2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
گلم هیچ جای دنیا امکان جدا سازی اسپرم با دقت بالا نیست، حتی تو آی یو آی تعیین جنسیت میگن 70 درصد احت ...

اره  ۷۰ درصده ولی حداقل امکانات جدا سازی به صورت نسبی رو دارن نه اینکه کلا نداشته باشه

سلام عزیزم، به منم همینو گفته بودن، اول سونو کلیه و اینا رو دادم بعدش تومور مارکرها، بعد پانکچر شدم ...

شما لاپرا کردین بعد تخمک کشی؟ چرا میگن چندبار پانکچر پشت هم بعذ لاپرا؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کلا هیچی علائم نداشتم.تازه بعد سونو قلب حالت تهوع دارم بعدازظهرها.والا منم مثل خودت همش استرس داش ...

مررررسي گلم تو چند هفته رفتي سونو قلب تشكيل شد؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من کلا هیچی علائم نداشتم.تازه بعد سونو قلب حالت تهوع دارم بعدازظهرها.والا منم مثل خودت همش استرس داش ...

راستي استراحتت چقدر بود تا سونو 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
رفقا یکی بیاد منو ببره سونو. مثل چی میترسم برم. همه علایمم هم رفته. دارم دیوونه میشم. چیکار کنم؟ ...

عزيزم نفس جون ميگفت يه روز علائم داشتم دو روز نداشتم استرس نداشته باش خدارو شكر سونو رفتي ني نيا خوب بودن

بله قرص شما ۰/۴ میلی گرم هس

بعضيا ميگن ٤بعضيا ميگن زير ١

من نميدونم چكار كم 🤣🤣🤣

مرررررسي گلم 

سلام عزیزم، به منم همینو گفته بودن، اول سونو کلیه و اینا رو دادم بعدش تومور مارکرها، بعد پانکچر شدم ...

سه بار پشت هم یعنی چقدر طول میکشه؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
آزی جون یعنی همون ۴۰۰ میکرو گرم که تو ب کمپلکس هست کافیه؟ اضافیش ضرر داره؟ دوستم سه تا انتقال منفی ...

نه که اضافه اش ضرر داشته باشه چون محلول در ابه و قاعدتا باید دفع بشه ولی کلا همسر من با داروی اضافی خیلی مخالفه میگه علم امروز میگه زیادیش بی ضرره چندسال دیگه ممکنه معلوم بشه مثلا ضرر داشته. شاید بخاطر منفی شدن ها بهش داده که البته من ربطشو نمیدونم. من خودم همیشه همون دوز ۴۰۰ رو میخورم ‌خداروشکر ازمایش هام هم همیشه خوب بوده

سلام بچه ها لطفا یکی جواب منو بده.من دو تا بارراری شیمیایی داشتم دوماه پشت سر هم..بتام تا 100ببشتر بالا نمیرفت بعد هم افت مبکرد و دو روز بعد از مثبت شدن ازمایشم پریود میشدم...شوهرمم سالمه مشکلی نداره..خودمم همینطور..کی مثل من بوده وبعدش بارداری موفقی داشته؟؟ایا قرص و امپول استفاده کرده طی بارداریش..من ازمایشات سقط رو دادم هنوز حوابش نیومده

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم  
سلام بچه ها لطفا یکی جواب منو بده.من دو تا بارراری شیمیایی داشتم دوماه پشت سر هم..بتام تا 100ببشتر ب ...

گلم من فكر ميكنم شما بايد از موقع اقدام پروژسترون استفاده كني 

يه خانومي شرايطش مثل شما بود بارداري شيمياي داشت بعدش چند تا دكتر ميره كه بكي از دكترا بهش ميگه حالا نميدونم شما استفاده كردين