2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
خانم ها کسی میدونه رویان تهران اواخراسفندیااوایل فروردین ivfانجام میدن یاخیر؟من موندم الان برم واسه ...

گلم چون شروع سیکل ممکنه خیلی غیر قابل پیش بینی باشه نزدیک تعطیلات عید انجام نمیدن، فقط انتقال جنین فریز رو من دیدم انجام میشه

الان بهتره شروع کنی عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.  دوستان جنین فریزی رو چند قاعدگی انتقال میدن؟ و از چند روزقبلش میذارن یخش باز بشه؟  ...

سلام عزیزم بستگی به نوع سیکل داره 

نه سر خود استرادیول نخور، اولین سونو هم باید روز دوم و سوم رفت، تا اون موقع صبر نکن

روزهای مختلف انتقال میدن از 15 دیدم تا 24 سیکل

دوستان لطفا همه جواب بدید.شما دکترتون اولین سونو برای شروع پانکچر رو  چندم سیکلتون انجام میده؟ت ...

روز دوم و سوم سیکل

مگه میشه کسی رو تو پریود سونو نکنن!!! 🤔🤔🤔اشتباه گفته احتمالا متوجه نشده 

سوال منم هست موندم کی باید برم 

گلم رویان واسه شروع هر نوع سیکلی از روز دوم سوم پریودی سونو میکنن به شرطی که آز ها کامل باشن واسه تعطیلات هم غیر از نوروز هیچ وقت دو روز پشت سر هم تعطیل نیستن از این جهت خیالت راحت

گلم واریوپپتیل اثرش آزاد سازی و بلوغ تخمک هست اویترل برای تحریک تخمدان و کمک به بارداری

اینکه برعکسه، اویترل برای تحریک و رشد و آزادسازی تخمک که اصلش همون ازادسازی تخمکه

با اجازه واریوپپتیل هم سرکوب میکنه عملکرد تخمدان رو در دوز بالا، و در دوز پایین برای جلوگیری از عوارض هایپری میدن

...

سلام بچه هامنم باای وی اف مامان شدم والان پسرم ٩ماهشه مشکلم لوله های پیچ دار هیدروسالپنکس واندومتریوزبودقبلش لاپاراسکوپی وهیستروسکوپی کرده بودم ٢بارای یوای ناموفق داشتم ٣سال درمان نازایی خداروشک اولین انتقال مثبت شدمرکزنازایی اصفهان دکترکلانترکه عاشقشم منومامان کردبعدازپانکچرشکمم اب اوردخیلی حالم بدبود٢٢تاتخمک گرفتن هروزسرم میزدم سفیده تخم مرغ قارچ دوغ فراوان خوردم دلدردشدیدداشتم شکمم بادکرده بودتهوع وای چ روزای گندی بود١٢تاحنین تشکیل شدو٧تاش ب مرحله بلاستوسیت رسید٣ماه فریزکردم وبعد٣ماه انتقال دادم ازقبل انتقال تویخچال برای ١٠روزغذاپختم وبعدانتقال باویلچرتاماشین اومدم وشوهرم توپله هابغلم کردوبردم بالاتخت وگزاشتم توحال و٢هفته کامل خابیدم فقط برا دسشویی پاشدم ١٠روزحموم نرفتم توالت فرنگی هروزقرص ویتامین سی روزی نصف اناناس روزی ی کیلوتوت فرنگی وکلی کیوی پرتقال اب فراوان نیم کیلوسبزی خوردن کاهوفراوان خوردم ویتامین سی ب لانه گزینی کمک میکنه وسبزیجات برااینکه یبوست نگیرم ١هفته بعده انتقال تهوع هروزه داشتم محل ندادم گفتم ب این زودی تهوع شرونمیشه١٧روزبعدبی بی مثبت شد ز زدم ب شوهرم با گریه اونم کارو ول کرداومدخونه ٢ساعت بغل هم گریه کردیم شب رفتم ازمایش بتا٣۵٠ بودفرداش ب لکه بینی افتادم وتا۴ماه لکه بینی داشتم اماگزشت والان پسرم ٩ماهشه پرحرفی کردم خاستم ازتجربیاتم استفاده کنین ایشالاقسمت همتون😍

سلام بچه ها . اونایی که اطلاعات دارن لطفاکمکم کنن . از زمان سقط و الان که روز چهارمه خونریزیم خیلی ک ...

سلام عزیزم اصلا نگران آندو نباش گلم چون باردار بودی عود اصلا 

نگران دردت نباش به خاطر انقباض های سقط هست😢😢😢😢

ان شاالله به زودی دوباره مامان بشی، خیلی نوشتن جملات بالا برام مشکل بود 

دوستان لطفا همه جواب بدید.شما دکترتون اولین سونو برای شروع پانکچر رو  چندم سیکلتون انجام میده؟ت ...

عزيزم من تهرانم روز دوم سيكلم سونو كرد دكتر

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
غیر از طرازی دکتر خوب توی تهران که تعیین جنسیت هم بکنه کسی میشناسه که بهم معرفی کنه؟ممنون میشم .

عزيزم دكتر فروتن و عابدي و عارفي تعيين جنسيت هم ميكنن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
یه سوال دیگه هم دارم  داروهای تقویت تخمک رو کیفیتشون تاثیر میزاره ؟ یعنی ۳ ماه استفاده کنم ممک ...

عزيزم خيلي ناراحت شدم انشاالله خدا واست معجزه كنه 

قرص فرتيل سي با كيوتين ١٠ اينا روي تخمك خيلي تاثير داره 

عزيزم شما سونو قلب رفتين بعد قلب تشكيل نشده بود ؟