2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046899 بازدید | 684563 پست

سلام دوستان 

من فردا پیش طرازی وقت دارم کسی هست .بجای من بره .ازمایشاتم رو براش بفرستم به دکتر نشون بده 

من شهرستانم .مشکلی برام پیش اومده نمیتونم خودم بیام 

اگه کسی بود هزینه اشم میدم .ممنون میشم ..

اگه کسی راهش نزدیکه یا میتونه بره این لطف بزرگ رو در حق من انجام بده ...🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

بچه  ها  امروز یه چیز شنیدم که ی تعجب کردم   ...مگه تو ازمایش اسپرم   از طریق &n ...

سراين قضيه همسر من يكسال ازمايششو عقب انداخت وگرنه خيلي زودتر متوجه مشكلش ميشديم چون چندتا ازمايشگاه معمولي رفتيم ونت خونديم همه گفتن بايد خودارضايي باشه همسرمنم بنده خدا چند بار تلاش كرد نتونست خيلي ناراحت بود ديگه اخر به ستوه اومديم رفتيم دكتر گفت نه بابا غلط كردن مهم نيست اصلا 

كاش اين اطلاعات غلط جمع بشه واقعا براي ما مشكل ايجاد كرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها بیشترین تعداد پانکچر که شنیدین یه نفرانجام داده چند تا بوده؟ انتقال که تا بیست ها هم شنیدم ا ...

سلام عزيزم

قبلا از دكتر زرناني پرسيدم در مورد تعداد دفعات مجاز پانكچر گفت تا 10 بار هم ايرادي نداره!

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
۳بار پانکچر کردم تاالان برای بار ۴میخوام تصمیم بگیرم خیلی سخته نمیدونم وارد سیکل جدید بشم یا اصلا بی ...

برو دکتر ایمنولوژی

منم با وجودیکه ایمنیم مشکل نداره بهم گفت چون سه تا انتقال منفی داشتی باید دو روز قبل از انتقال بعدیت سرم ivig بزنی

البته من هنوز به انتقال نرسیدم

منم مثل تو بودم و دیگه جنینام تمام شد. موندم شهر خودمون ادامه بدم یا برم تهران

که دست آخر اومدم تهران پیش دکتر نصر

امیدوارم نتیجه بگیرم

سلام بچه ها من امروز خیلی حالم بد خیلی   بعد انتقال منفی رویان دیگه اومدم شهر خودمون حدود ۷ م ...

عزيزم وقتي حس خوبي نسبت بهشون نداري چرا ادامه ميدي باهاشون؟

سلام صبحتون به خیر  روز هفت انتقالمه نمیدونم چرا هر چی میرم جلو ناامیدی میاد تو ذهنم چیکار کنم ...

امیدت به خدا باشه دختر ناامید چرا

مامان شدی انرژی مثبت بفزست و به روزای خوب فکر کن

پروانه جان آندو خیلی موزی هست، گاهی فقط با بررسی مشخص میشه  به منم همه میگفتن آندو نداری، تو ع ...

زينب جان ما پارسال با آصف جاه عمل باز داشتم كه دو تا فيبروم 13 و 3س انيت برداشت 

تو گزارش عمل نوشتن اندو ، چسبندگي و پوليپ ... ندارد

بنظرت ممكنه از پارسال تا الان دچار يكي از اين مشكلات شده باشم؟ بيشتر بخاطر عوارض عمل باز

خیلی عالی بوده گلم، ده تا یعنی با ذخیره شما بدنت عالی جواب داده جنین شدن بستگی به کیفیت اسپرم هم دا ...

خدا برات نگهشون داره

میگم نمیشه یدونه یدونه فریز کنن؟

اخه ماpgdوpgsهستیم شاید بعدا مشکل پیش بیاد اگر چندتا با هم فریز بشن

مثلا من بخوام دوتا پسر یا دوتا دختر انتقال بدم اما بسته های فریزشون شانسی دختر و پسر با هم فریز شده باشه بعد چی میشه؟ یا مثلا من سالم بخوام انتقال بدم سالم و مینور اتفاقی باهم فریز شده باشن؟

@naz69     عزیزم پاکنچر شدی بسلامتی؟ یه خبر از خودت بده خوبی

خواهش عزیزم

نه گلی ما میکرو نکردیم چون خودم و همسرم مشکلی نداریم من حتی طبیعی هم باردار میشم اما خب ریسک هست بخاطر تالاسمی و بایدpgdمیکردیم که لازمشivf بود به همین ذلیل وارد سیکل ivfشدیم☺️

بقیش توکل به خدا تا چی بخواد دیگه

من که دیروز تا حالا همش دارم از خونه باهاشون حرف میزنم میگم قشنگ رشد کنید کوچولوهای من😂

خیلی عالی بوده گلم، ده تا یعنی با ذخیره شما بدنت عالی جواب داده جنین شدن بستگی به کیفیت اسپرم هم دا ...

یه چیزدیگه شما از۱۸ تا۱۳ تاش جنین شد، اسپرم همسرتون نرمال و طبیعی بود یا مشکلی داشت که اون۵ تا جنین نشدن؟