2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم همه چی رو بررسی کردی؟ الکی دوباره وارد سیکل نشو  حتما ایمنی انعقادی رو بررسی کن حتی dfi و ...

اولین ویزیت وقتی رفتم رویان با مشایخی ویزیت شدم چند باری باهاش ویزیت شدم دکتر خوبی هست.

اولین ویزیت وقتی رفتم رویان با مشایخی ویزیت شدم چند باری باهاش ویزیت شدم دکتر خوبی هست.

ان شاالله این بار نتیجه بگیری عزیزم ولی حتما همه چی رو بررسی کن

تعداد اسپرم همسرتون چند تا هست در هر ميلي لیتر؟ 

زینببی بابا آزمایش شوهرم چی؟

اونم دیدم گلی واسه میکرو خوب بود

اگر تقویت بشن باز بهتره، آزمایش dfi هم دادن؟ 

تقویت کردن هم یعنی با آب خنک دائم بیضه ها رو شستشو بدن، ویتامین سی 250 و ویتامین ای 100 هر روز و قرص ولمن، میوه و سبزیجات فراوون و پیاده روی

البته نظر اورولوژیست ارجح هست

گلم azf هم انجام دادن همسرتون؟ 

نه تاحالا انجام نداده.اخه دکتر های اورولوژ رویان اصلا ازمایش نمی نویسن دی اف ای روهم قبول ندارن حتی همسرم به فرهی گفته بود آزمایش هورمونی بنویس گفته بود مگه تو روابط جنسی مشکل داری اگه نه نیاز نیست.

نه تاحالا انجام نداده.اخه دکتر های اورولوژ رویان اصلا ازمایش نمی نویسن دی اف ای روهم قبول ندارن حتی ...

نه بابا مگه میشه!!! دی اف آی رو ما چون میکرو نکرده بودیم سخت نوشت دکتر صدیقی ولی آخرش نوشت

آخه شما کیس dfi هستین کامل 

اگر تعداد اسپرم زیر 10 میلیون در هر ميلي لیتر هست باید azf هم بررسی بشه 

فرهی شنیدم خیلی اعتقادی به این چیزا نداره ولی صدیقی بعد از میکرو منفی آز ژنتیک میده به آقایون، 

واسه آز هورمونی هم حتما نباید مشکل جنسی واضح باشه شاید یه سری هورمون ها لب مرز باشن و اثرشون رو اون جور نشون بدن، مثلا کم کاری تیروئید 

گلم اگر می تونی دکتر همسرت رو عوض کن، بالاخره شوخی نیست عمر و جون و پولتون داره میره، بدون بررسی اصلا وارد سیکل نشو

از کجا معلوم dfi بالا دارن همسرتون و نیاز به درمان مخصوص؟ 

من تعریف دکتر سجادی هم خیلی شنیدم، به نظرم از صدیقی هم بهتر باشه 

من سعی می کردم گاهی با همسرم برم واسه ویزیت مردان تا هيچ نکته ایی ناگفته نمونه

و یه چیز دیگه همیشه تو درمان ناباروری درمان و بررسی خانم و آقا باید کامل انجام بشه، کم کاری تو هر بخش رو نمیشه با انرژی مضاعف تو یه بخش دیگه جبران کرد