2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست

بچه  ها  امروز یه چیز شنیدم که ی تعجب کردم   ...مگه تو ازمایش اسپرم   از طریق  نزدیکی  زن و شوهر  نمونه نباید داد...  ما۷ سال اینجوری  ازمایش میدیم  ..  یکی میگفت نه باید خود ارضایی باشه  ...شوهرم اصلا نمیتونه اونجوری ...   

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه مشکلی نیست، واسه میکرو هم ما همون جور نمونه دادیم، آخه غیر از اون همسرم نمی تونست نمونه بده 

وای  خدا خیرت  بده  ...  پس چی میگفت  دختر  😢😢😢   شوهر منم  بار اول نمیدونستیم   شوهرم  اشکش دیگه داشت در اومد بعد از دکتر زنانم پرسیدم گفت  اشکالی نداره  نزدیکی  باشه...حالا  امروز با خودم میگفتم   نکنه اون دکترم نمیدونست   ....   چون مشکل دارن  نمیتونن  حتما دیگه  

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
وای  خدا خیرت  بده  ...  پس چی میگفت  دختر  😢😢😢   شوهر منم &nb ...

نه بابا، وقتی نمی تونه اشکالی نداره

واسه پانکچر از جنین شناس هم پرسیدیم گفت مهم نیست فقط ترجیحا بزاق نزنین

راستی اینم بگم ترشحات واژن موقع تخمک گذاری خاصیت اسپرم کشی نداره خیالت راحت

پس با همیم ایشالله،منم فردا باید برم مرکز ک سونو بشم اگه کیست نداشته باشم ک ایشالله ندارم بهم دارو م ...

انشالله که فردا میری و همه چی به خوبی پیش میره عزیزم،توکل به خدا

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نه ندارم طبعم يكم گرم هست ولى خوب تو طول روز هم دارم گرمى ميخورم هم سردى كه تعادل حفظ بشه

منظورم اینه کار عجیب غریب نیاز نیست بکنی عزیزم همون پیاده روی و مصرف مایعات رو انجام بدی عالیه

با کارهای عجیب و غریب فقط تعادل بدنت رو بهم میزنی

اینها دیده نشده اگر بود تیک میزد و خط زرد میکشید نتیجه همون دو تا بوده

ممنون گلی.زنبی اون کم خونی واسه شروع سیکل پانکچر مشکلی ایجاد میکنه؟ یعنی بحاطر کم خونی امکان داره بهم بگن برو یکی دو ماه بعد بیا؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام.رها جون...عزیزم شاید خیریتی داره..واس مادر شدن بایدصبورباشی عزیزم...ببین منم تا خاستم انتقال بد ...

نفسی جانم عزیزم خیلی برام دعا کن اصلا حال دلم خوب نیست ،بیشتر از اینکه انتقالم افتاده واسه آبان ناراحت اینم که باز باید برم تو اون مرکز و رفتارهای پر از عقده و توهین پرسنل اونجا رو تحمل کنم ،انقد گریه کردم چشمام باز نمیشه دعا کن خدا یه راه نجاتی پیش پام بذاره تا بیشتر از این خفت و خواری نکشم 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
هیسترو دو شکلِ یکی با بیهوشی سبک مثل خواب عمیق که هیچی نمیفهمی و بعدش هم مثل دوران پریودی کمی درد ت ...

خودم ک فکر میکنم جز تنگی دهانه رحم دیگه مشکلی نباشه

خیلی کامل توضیح دادین.یه دنیا ممنون❤

عزیزم رویان جنین داری؟ زیاد سخت نگیر. یک ماه رو استراحت کن ، و به کارهای عقب افتادت برس. اگر از ا ...

سلام عزیزم تبریک میگم گلم الهی همیشه شاد باشی ،نه جنین ندارم ، منم بخاطر همین رفت و آمدها اومدم شهرمون ولی رفتار پرسنلشو دیگه نمیتونم تحمل کنم واگذارشون کردم بخدا ، دفعه اول بهشون انتقاد کردم با خنده گفتم بهتر به مریض اول کار بگین که ممکنه تو این مرکز یکماه آمپول نباشه یا دو ماه تو لیست باید وایسته ،شاید اصلا این مرکز رو با این شرایط انتخاب نکنه ،سر همون انتقاد باهام لج کردن هر چی عقده داشتن این مدت سرم خالی کردن ،خیلی درمونده شدم دلم نمیخواد حتی یک  بار دیگه پامو بذارم تو اون مرکز ،از طرفی شوهرم میگه حالا که اینهمه کار انجام دادیم تحمل کن تا تموم بشه ولی من واقعا نمیتونم قلبم تیر میکشه

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
منظورم اینه کار عجیب غریب نیاز نیست بکنی عزیزم همون پیاده روی و مصرف مایعات رو انجام بدی عالیه با ک ...

نه كار خاصى نكردم فقط گفتم يكم به تغذيه ام برسم با اين موتد خوراكى فكر كردم اينا احتمالا خوبن انشالله كه بشه و منم خيالم راحت بشه