2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه دوستای گلم خانوما دوستم هفته ۲۹ بارداریه. سرطان گرفته و تشخیص دادن پیشرفته شده و باید ک ...

یاااا خدااا تنم لرزید. انشالله که خدا خودش پناهش باشه و این مادر رو به بچه ی کوچیکش ببخشه🙏🏻🙏🏻

من 26 سالمه. آرمایش و سنو قبل اقدامم  همه چی خوب بود دکتر گفت مشکلی نداری. یعنی ویتامین یا دا ...

خب عالیه پس با 6 ماه چیزی نمیشه

چرا ویتامین ها مثل ولمن کانسپشن، ویتامین سی 250 روزانه، و ویتامین ای 100 روزانه عالیه

خنک نگه داشتن بیضه ها با آب خنک هر دو ساعت یک بار در روز خیلی کمک کننده س

ان شاالله طبیعی بارداری

به خودت هم برس حسابی، طبعتون رو برو پیش دکتر طب سنتی معتبر و بر اساس اون تغذیه سالم داشته باشین و از همه مهمتر آرامش 

فعلا اصلا به عدد و رقم فکر نکن چون اصلا یه صلاح نیست، تاپیک های ناباروری و نت گردی هم ممنوع😉😉😉😉

سلام بچه ها جواب من بدید دکتر بدون آزمایش اینجا به مسی بعد انتقال یاقبلش پردنیزولون داده؟ من میتونم خود سر از ده سیکلم شروع بخوردنش کنم تا انتقال وبعدش احساس میکنم بدنم احتیاج داره چون به مواد غذایی  واکنش سریع نشون میده؟ 

...... 
زینب جونم بالاخره طلسم شکسته شد و انتقال دادم و الانم رو تخت دراز کشیدم خدا رو شکر جای مناسبی هم گیر ...

به سلامتی عزیزم عزیزم، مبارکت باشه، از حالا به بعد فقط به چیزای خوب فکر کن 

نت رو چی بگم والا روم به دیوار همش خودم تو نتم🙈🙈🙈

تمام علائم هم به فال نیک بگیر 

از همین فردا دیگه حتی آروم راه رفتن هم نیازی نیست 😉😉😉 حسابی آیه الکرسی بخون واسه جوجه ها😍😍😍😍

سلام خانما من يه حساسيت پوستى از قديم داشتم كه گاهى بدنم لك قهوه اى ميزد و خودشم خوب مى شد الان دوتا ...

سلام عزیزم والا نمیدونم اینا چیه، ولی بعیده مشکلی باشه اما باز از دکترت بپرس بهتره 

دکتر بهشون لکه های شیر قهوه نمی‌گفت قبلا، دلیلش چیه؟ 

سلام عزیزتن من ی سوال دارم من نوبت قبلیم تو مرکز ناباروری بهم قرص استرادیول دادن ک از ۱۹ پری بخورم ...

گلم به منم دادن، اصلا اون اتفاق هایی که نگرانش بودی نیفتاد

چون هایپر شدم انتقال ندادن همین

سیکل شما آنتاگونیست هست اسمش 

سلام به همه دوستای گلم خانوما دوستم هفته ۲۹ بارداریه. سرطان گرفته و تشخیص دادن پیشرفته شده و باید ک ...

انشالله خدا کمکش کنه چقدر شرایطش سخته من الان تو اوج ناراحتی وناامیدی بودم با خوندن این پست گفتم خدایا دنیا چه بی ارزشه هر لحظه ممنکنه اتفاق بدتر واسه ادم بیفته چون این ماه نرفتم واسه انتقال شاید تا بهار نتونم برم 

سلام عزیزم دردش در حد یک ثانیه تا می گی آی تمومه  من اوک بودم بعدش فقط فشارم افتاد دستام ...

سلام عزیزم امروز سل فری دادم آزمایشگاه نيلو، هزینه هم 2280 بود 

صبح با پریناتولوژیست صحبت کردم گفت میتونی حتی غربال مرحله دو بدی اگر ریسک زد سل فری که دیگه من گفتم نمی تونم اون قدر صبر کنم، هر چی زودتر بهتر

گفت چون از آمنیو هم می‌ترسی و بعد از 7 سال باردار شدی به صلاحت نیست

حالا من دیگه غربال دو ندارم، فقط یه اکو قلب جنین و سونو إنومالی واسه هفته 18 نوشت