2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
عزیزم منم دوازده یا سیزده ک پری بشم باید برم مرکز برای سونو ک اگه ایشالله مشکلی نبود ک نیست ایشالله ...

عزیزم منم مشکل اصلی شوهرمه.خیلی خیلی ضعیفه.وضعیت شوهر شما خیییلی بهتر از اوضاع اسپرم شوهر منه.منم مرکز قبلی بهم گفت ذخیرت هشت دهمه.ببینم رویان نظرش درباره ذخیرم چیه.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
خواهرای گلم ، دارم‌میرم بیمارستان😍🍃☘ التماس دعا😍🤗👐

سلام مرجان عزیز 

انشاالله به سلامتی خدا پشت و پناهت انشاالله به سلامتی دختر گلتو بغل کنی برای ما منتظرا دعا کن که ماهم به ارزو قلبیمون برسیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها کمکم کنید😭

دیشب حالت تهوع شدید داشتم.الان هم شکمم رو انداره گرفتم تقریبا شش سانت بزرگتر شده.

اگه برم بیمارستان چجوری آب شکم رو میکشن.جراحی داره؟؟میترسم از جراحی

توروخدا جواب بدید

بچه ها کمکم کنید😭 دیشب حالت تهوع شدید داشتم.الان هم شکمم رو انداره گرفتم تقریبا شش سانت بزرگتر شده ...

عزیزم نگران نباش ایشالا که به جراحی نکشه و با دارو رفع بشه.منم پانکچر شدم ولی با تغذیه رفع شد.تا میتونی رژیم پر پروتئین داشته باش.دوغ شور هم خوبه

عزیزم نگران نباش ایشالا که به جراحی نکشه و با دارو رفع بشه.منم پانکچر شدم ولی با تغذیه رفع شد.تا میت ...

دیشب حالت تهوع شدید داشتم رفتم درمانگاه برطرف نشد و بعد از آمپولا بازهم بالا آوردم.اشتها ندارم .وقتی چیزی میخورم حالم بدتر میشه.این رژیمو زیاد رعایت نکردم

سلام بچه ها . اونایی که اطلاعات دارن لطفاکمکم کنن . از زمان سقط و الان که روز چهارمه خونریزیم خیلی کمه این طبیعیه ؟ شکمم بعضی وقتها خیلی درد میگیره یه حالتی مثل انقباض . امروز میرم سونو برای بقایا امیدوارم چیزی نمونده باشه و در  کل خونریزیم کم بود که نگرانم کرده . ممکنه با داروهای این دوره اندومتریوز اوت کنه ؟ خیلی نگران اون کوفتیم که دوباره نیاد . الان هم که خونریزیم کم شده منو یاد دوران اندومتریوز انداخته . چون قبل از لاپرا هر دوره پریودیم درد شدید و خونریزی کم داشتم ولی بعد از لاپرا اصلا متوجه نمیشدم که پریود شدم اما خونریزی زیاد داشتم . الان انگار شده شبیه زمان قبل لاپرا . استرادیول و پروژسترون رو اندومتریوز تاثیر داره ؟ 

لطفا هر اطلاعاتی دارید بگید

سلام.  دوستان جنین فریزی رو چند قاعدگی انتقال میدن؟ و از چند روزقبلش میذارن یخش باز بشه؟ 

سه بار انتقالم کنسل شده. این ماه میخواستم داروها رو شروع کنم که انگار زود پریود شدم. روز ۱۲ ام که باید برم سونو میخوره به تعطیلات و ... ! زودترین روز ، روز ۱۶ قاعدگیم میتونم برم. خیلی دیره؟! نمیدونم استرادیول رو بخورم یا دوباره بندازم ماه بعد؟! 😭

انگار قسمتم نیست . 😔😔

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

یه سوال دیگه هم دارم 

داروهای تقویت تخمک رو کیفیتشون تاثیر میزاره ؟ یعنی ۳ ماه استفاده کنم ممکنه کیفیت تخمک رو خوب کنه ؟ 

چیا بهتره ؟ اسمشونو بهم میگید ؟دکتر طرازی برام نوشت اما بدخطه نمیتونم بخونم 

دیشب حالت تهوع شدید داشتم رفتم درمانگاه برطرف نشد و بعد از آمپولا بازهم بالا آوردم.اشتها ندارم .وقتی ...

عزیزم نترس..معلوم.نیست ک شکمت اب اورده باشه..منم بعد پانکچر یبوست حالت تهوع شدید داشتم ک اصلا نمتونستم چیزی بخورم ولی خداروشکر شکمم اب نیاورده بود و حتی سرم هم نردم...5روز بعد پریود شدم و حالم خوب شد..شما مرتب سفیده تخم مرغ و دوغ بخور...

اگه خدایی نکرده شکم اب بیاره حال ادم فک کنم خیلی بدباشه از درد زیاد

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام صبح زیباتون بخیر دوستان عزیز  من زیر شکمم دقیقا هر دو تا طرفم تیر می‌کشه یه درد خفیف داره ...

سلام نسرین جون پنجم انتقال دادین ؟

منم‌سشم بود هیولایی شدم انقد میخورم 😎😎😎😂

انکار دریل گذاشتن تو پهلوهام و تیر میکشه البته نه همیشه 

امیدوارم مثبت بشیم

الهی مرا  آن ده که آن به 
سلام ساراجون خوبی عزیزم...کم پیدایی..نبینم دلت شکسته باشه

سلام عزیزم خوبی؟..گل پسری خوبه؟❤❤

دور از روت ،روزای بدی رو میگذرونم...برام دعا کن لطفا گلم ❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚