2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست

سلام عزیزتن من ی سوال دارم

من نوبت قبلیم تو مرکز ناباروری بهم قرص استرادیول دادن ک از ۱۹ پری بخورم ولی فکنم چهار ورقه روزی دوتا هر ۱۲ ساعت، خود ماما گف برای بهتر شدن کیفیت تخمکته ک چون ۱۲ شهریور باید پری بشمو برم دکتر زنان مرکز برای سونو واژینال تا بهم دارو بدن برای میکرو

امروز تو نت خوندم این دارو باید از روز ۷ پری تا ۲۱ روز اینا خورده بشه و ممکنه پری هم عقب بیوفته، الان سوالم اینه ممکنه من اونحوریدارم میخورم پریم عقب بیوفته؟

و اینکه کسی بوده برای بهتر شدن تخمکاش بهش استرادیول داده باشن از روز ۱۹ پری؟ میترسم ضخامتم زیاد شه و پری نشم سر وقت،  اخه از روز ۱۹ !!

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
زینب جونم بالاخره طلسم شکسته شد و انتقال دادم و الانم رو تخت دراز کشیدم خدا رو شکر جای مناسبی هم گیر ...

بسلامتی ایشالله ک همین میشه ی نینی ناز برات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو روز زودتر اين كوفتي ها رو قطع كنم پري بياد خلاص شم  بجهنم اصلا

چثدر ب خودت سخت میگیری عزیزم. با خودت مهربون باش، امیدوار نباش زیادی ولی خودتو انقدر اذیتم نکن ، مامان باید اول خودشو دوس داشته باشه ها، ب حق حضرت زهرا ایشالله چند روز دیگه میای میگی آزمایشت مثبته

جنین شمام بلاست بود؟ ن دیگه من حتی میخوام آز ندم

بله بلاست بود

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستان.بچه ها کیا تو بارداری گرفتگی بینی دارن؟من دیگه بیچاره شدم 

شین شین جان از کی گرفتگی‌بینی داری؟ 

من این ماه ی هفته بیشتره گرعتگی بینی دارم، 😁😁 میخوام ربطش بدم ب علائم بارداری 

چثدر ب خودت سخت میگیری عزیزم. با خودت مهربون باش، امیدوار نباش زیادی ولی خودتو انقدر اذیتم نکن ، مام ...

ممنونم از دعاي خوبت در حقم، انشالله دل خودت شاد بشه

اميدوار نيستم اتفاقا

من ديگه نه خودمو دوس دارم نه اون بچه ي خياليو

...

بابا هنوز ٩انتقالي چرا انقدر نا اميد مگه چيزي معلوم شده كه داري خودتو اذيت ميكني 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ممنونم از دعاي خوبت در حقم، انشالله دل خودت شاد بشه اميدوار نيستم اتفاقا من ديگه نه خودمو دوس دارم ...

میدونم حرفام فقط عین نصیحته. و اگه ی نفر ب منم بگه میگم این نمیفهمه حال منو. 

پیش ی مشاور برو حتما، مگه چند سال میخوایم زندگی کنیم ک انقدر اذیت بشیم. رو خودت کار کن و فکرو ذهنتو ب حال خودشون رها نکن

میدونم حرفام فقط عین نصیحته. و اگه ی نفر ب منم بگه میگم این نمیفهمه حال منو.  پیش ی مشاور برو ...

ممنونم از دلسوزيت بله سعي ميكنم مشاور برم ولي ديگه نميخوام از خدا انتظار داشته باشم بهم بچه بده خيلي حس بديه كه احساس كني خدا هم محلت نميده

...
حال خيلي بدي دارم مطمئنم نشده ميخوام در و ديوارو چنگ بزنم

عزیزم ی مدت نیا نینیسایت تا آزمایش بدی اونم هروقت خودت صلاح دونستی، منم ی مدت خیلی داغون بودم ی مدت سایت و نینی سایتو مطلب خوندنو گزاشتم کنار سعی کردم بیحیال بشم. بهتر شدم وقتی تصمیم ب میکرو گرفتیم برگشتم. ی کتاب بگیر وقتتو بگذرون باهاش، بخدا حیف روانو جسمته این همه فشار

میدونم حرفام فقط عین نصیحته. و اگه ی نفر ب منم بگه میگم این نمیفهمه حال منو.  پیش ی مشاور برو ...

باور نميكني شايد ولي اصلا اگه اون دنيايي نبود من حاضر نبودم يك ثانيه بيشتر زندگي كنم اصلا دوست نداشتم باشم

...

محيا جون گير دادي به خودتا 

حالا بگذار بري آزمايش بدي بعد شيون كن خواهر كن

انشالله مثبتي نگران نباش

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
محيا جون گير دادي به خودتا  حالا بگذار بري آزمايش بدي بعد شيون كن خواهر كن انشالله مثبتي نگرا ...

كدوم مثبت تارا، من تجربه بارداري و سقطو دارم بارداري رو ميفهمم الانم ميفهمم خبري نيس اين همه سال ديگه زندگي كرده و نكرده م از دماغم در اومد

...