2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
گلم به منم دادن، اصلا اون اتفاق هایی که نگرانش بودی نیفتاد چون هایپر شدم انتقال ندادن همین سیکل شم ...

مرسی زینب جان، از ۱۹ پری خوردی؟ سر موقع پری شدی؟

سیکل آنتاگونیست چیه عزیزم؟ 

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
سلام عزیزم والا نمیدونم اینا چیه، ولی بعیده مشکلی باشه اما باز از دکترت بپرس بهتره  دکتر بهشون ...

نه بابا دو تا لكه كوچيكه الان سه چهار سالى ميشه اين مشكل و دارم حساسيت وقتى ميزنه اصلا بدون دارو هم خوب ميشه بعد دو ماه من خودم فكر ميكنم به خاطر استرس اين طورى ميشم قبلا دكتر رفتم ميگفت چيزى نيست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یاااا خدااا تنم لرزید. انشالله که خدا خودش پناهش باشه و این مادر رو به بچه ی کوچیکش ببخشه🙏🏻🙏🏻

اره ازی جون این همکار شهرستانمه .اومد دکترای اینجا هم نظر شهرستانو داشتن 😭 اما خیلی خیلی دیر فهمیدن تورو خدا براش خیلی دعا کنید خدا رحمش به بچه هاش بیاد

سلام زینبی جون واقعا ؟اخه رادیولوژیست نگرانم کرد...گف pco..من علائم پرمویی و اینا رو ندارم فقط کمی ا ...

آره عزیزم نگرانی واسه چی آخه!!! بی تعارف و صریح عاااااااااالیه

من هر دو تخمدان pco بودم، باز دکترم میگفت اینا نمای pco هست و طبیعی باردار میشی، منم پری منظم با درد تخمک گذاری وسط سیکل داشتم، موهای زائد تعداد کم فقط زير چونه که باز دکتر می گفت مهم نیست

از 21 پری فکر کنم همین سیکل شما رو میگن آنتا از روز فکر کنم 3 یا 4 پری تحریک تخمدان شروع میشه

مرسی عزیزم. اخه تو نت سرچ کردم مطلب مفیدی ندیدم. یعنی اینکه قبل شروع امپول استرادیول میدن میشه انتاگونیست؟

مرسی عزیزم. اخه تو نت سرچ کردم مطلب مفیدی ندیدم. یعنی اینکه قبل شروع امپول استرادیول میدن میشه انتاگ ...

آره عزیزم دقیقا 

سیکل خوبیه خصوصا برای افرادی که ذخیره خیلی پایین یا خیلی بالا دارن، جلوی عوارض هایپری رو میگیره

آره عزیزم دقیقا  سیکل خوبیه خصوصا برای افرادی که ذخیره خیلی پایین یا خیلی بالا دارن، جلوی عوار ...

خوب خداردشکر خیالم راحت شد مرسسسی. اخه یادمه ماما میگفت داروهای زیاد برات باید بدیم روزی شش تا و اینا میگفت. 

سلام..امروز دکتربودم..برام.نوشت برا28یا 29هفته ک برم آزمایشات قند دادی شما؟

بله تازه امروز دادم . قند با گلوکز دکتر گفتش ک اگه انجام بدین چون خودتون قند دارین انجام ندین قند دو ساعته بعد از هر وعده غذایی دادم . قندم ک الان تو خونه میگیرم بازم بالاس

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود