2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
آره ما کلا شادیم. فکر کنم دلیل اصلیش پذیرش اصل قضیس. ما چون از قبل از ازدواج میدونستیم ، اصلا زمان ...

آره دقیقااا بنظرمنم مهمِ که بتونیم این مسئله رو قبول کنیم من خودم اولا که تازه فهمیده بودم این مشکلو داریم باورت نمیشه قشنگ ۲ سال فقط گریه می کردم خیلی سخت باور کردم متاسفانه...ولی بقول شما خداروشکر بازم شوهرامون پا به پا مون پایه ان چه روحی چه مالی حداقل از این بابت خیال آدم راحتِ😍

واقعا؟ یه چیزی بگم زینبی جون،راستش من همش فک می کنم حالا که دکتر اعتقاد داشت که ما طبیعی می تونیم با ...

پانگل جان، پنگل. پنگول...😐

نمیدونم درست تلفظ کردم یا نه 

عزیزمممممم اینقدر به این چیزا فکرنکن دختر

چرااینقدر حساسی .به این چیزا فکرنکن.بزار زمانش برسه

اینم بگم مرکزی که من رفتم گفت میتونید نزدیکی کنید

راجع به اینکه تنهایی نمونه بده هم پرسیدم.گفتن هیچ فرقی نمیکنه این همه زوج میرن و بچه دار میشن اگه مشکلی داشت که میگفتن مشکل شرعی داره

شما اون روز هرجوری که راحتین نمونه بدین

ببین عزیزم من هورمونام به هم ریخته اعصاب مصاب ندارم دخترخوبی باش دیگه راجع به این قضیه حساس نباش🤨🤨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پانگل جان، پنگل. پنگول...😐 نمیدونم درست تلفظ کردم یا نه  عزیزمممممم اینقدر به این چیزا فکرنک ...

😂😂😂😂😂اسمم پنگولِ ،یه برنامه کودک بود یه گربه داشت هومن حاجی عبدللهی بجای عروسکش حرف میزد ولی تو هرجور دوس داری و راحتتری صدام کن😘

نبابا من اصلا بحثم شرعی و ایناش نیس چون شوهرم نمی تونه استرس می گیره تنهایی نمونه بده میگم که همیشه خودم باهاش میرم تو اتاق🙊ولی چشممممم دیگه اصلا نه بهش فک می کنم نه حرفشو میزنم قبول دیگه زیادی ریز شدم همرو حرص میدم😁😖

گلم کیوتن که با غذا باید باشه ولی آزیترومایسین روز اول فقط باید. دو تا همزمان خورد، روزهای بعد یکی ف ...

ولی به ما گفت روزی دوتا، تا ۳ روز واسه دوتامون

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
واقعا؟ یه چیزی بگم زینبی جون،راستش من همش فک می کنم حالا که دکتر اعتقاد داشت که ما طبیعی می تونیم با ...

گلم تست pct خیلی وقته منسوخ شده، و معتبر نیست اصلا بهش توجه نکن 

محیط واژن همیشه اسپرم کش هست جز زمان تخمک گذاری که از خاصیت اسپرم کش بودنش کم میشه، (از بین نمیره) تا سالم ترین اسپرم ها به لوله فالوپ برسه 

واسه همین موانع طبیعی هست که از چند صد میلیون اسپرم فقط حدود 100 تا به انتهای لوله فالوپ میرسن واسه لقاح و اونجا تا حدود 3 روز زنده می مونن نه محیط واژن

پس با خیال راحت، با همون نزدیکی اگر راحت ترین نمونه بدین، من ضمانت می کنم هیچ اتفاق بدی نمیفته

فقط اگر کسی همسرش agglutiation شدید اسپرم داره، مثل ما، باید قبلش به جنین شناسی بگه تو ظرفی که قراره نمونه بدن، یه مدیوم مخصوص بریزن تا راحت تر اسپرم ها موقع واش از هم جدا بشن برای تزریق داخل تخمک 

من حتی اسم اون مدیوم هم نمی دونم ولی تجربه ما تو آی یو آی دوم بود که تو میکرو به دادمون رسید 

پانگل جان، پنگل. پنگول...😐 نمیدونم درست تلفظ کردم یا نه  عزیزمممممم اینقدر به این چیزا فکرنک ...

واییییییییییی خدا خیرت بده، چه قدر خندیدم🤣🤣🤣🤣🤣عاااااااااالی بود

ولی متاسفانه تو مملکت اسلامی، بعضی جاها اصلا حواسشون نیست این نکته رو بگن به زوج ها، یا اصلا امکانش رو نمی‌ذارن، نمیگن شاید یکی اطلاع نداشته باشه

الانم منظورم این نیست خدای نکرده کسی که فقط تنها می تونه نمونه بده گناه کرده، اصلا، منظورم اینه بی توجهی به این مسائل از طرف بعضی مراکز خیلی بده

گلم تست pct خیلی وقته منسوخ شده، و معتبر نیست اصلا بهش توجه نکن  محیط واژن همیشه اسپرم کش هست ...

وااای خدا خیرت بده بقران از ته قلبم واست دعا می کنم بخدا قسم ۴ سال پیش که یه دکتر زنان زایمان این آزمایشو برامون نوشت و کلی هم منو ترسوند از این قضیه دیگه از اون ببعد من همیشه به این موضوع فک می کردم الان تازه  گفتی فهمیدم این آزمایش اصلا چی هست!حتی یادمِ یبار هم به دکتر خودم گفتم یه لبخند معناداری زد ولی هیچ توضیحی بهم نداد فقط گفت اصلا مهم نیس این آزمایش حالا فهمیدم منظور دکترم چی بوده...

ببخشید ولی قسمتِ دومِ حرفاتو متوجه نشدم🙈یعنی اسپرما راحت از هم جدا نمیشه؟شما چطوری موقع ی آی یو آی این مشکلو فهمیدین؟خود مرکز بهتون گفت یعنی؟توروخدا ببخش می دونم سوالام زیاد شد 

واییییییییییی خدا خیرت بده، چه قدر خندیدم🤣🤣🤣🤣🤣عاااااااااالی بود ولی متاسفانه تو مملکت اسلامی، ...

بخند عزیزم انشالله همیشه بخندی 😍😄یه دنیا ممنون که همیشه وقت میزاری و جواب سوالامو میدی الهی هر چی از خدا می خوای بهت بده عزیزم❤🙇

وااای خدا خیرت بده بقران از ته قلبم واست دعا می کنم بخدا قسم ۴ سال پیش که یه دکتر زنان زایمان این آز ...

آره بابا خالت راحت منسوخ شده سالهاست

ببین این اطلاعات رو فقط متخصص های زنان که فلوشيپ ناباروری دارن کامل بلد هستن، بقیه اصلا نمی دونن و به روز نیستن

گلم از همون اول همسرم این مشکل رو دا‌شت که تو آی یو آی دوم گفتن کنسل کنین دفعه بعد میکرو بیایید، که ما گفتیم یعنی هیچ راهی نیست انجام بشه، گفتن چرا هست ولی امید نداشته باشین، این راه فقط واسه میکرو جواب‌ میده، 

دیگه به همسرم یه ظرف با مدیوم (مایع مخصوص) دادن و گفتن مجدد نمونه بده 

بعد خود جنین شناسی گفت دفعات بعد از همون اول بگین ما مدیوم بریزم که مثل امروز مشکل پیش نیاد

باز هم اگر سوالی داری بپرس، بلاخره بی اطلاعی هم یه جورایی استرس آور هست

سلام دوستان من اولین باره که اینجا اومدم میخواستم بدونم کسی بوده که با مورفولوژی ۹۹ درصد غیر نرمال با میکرو باردار شده باشه؟ من از دوروز پیش سیکل میکرو شروع کردم خیلی استرس دارم

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏