2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
من راستش نه هنوز. الان تو سیکلی؟ سر نمیزدم اما دلم همش پیشت بود.راستی دکتر منم گفت فولیک ۵ بخورم.

نه عزیزم یکماهه سقط کردم تا سه ماه نمیشه انتقال بدم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

من سالهاس فولیک۵ میخورم چون مینورم 

بچه ها روز پانکچر چجوریه؟ عملش سخته؟ بیهوشی کلی داره؟ مراقبت و استراحت بعدش چطوریه؟ فرداش حال عمومیت خوبه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانمي ، خدا رو شكر ما خوبيم عزيزم . خوشحالم كه ميبينم تيكر بارداريت به انتها نزديك شده ، ان شا ...

اوکی.ممنونم عزیزم🌷🌺🍂

برامون دعا کن🌿☘🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
عزيزم علائمت تا سونو قلب چي بود من خيلي استرس دارم هفته ديگه بايد برم 

من کلا هیچی علائم نداشتم.تازه بعد سونو قلب حالت تهوع دارم بعدازظهرها.والا منم مثل خودت همش استرس داشتم..چاره ای جز صبر نیست عزیزم.

سلام بچه ها.خوبین.دکتر من حدود دو هفته پیش واسم فولیک اسید ۵ تجویز کرده ولی من اشتباهی بجاش فولیک ۱ خوردم.به نظرتون مشکلی پیش میاد؟دو هفته دیگه هم انتقال دارم.لطفا کسی میدونه بگه.ممنون

زینب جان همسرم میگه دوز مناسب فولیک ۴۰۰ میکرو گرمه اما دکترا گاهی فولیک یک ایرانی میدن که همون ۱۰۰۰ ...

چه جالب سوال الان من بود؟یعنی فولیک ایرانی خوب نیست؟دکتر به من گفت ۵ بخور.ولی من همین یک رو داشتم و خوردم حالا میترسم کم باشه.همینم کفایت میکنه به نظر شما؟

عزیزم عددم واسه۱۹انتقاله..از یه ماما پرسیدم گفت نباید۵بخورم،من اصلا دکتر نرفتم شما کی میریی سونو؟منم ...

انشاالله پناه جون 

برو يك بگير دكتر به من گفت ١بخور

من انشاالله چهارشنبه هفته آينده ١٣شهريور ميرم ساعت ٦

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷