2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
الهی‌من ۱ سال تب سنتی بودم....۴ ماه میردامادی.....۱ سال صفار زاده....۱ بار میکرو رویش مختاری....الان ...

من رشت میرم دکتر .تهران تحت نظر رزاقی بودم که تشریف بردن .پیش طرازی رفتم که توکلی رو معرفی کرد رفتم پیشش ولی بهم گفت به سرم اعتقادی ندارم  و مشکل شما حاد نیست خودم تصمیم گرفتم پیش زرنانی برم .من کلا خودمختارم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
یعنی کلا چیزایی که ویتامین آ داره رو نباید استفاده کنیم؟

نه، مثلا کره ویتامین آ داره ولی خوردنش مشکلی نداره، یا خود هویج خوردنش اشکالی نداره

اون مواردی رو نباید خورد که میزان ویتامین آ خیلی خیلی بالاست، مثلا جگر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زینب جونم پس شیر اشکال نداره؟؟؟؟ آخه من همیشه روزی یه لیوان با خرما میخوردم  الانم میخورم البته ...

نه عزیزم خصوصا که با خرما مصرف می کنی سردیش رو میگیره، 

من با قوتو مصرف میکردم که سرد نباشه طبعش 

نه بررسی که نشد گفت امکانش نیست   رشدش اتفاقا خوب بود مشکلی نداشت همین فکرا نمیزاره ا ...

یعنی DNA نداشت بررسی کنن؟ آدم به خاطر اتفاق گذشته نمیگه که، میخواد دوباره این جوری نشه خدای نکرده

فقط از خدا می خوام این بار تا آخرش برات همه چی عالی پیش بره

یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدین. اگه ایمنی مشکل داشته باشه کی سقط میشه و اگه انعقادی مشکل داشته با ...

گلم سوال سختیه ولی دکتر زرنانی میگه سقط بعد از تشکیل قلب میتونه علت ایمنی داشته باشه ولی انعقادی رو اطلاع ندارم

هیچی نگفتن بهم فقط گفتن ۱۰ روز دیگه بیا خیلی ناراحتم این همه زحمت  اخرشم اینجوری

تا وقتي اندازه ساك به 2 سانت برسه وقت هست واسه ديدن قلب جنين صبر كن هفته بعد برو انشالله ني ني صحيح و سالم اونجا نشسته 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم