2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
سلام بچه ها کسی بوده تو هفته هفت اصلاعلائم بارداری نداشته باشه یا علائمش مثل حساسیت سینه هاش ازبین ر ...

عزیزم من تو هفته های شما حتی یه ذره هم علایم نداشتم. تازه مال من دوقلو هست. اصلا به علایم داشتن و‌نداشتن نیست. الکی خودتو ناراحت نکن

عزیزمم😥😥  ایندفعه برو عارفی متخصص سقطه  ...منم  دوتا سقط داشتم  البته شوهرم مش ...

از اخلاق عارفی خوشم نمیاد وقت گرفتم اخرای شهریور برم طرازی

نمیدونستم رزاقی اومده اونم واسه سقط خوبه

قبل پانکچر بهمون نگفتن dfi اسپرم لازمه میترسم جنینای باقیمونده هم مشکل داشته باشند هنوزم نرفتیم ولسه ازمایش dfi البته

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام زینب جون. خوبی؟ الان از تو پستها دیدم که ریسک از برات متوسط زدن. عزیزم با اینهمه که دور و برت د ...

یادم رفت بگم که در مورد حرف اون مامای احمق هم فقط باید بهش لبخند می زدی. اون که تازه ماما بودی و بگیم سوادش خیلی نیست. دکتر پریناتولوژیست تو نسل امید که نمی دونم تخصصش رو‌از کجا گرفته بعد دیدن عکس سونو بهم‌گفت فقط به خاطر فتق ناف می تونی بری از پزشک قانونی نامه بگیری و‌ حتی امینو ندی. یعنی در این حد احمق و بی سواد! حتی تو عکس های سونو عکس از اون قسمت شکمش عکسی نذاشته بودن و فقط تو گزارش اومده بود. اونم بدون اینکه ببینه این حرفو زد. بعد همسرم با گوشیش فیلم گرفته بود از روی مانیتور نشونش که داد اندازشو ببینه خودش یهو جا خورد گفت البته این اندازه اش خیلی کوچیکه نمی دونم والا

عزیزم من تو هفته های شما حتی یه ذره هم علایم نداشتم. تازه مال من دوقلو هست. اصلا به علایم داشتن و‌ند ...

وای راست میگی؟بخدادیوونه شدم ازبس فک کردم همش میگم کاش زودترشنبه شه برم سونو بدم ،خیلی میترسم که نکنه چون قلب تشکیل نشده علائم ندارم 

😍عزیزم مبارکت باشن نی نی های نانازت انشاالله ب سلامتی بیان تو بغلت

وای راست میگی؟بخدادیوونه شدم ازبس فک کردم همش میگم کاش زودترشنبه شه برم سونو بدم ،خیلی میترسم که نکن ...

ممنونم❤️ انشاءالله شما هم به سلامتی بغلش می گیری. فقط استرس نداشته باش. من همین الانشم مثه بقیه علایم ندارم اولش منم نگران بودم اما بعد خیلیا رو دیدم که تا اخر بارداری اصلا علایم نداشتن. سعی کن ارامش داشته باشی.انشاءالله به زودی صدای قلبشم می شنوی.

ساغر جون سونو روز چند سیکل انجام دادی ؟ قبلش معاینه سینه شدی روز چند پریودی؟

روز ۱۴ سیکل  ولی لکه بینی داشتم تا اون روز  ....  معاینا سینه  رو دیروز رفتم دکتر جراح شدم  

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
از اخلاق عارفی خوشم نمیاد وقت گرفتم اخرای شهریور برم طرازی نمیدونستم رزاقی اومده اونم واسه سقط خوبه ...

دکترا  خیلی بی فکرن  اینجوری فوقش ۲۰۰  تومن پولمون بره واسه ازمایش ولی  خرج ای وی اف که بیشتر😖😖😖😖  اره  عارفی خیلی خودشو میگیره  ....   رزاقی اومد   خداروشکر  پس چرا رفته بود ...  طرازی خوبه   خیلیا از نصر  تعریف میکنن  ..موندم کجا برم

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
Smpaجون  شما قبلا پی آر پی کردی همراه با لنفوسیت بود؟

عزیزم لنفوسیت بیشتر برای درمان مشکلات ایمنی بدن مادر هست

من با ازمایش های اولیه ایی که دادم مشکل ایمنی و انعقادی نداشتم و فقط پی ار پی انجام دادم

دو روش متفاوت هست اما روش کار شبیه هم هست و خیلی ها نمیدونن که پی ارپی انجام دادن یا لنفوسیت.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام به روی ماه تک تکتون.....  دلم براتون یه ذره شده....  دو روز گفتم فرصت پیدا کردم بهت ...

سلام آنا جون😍

ان شاءالله همیشه سلامت باشین...

دعا کن برام شنبه زایمان دارم به امید خدا☺

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
ببخشید گلم دیروز سوالت رو دیدم ولی اصلا حواسم نبود جواب بدم، خیلی شرایط روحی خوبی نداشتم پانکچر یه ...

فربونت عزیزم ممنوتم

خودتو ناراحت نکن اصلا و لذت ببر ار دوران بارداریت

از دکتر میام گفت باز امپول بزن‌تا شنبه 🤷🏻‍♀️