2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
عزیزم منم مشکل اصلی شوهرمه.خیلی خیلی ضعیفه.وضعیت شوهر شما خیییلی بهتر از اوضاع اسپرم شوهر منه.منم مر ...

ایشالله ک خیره و اتفاقای خوب میوفته. آزمایش ذخیره رو دوباره دادی؟ 

یعنی ۱۳ شهریور تازه میخوای رویان رفتن شروع کنی عزیزم؟

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه هامنم باای وی اف مامان شدم والان پسرم ٩ماهشه مشکلم لوله های پیچ دار هیدروسالپنکس واندومتریو ...

خدا پسرت را واست نگهداره مرسی ک اطلاعات به این خوبی دادی انشالله ماها و همه منتظرها زودتر جواب بگیریم

روز دوم و سوم سیکل مگه میشه کسی رو تو پریود سونو نکنن!!! 🤔🤔🤔اشتباه گفته احتمالا متوجه نشده 

دوبار ازش پرسیدم گفت توی پریودی سونو نمی کنیم روز هفتم یا هشتم برای اولین سونو بیا

خدا پسرت را واست نگهداره مرسی ک اطلاعات به این خوبی دادی انشالله ماها و همه منتظرها زودتر جواب بگیری ...

عزیزدلم ایشالادامنت بزودی سبزبشه بحق امام حسین من قبل انتقال تومحرم نذرکردم سال دیگه بچه داشته باشم علی اصغرش کنم وشیروکیک پخش کنم خ دلم شکسته بودافسردگی داشتم شب وروزگریه میکردم زندگیم داشت ازهم میپاشیدخدامعجزشونشون دادایشالاروزی شما

گلم واریوپپتیل اثرش آزاد سازی و بلوغ تخمک هست اویترل برای تحریک تخمدان و کمک به بارداری

ممنونم زینب جون این امپولارو دیشب زدم واسه امروز گفتن چیزی نزنم فردا صبح برم واسه پانکچر ایشالله 😍🥰

سلام سارا خوبي؟ چرا اخه، نگرانت شدم، مربوط ب سلامتي كه نيس انشالله،،،، سارا از جراحي پورمطرود راضي ب ...

سلام عزیزم..نه محیا جون خوب نیستم.‌.پدرشوهرم،مادرشوهرم با خواهرش و شوهرش رفته بودن مسافرت، تصادف کردن، پدرشوهرم فوت کرد(دو روز قبل از عروسی داداشم😔) و مادرشوهرم رون پاش شکسته ؛صورتش داغون شده؛ اون دوتا هم همینطور.همه شون خرد شدن بنده های خدا...الان سه هفته بیشتره که ارامش از خونمون رفته..خدا سرهرهیچکی نیاره...شش ماه طول میکشه تا پاش خوب شه.جاریم که رفته سروقت پدرومادرش که تو ماشین بااینا بودن و اونیکی جاریمم که خارج از کشورن.فقط منم که باید اینجا بمونم و پرستاری کنم.پرستاریش به کنار.وظیفمه ولی همین طور خونه پراز مهمون میشه و هرکی میاد یه متلکی بهم میندازه راجع به بچه دارشدن..میرن رو اعصابم.یه حرفایی میگن اصلا نمیتونم خودم به زبون بیارم.میگم بهشون یه بچه بسمه ،بهم میگن (زبونم لال)اگه این تصادف کنه بمیره میخای چیکار کنی!! ببین یعنی دراین حد نفهمن..خسته شدم...دعاکن برام زودتر ازاینجا خلاص شم..

راجع به دکترمم نمیدونم چی بگم بهت اخه..من که خودم از این ماه میتونستم اقدام کنم که اونم اینطوری شده.نمیدونم دیگه چی میخاد پیش بیاد واسم.حالم بعد عمل خوبه.قبلا تخمک گذاری نداشتم .ولی این دوماه کامل متوجه میشم .ماه پیش رفتم سونو شدم اندومترمم خوب بود..منظور اینکه کارش بد نیست..حالا ان شاء الله جواب ازمایشت مثبت شه..اگه خدانکرده منفی شد یکم به بدنت استراحت بده و برو پیش یه دکتری که بهت وقت بزاره ..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام عزیزم بستگی به نوع سیکل داره  نه سر خود استرادیول نخور، اولین سونو هم باید روز دوم و سوم ...

سر خود نمیخوام استرادیول بخورم. دکترم گفت از روز ۱ تا ۱۲ بخور. ۱۲ بیا سونو. ۱۲ میفته تو تعطیلات.  تا من برم میشه روز ۱۶. میخوام ببینم بخورم یا دیگه ۱۶ دیره؟ بذارم ماه بعد. 

دکتر من تو پریود سونو نمیکنه. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
سلام عزیزم..نه محیا جون خوب نیستم.‌.پدرشوهرم،مادرشوهرم با خواهرش و شوهرش رفته بودن مسافرت، تصادف کرد ...

عزیزم. متاسفم. 

هرکی حرفی زد بگوحالا چه وقته این حرفاست تو این اوضاع؟! 

واقعا مردم نمیفهمن!!! 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
گلم واریوپپتیل اثرش آزاد سازی و بلوغ تخمک هست اویترل برای تحریک تخمدان و کمک به بارداری

زینب جون قبل از پانکچر تخمکا ازاد نشن 😮 یعنی پهلوی راست و تخمدان راستم درحال ترکیدنه انقدر اذیتم میکنه 

دل تو دلم نیست ببینم فردا چی میشه 

میگم به نظر شما مسکن با خودم ببرم؟بیمارستان بهمن انجام میدم 

زینب جون قبل از پانکچر تخمکا ازاد نشن 😮 یعنی پهلوی راست و تخمدان راستم درحال ترکیدنه انقدر اذیتم می ...

ازادنمیشن منم تادم اتاق عمل ب دکترم میگفتم من تخمکام ازادشده پهلوهام ازدرد دولا راه میرفتم امااونا کارشون حساب کتاب داره نگران نباش