2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046902 بازدید | 684563 پست

سلام بچه ها دلم براتون تنگ شده بود من باز اومدم اما فعلا نه انتقال دادم نه پانکچر شدم جنین فریز دارم اما چون آخرین انتقام که فروردین بود منفی شد از نظر روحی حالم خراب شد تا حالا نتونستم باهاش کنار بیام گفتم فعلا دست نگه دارم

خدایا شکرت 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازادنمیشن منم تادم اتاق عمل ب دکترم میگفتم من تخمکام ازادشده پهلوهام ازدرد دولا راه میرفتم امااونا ک ...

وای منم پهلوی راستم احساس بادکردن و ترکیدن دارم ،

عزیزم نیازی هست مسکن با خودم ببرم یا کار خاصی کنم؟

سلام عزیزم..نه محیا جون خوب نیستم.‌.پدرشوهرم،مادرشوهرم با خواهرش و شوهرش رفته بودن مسافرت، تصادف کرد ...

ساراجون..عریزم خیلی متاسفم بابت اتفاقاتی ک.افتاده😞...تسلیت میگم روح پدرشوهرت شاد

انشاءالله ک.حال بقیشون هم.بزودی خوب بشه

فداتشمِِ میدونم چقد حرفای نیش دار بقیه دردناکه ..واقعا چقد نفهمن ک اینطوری حرف میزنن..خدا هدایتشون کنه با این زبونشون..سعی کن ارامش خودتو حفظ کنی و اهمیت ندی ب حرفاشون..تا ته دنیاهم ک بریم بالاخره همچین ادمایی پیدامیشن متاسفانه...

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
وای منم پهلوی راستم احساس بادکردن و ترکیدن دارم ، عزیزم نیازی هست مسکن با خودم ببرم یا کار خاصی کنم ...

ن فقط چیزسنگین بلندنکن وممکنه بعدش شکمت اب بیاره مثه من بعدش پروتیین خ بخور

اسپرمای نرمالش ٢درصده که خوب کمه مال من ۵درصدبوددکترگف رومرزه تحرکشم کمه امااگه میخای ای وی اف کنی م ...

اااا اره می خواییم ای وی اف کنیم برای تعیین جنسیت یعنی خوب نیست؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اااا اره می خواییم ای وی اف کنیم برای تعیین جنسیت یعنی خوب نیست؟

برا ای وی اف خیلیم خوبه چون اونااسپرمای سالموجدامیکنن میریزن روتخمکاوبه تحرکشم نیازی نیس تو ای وی اف موفق باشی عزیزم توصیه هایی ک نوشتم چندپست بالاتربخون ک جواب بگیری ایشالا

برا ای وی اف خیلیم خوبه چون اونااسپرمای سالموجدامیکنن میریزن روتخمکاوبه تحرکشم نیازی نیس تو ای وی اف ...

مرسی که جوابمو دادی برم پیداش کنم 

سلام بچه هامنم باای وی اف مامان شدم والان پسرم ٩ماهشه مشکلم لوله های پیچ دار هیدروسالپنکس واندومتریو ...

اخههه عزیزممم خیلی خوشحال شدم مبارکتون باشه 

سلام به همه. بچه ها من امروز حالم بد شد رفتم بیمارستان تیتر گرفتن 22.4 بود روز دوازدهمه انتقالمه به ...

اره عزیزم مبارکت باشه مواظب خودت باش🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم