2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم بله گفتم تشکیل پرونده هم دادم فردا۷ صبح باید بیمارستان باشم و۱۰ عملم هست اگر کار خاصی ب ...

والا بیشتر دعا کن و مایعات زیاد البته نه فردا قبل عمل، واسه همین امروز

ان شاالله کلی جنین سالم داشته باشی، نه مینور نه ماژور نه هیچ مشکل دیگه

ممنونم.بین اینا من بیشتر اسم دکتر عارفی رو شنیدم .به نظر شما کدوم بهتره؟

عزيزم همشون خوبن دكتر خودم عابديه 

فروتن هم كه خيلي خوبو مهربونه

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ممنون عزیزم اره گفتم گفتن عمل هم فردا ساعت۱۰ هست دیگه میگما چقدر گرونه این عمل پانکچر، الحساب ۵ میل ...

اره عزیزم.مادروکودک ی خرده گرونه...ولی فدای سر بچه هات..انشاءالله جنین های خوب وسالم برات تشکیل میشه

من بیمارستان زینبیه بودم گلم دولتی بود..خیلی ارزون برام افتاد

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

خانماااا

كمككككك

سه شمبه قبل هاش سي جي زدم 

روز ١٨ انتقالمه 

دكتر كفته ٢١ از بده يعني چهارشنبه

اين تست تى ثانيه اىل پررنك شد بنظرتون اثر امپوله؟؟ يا بعد ٧ سال قراره دلم شاد شه؟

۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿
محیا جان من داروها را قطع کردم ۴ روز بعدش پریود شدم شما چی اگه پریود نشدی برو آز بده شاید بارداری

الان دو روزه قطع كردم هنوز نشدم، عاخه مگه ممكنه وقتي بتام دو بود، فك كنم منم يه چن روز صبر كنم بشم

...
خانماااا كمككككك سه شمبه قبل هاش سي جي زدم  روز ١٨ انتقالمه

😍😍😍عزیزم.بی بی ب این خوشرنگی بعیده بخاطر امپول باشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹