي كه رفته بودم سريعا برگشتم ديگه هم نرفتم اونطرفا

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

بیمارستان صارم کسی میره واسه ای وی اف ونتیجه گرفته؟؟تورو خدا بیاین بگید احتیاج به راهنمایی دارم میخام دکترمو عوض کنم وبیام تهران ادامه بدم😭😭😭😭

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
من حس میکنم پنگول ورژن جدید محیاست😀 🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️خدانگهدار

😂😂😂😂😂نه من خودم از دست سوالای محیا کلی حرص می خورم چون محیا اطلاعات بالایی داره اما من از بی اطلاعی انقد سوال می کنم 😅😣

پارسال رفتم صارم دكتر آمنه ... ويزيتم كرد بعد برام تست pct نوشت و بخاطر اينكه پرولاكتينم سه واحد از ...

اتفاقا دکتری که منم اون موقع ها میرفتم تو همون صارم ... شده بود که این تست مزخرفو برام نوشت 

مرررررسي زينب جون عزيز دلم🥰🥰  انشاالله قسمت همه منتظرا 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 با گريه &n ...

وای لیانا جون مبارکت باشه به سلامتی بغلش کنی گفتم دوقلو داری بتات رشدش زیاد بود.خدارو شکر عزیزم🌷🌷🌷💜💜💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
بیمارستان صارم کسی میره واسه ای وی اف ونتیجه گرفته؟؟تورو خدا بیاین بگید احتیاج به راهنمایی دارم میخا ...

عزیزم من شنیدم خوبه رفتم دکتر فیضی دکترم بود راستش خوشم نیومد ازشون تغییر دادم اومدم بیمارستان بهمن 

از بهمن راضی هستم هم دکترش هم کادرش

البته خیلیا از صارم راضی هستن ولی من خوشم نیومد

بیمارستان صارم کسی میره واسه ای وی اف ونتیجه گرفته؟؟تورو خدا بیاین بگید احتیاج به راهنمایی دارم میخا ...

اینم بگم تشخیص اشتباه داده بودن برام دستور لاپراسکوپی داده بودن در حالی که بیمارستان بهمن گفت اشتباه کرده ذخیره پایین رو لاپرا نمیکنن یا حداقل جنین تشکیل میدن بعد .... 

این تجربه منه حالا دوستان بازم نطر بدید

ببخشید زینب جونم انقدر غر زدم.امیدوارم دل تو و همه دوستای عزیزم شاد بشه و لبتون خندون باشه و فقط درگ ...

عزیزم اینجا فقط باید راحت باشه آدم، واسه هر کسی روزهای تلخ و شیرین پیش میاد 

ان شاالله عاقبتش همیشه برای همه خوش باشه

مرررررسي زينب جون عزيز دلم🥰🥰  انشاالله قسمت همه منتظرا 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 با گريه &n ...

سلام عزیزم خیلی بهت تبریک میگم انشااله مبارک باشه و به حق صاحب این روزها به سلامتی بغلشون کنی برای همه و من هم با دل پاکت دعا کن

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات