2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046903 بازدید | 684563 پست
خیلی سخته تسلیت میگم سارا واقعا الان هم جسما هم روحا زحمتت مضاعف شده خدا ایشونم رحمت کنه الان شرایطت ...

سلام عزیزم..ممنون

خدانکنه که بیچاره بشی گلم..پشت هر سختی اسونی هست.توکل کن به خدا.ان شاء الله که بهترینها برات رقم میخوره به حق همین ماههای عزیز 🌹🌹🌹

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سارا جون ، عزيزم خيلي ناراحت شدم براي اتفاقي كه براتون پيش اومده ، خدا پدر شوهرت رو رحمت كنه و ...

سلام عزیزدلم...خدا بچه های گلتو و همه عزیزاتو برات حفظ کنه...ممنون 💙❤🌹🌹

عزیزم چه قدر سخت، خدا کمکت کنه آدم های بی شعور هم کلا نمی فهمن خدا بخواد بگیره یا نگه داره به تعداد ...

سلام زینب جان...مرسی گلم

انقدر این چند روز حرف شنیدم و دلم شکسته که دیگه نایی واسه جواب دادن بهشون ندارم...خدا خودش همه ی ما رو کمک کنه.التماس دعا دوست خوش قلبم 🌹❤

عزیزم تسلیت میگم خدارحمت کنه.از پست بچه ها متوجه شدم .ان شالله به زودی آرامش برگرده به خونت میدونم ...

سلام عزیزم

ممنون از هم دردیت

الان حالت چطوره؟ببخشید من تازه وقت کردم بیام سایت..اره عزیزم.من خیلی حالم بد شد بعد پانکچر.پلی کیستیک بودم.عوارض شدید نشون داد بدنم...سه روز بعد پانکچر بستری شدم.روز پانکچر که اومدم خونه حالم خیلی بد نبود.از فرداش شروع شد بزرگ شدن شکم و افزایش وزنم...چهارروز بستری شدم.من حالم خیلی بد بود.هنوز یادم میفته گریه م میگیره به اون حال و روزم.رو ویلچر بودم از دو روز بعد پانکچر...داشتم میمردم دور از جونت...دوازده روز بعد پانکچر پریود شدم و اون ده کیلو که اضافه شده بودم رفت از بدنم و نرمال شدم..

سارا جان خواهر خدا قوت (تسلیت میگن) صبوری کن اونا هدف دارن که شما رو ناراحت کنن و اجازه نده به هدفشو ...

سلام عزیزم...مرسی گلم

دقیقا دیگه همین کارو میکنم.دلم میشکنه ولی اصلا به روم نمیارم که متوجه نشن.ولی خوب دور از جونت بیشعورتر از این حرفهان بعضی ها..نمیدونم از خدا نمیترسن این طور دل میشکنن 😔 یکیشون که هرروز منو نیش میزنه همین خاله شوهرمه که تو ماشین بوده و فکشم شکسته.به جان خودم باهمون فک شکسته ش که نمیتونه حرف بزنه کلی حرف مفت بارم میکنه هر روز...

التماس دعا عزیزم 🌹🌹

ان شاء الله به حق این ماه عزیز همه منتظرها دامنشون سبز بشه و تا سال دیگه این موقع میوه های زندگیشون به سلامت بغلشون باشه🤰🤱👨‍👩‍👧‍👦❤❤ الهی امین❤❤

ببخشید پرحرفی کردم امشب ...

بچه ها شما هم مثل من هستین دیگه گریه ام درومده دیروز پانکچر کردم اخه این چه وضعیه اشتهام زیاد شده هی ...

عزیزم به سلامتی.. طبیعیه...من اشتهام کور شده بود ولی باد کرده بودم 😄 باز خوبه که میتونی بخوری..فقط ملین هم بخور که یبوست نگیری..

سلام خواهرای گلم😍 بسلامتی دخترم رو بغل کردم🍀🌿☘ تک تکتون رو یاد کردم مهربون ها🌻🌸  همچنان ...

سلام عزیزم مبارکه..خداروشکر.ان شاء الله زیر سایه پدرومادرش بزرگ بشه..ان شاء الله فارغ التحصیلیش ،عروسیش ،مادرشدنشو ...ببینی گلم😍😍