2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
قربونت برم زینب جون.نه عزیزم اومدم خونه.حالم خوبه.امروز هم سرکاررفتم.فقط  شکمم هنوز بزرگه اشتها ...

خدا رو شکر که حالت بهتره عزیزم،انشالله که کلی جنین تپل برات تشکیل میشه،فقط ما رو بی خبر نزار گلم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
مرسی عزیزم از توصیح کاملت من یه مدت شبی یک چهارم بروموکریپتین ۲/۵ می خوردم و پرولاکتینم تنظیم شده ب ...

راستش یادم نیست .

اما هر روز میخوردم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا سخته انشالله به احترام این شب ها کلی جنین عالی داشته باشی من دو بار پانکچر کردم هر دوبار ...

ممنون عزیزم ان شالله طبیعی باردار بشی و دیگه دنبال دوا درمون نباشی.

خیلی سخته. من فقط خداروشکر میکنم تنمون سالمه.اگه بخواد به ماهم میده.

خدا رو شکر که حالت بهتره عزیزم،انشالله که کلی جنین تپل برات تشکیل میشه،فقط ما رو بی خبر نزار گلم

لطف داری عزیزم.

اگه جنین تشکیل شده باشه میام میگم.اگه نشد نمیام😁

شوخی کردم حتما میام میگم😅

بچه ها ی سوال دارم  من ۱۲ یا ۱۳ ک پری بشم باید برم مرکز برای سونو تخمدانم سوالم اینه منی ک ذخ ...

انشالله که همه چی عالی پیش میره برات به چیز بد چرا فکر میکنی که سرت بیاد.

در ضمن جواب علمی سئوالت اینه که کیست هیچ ارتباطی به ذخیره نداره اگه تخمدان تنبل بشه و نتونه فولیکل بالغ رو ازاد کنه کیست ایجاد میشه این ساده ترین دلیلِ کیستِ.

دلایل دیگه ایی هم دخیلِ که مشکلات هورمونی و ... ست

شما با این چیزا کاری نداشته باش

محکم رو به جلو با هدف مشخص حرکت کن خدا با صابرینِ.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

بچه ها کسی بوده مث من شده باشه؟ دو روزه فرت و فرت لک گاهی صورتی گاهی قهوه ای، در حد هر سه چهار ساعت یکبار، بقیه اوقات تمییییز تمیز اصلا رو دستمال هم که میکشم محکم پاک میکنم باز هیچی نمیاد، الان پری شدم نشدم؟ امروز روز ۱۴ انتقال، روز ۱۲ آز بتا ۲ و‌منفی و پروژسترون ها رو روز ۱۲ اصلا استفاده نکردم، یه شب درمیون یه امپول داشتم با شیاف سیکلو هر ۱۲ ساعت، این درد پری هم که سه روزه میاد و میره

...
مثل اینکه پزشکت ک دستورشومیده بایدهمون بیمارستان کارکنه،بعدم اینکه این سرم چون ممکنه بعضی بدناعکسل ا ...

بدبختی اینه که دکترم به هیچوجه حاضر نیست این سرم رو تجویز کنه برا من دکتر زرنانی که ایمونولوژ بیمارستان نیکان (تهران)قراره تجویز کنه 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
فکر کردم تهران می خوای بزنی، نمیدونم چرا  حس کردم 🙈🙈🙈

دکتر زرنانی برام قراره تجویزش کنه ولی خوب رشت مجبورم بزنم.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خوب همون اورژانس بیمارستان بزنه برات  فرقش اینه چون ممکنه عوارض بده باید تحت کنترل باشی و 3 سا ...

اگر این دکترم اذیت نکنه عالی میشه

سلام خانومای عزیز

میشه راهنمایی کنید کسی که با میکرو باردار شده زایمانش باید سزارین باشه یا طبیعی؟

با توجه ب اینکه دکتر با معاینه هفته سی هشت بهم گفت که دهانه رحمت سفته و اصلا باز نشده

میترسم صبر کنم برای طبیعی برای بچه خطرناک باشه 

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 
سلام دوستان عزيز اطلاع داريد اين داروها براي چي به همسرم داده دكترش كلوميفن(اووميد٥٠) گاياف ...

عزیزم کلومیفن یه جور ضد حساسیته.خواب آورم هست.به شوهرت بگو سعی کنه سر شب بخوره و زودتر بخوابه که فردا صبحش خواب آلود نباشه

عزیزم کلومیفن یه جور ضد حساسیته.خواب آورم هست.به شوهرت بگو سعی کنه سر شب بخوره و زودتر بخوابه که فرد ...

صنم کلومفین داروی تحریک تخمک گذاریه که به اقایون هم برا تقویت اس پ رم میدن

...