2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047181 بازدید | 684580 پست
سلام دوستان عزیزم  من امروز سه تا جنین انتقال دادم  دکتر هم برای روز ۱۸ شهریور برام ازما ...

نسرين جون مامان شدنت پيشاپيش مبارك 🥰😍🥰

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من الان هفته ۹ ام.هفته پیش رفتم سونو گفت برو هفته ۱۳ بیا واسه ان تی.ولی من میمیرم از استرس تا ...

عزيزم علائمت تا سونو قلب چي بود من خيلي استرس دارم هفته ديگه بايد برم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستان عزیزم  من امروز سه تا جنین انتقال دادم  دکتر هم برای روز ۱۸ شهریور برام ازما ...

ان شاءالله

که مثبت میشی😍😍😍😍😍🌹🌹🌹🎍🎍🎍🌹🎈🎈🎈  منم چهارشنبه انتقال دارم 

الهی مرا  آن ده که آن به 
زینب جون وبقیه دوستان  این چند روز نشاسته و عسل مخلوط شده خوردم  بعد انتقال ان شاءالله چ ...

همون زعفرون در حد غذا هم مشکلی نداره، لبنیات هم به علاقه خودت ربط داره کلا به انتقال مربوط نیست، ولی زیاده روی نکن

دوغ و ماست علاقه نداشتم، شیر فقط دوست داشتم که با قوتو کرمان قاطی می کردم گاهی می خوردم 

نشاسته هم هر جور راحتی ادامه بده 

پس الکی می گفت بری سل فری  اوک عزیزم

اره میگه ما برای همه ای وی افی ها مینویسیم😫

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام بچه ها امپول ستروتاید رو وقتی میزدین برا شما هم جاش قرمز میشه؟ رفتم درمانگاه زد برام جاش قرمز ش ...

برامنم یادمه قرمز شده بود دقیقا ورم هم کرده بود جاش انگار چیزی نیش زده ولی نگران نباش جذب میشه درست میشه سه چهار ساعت بعد میبینی خیلی بهتر شده 

...
همون زعفرون در حد غذا هم مشکلی نداره، لبنیات هم به علاقه خودت ربط داره کلا به انتقال مربوط نیست، ولی ...

ممنون عزیزم 

زینب جون واسه پنتوکسی فیلین پزشکم میگفت تا یه هفته بعر انتقال ادامه بده 

یه پزشک دیگه میگفت شب انتقال قطع کن موندم کدوم

الهی مرا  آن ده که آن به 
نه دکتر بهم نگفته بخور ب شوهرم گفتم فولیک اسید بگیره برام رفته فولیک۵گرفته نه هیچ علائمی فقط یکم ضعف ...

واي مثل مني دارم از استرس ميميرم كي ميري سونو؟ عددت كه خوبه واسه چند انتقال ؟

بزن ماما بپرس اگه گفت ٥زياد نخور 

این از نصف یک هم کمتره گلی، دو تا بخور از این

مررررسي زينب جون ايشالا خدا ني ني تو حفظ كنه 

بچه ها من چند روزه با همسرم قهر کردم و دعوا کردم 😔😔 بنظرتون حامله م😂😂

صد در صد شک نکن عزیزم😉😉😉

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم ا‌شتباه واحد روش رو خوندم همون 4 هست، یکی باید بخوری

باشه 🤣🤣🤣

خدا خيرت بده