2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046910 بازدید | 684565 پست
دوستانی که اینجا میگن منفی شدن.😳😳حتی اونهایی که روزانتقال بودن.به خدامن بایه شرایطی ای وی اف کردم. ...

ميفهممت خيلي زجراوره اين پروسه لعنتي بايد روحيمونو خودمون حفظ كنيم

بدن هركس فرق داره مشكل هركس فرق داره شوهرشم مسائلش فرق داره نگران نباش

دوستانی که اینجا میگن منفی شدن.😳😳حتی اونهایی که روزانتقال بودن.به خدامن بایه شرایطی ای وی اف کردم. ...

منم انقدر اينچيزا روشنيدم كه هنوز شروع نشده دپرسم

اگر نشه بايد به جنين اهدايي فكر كرد به نظرم البته مشا كه به اميد خدا الان ني ني داري

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشكلت چيه كه رفتي آي وي اف؟ نگرا ننباش عزيزم مردم زر مفت زياد ميزنن انقدر تيو اين مدت ديدم كسايي كه ...

والامن ازطبیعی که دیگه به طورکلی ناامیدم.میگم من وقتی اسپرم تورحمم قرارمیگیره همینطورخمیازه میکشم ونفسهام خیلی عمیق میشه ومثل ورزش که بدن کش میادانگارکوه کندم هی کش میارم بعدانتقالمم همینطوربودم.چرااینجوریم؟

صلوات.

توکلت به خدا باشه عزیزم اصلا به منفی شدن فکر نکن اکثر بچه ها بعد انتقال منتظر لک لانه گزینی هستن اون لکی هم که دیدی ان شاءالله نشانه خوبیه 

خدا جونم شکرت...

خب عزیزم خیلی از کسانی هم که اینجا میگن مثبت شدن دفعات قبل اومدن همینجا گفتن منفی شدن

مگه همه بار اول نتیجه میگیرن؟

دفعه پیش تو‌مطب دکتر یه دختری بود کلا داروها سیکل روش جواب نداد یه دونه تخمک هم نداشت فک کن بعد از اونهمه تزریق یه تخمک نداشت، کلی دلشکسته رفت، ماه بعدش تشریف اورد طبیعی باردار شده بود خوشحال و‌خندان، بارداری رو باید خدا بخواد مثل همه ی چیزای دیگه، حالا وظیفه ی آدم هم تلاش و دعاست

...
منم انقدر اينچيزا روشنيدم كه هنوز شروع نشده دپرسم اگر نشه بايد به جنين اهدايي فكر كرد به نظرم البته ...

عزیزم مگه شما چند بار انتقال دادین و منفی شده دوستمون ثمین بیشتر از ده بار انتقال داده و انتقدر نا امید نیست به قدرت خدا ایمان داشته باش تو این راه باید صبر داشته باشی و امید 

خدا جونم شکرت...