2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047182 بازدید | 684580 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام وقت بخیر شما پیش طرازی میرید؟ مطب یا مرکز ابن سینا؟ نوبت گرفتنش راحته؟ اخه میگن همه روزا نیست، ...

من توی ابن سینا باهاش انتقال دادم.جنین داشتم اونجا.

ولی برای بارداری از مطلش وقت گرفتم.

ب من که راحت وقت داد منشیش.

مرکز اگر توی بازه درمانت یکی دو بار لازم شد میتونی با یکی دیگه ویزیت بشی وسطش.

من خودم چون دکتر سفر بود ویزیت دو تا مونده ب آخر رو با همکارش رفتم.

مطب هم البته کلا ۳ روز بیشتر نیست.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
وقت گرفتی برای ازمایشت؟منم فردا میرم ازمایش بدم پس دیر میشه تا دکتر بیاد می خواستم صبر کنم دکتر بیاد

بهتره زنگ بزنی اما فکر کنم همینجوری هم بری اکیه.تو که مشکلی نداری چرا میخوای آز بدی؟

بهتره زنگ بزنی اما فکر کنم همینجوری هم بری اکیه.تو که مشکلی نداری چرا میخوای آز بدی؟

دکترم برای همه می نویسه نمی دونم چرا خودشم نبود ماما بود برام نوشت غربالگری اولمم هنوز ندیده ویزیتم نکرده ولی مشکلی نداشت ازمایش و سونوم شکر خدا

الان انتقال دادی آره؟

بله عزیزم روز ۱۲ روز هفتم صبح با دستمال خودم خشک کردم یک لک صورتی دیدم ۱۰ صبح همون روز دوباره همونجور اما دیگه لک ندیدم زیر دلم ورد داره سست و بیحالم و پوستم خشک شده و بی حوصله ام 

سلام عزیزم خیلی ممنونم  دیدم سونو رو عزیزم با ماه پیش فرقی نکرده خیلی همچنان آندومتریوماها هس ...

سلام زینب جان.رفتم مشاوره آندرومترویز خانم دکترشادجو بود فامیلیش فک کنم. گفت که به بنظرم اول سونو کلیه و مجاری بده و آز تومور مارکرا اگه جوابش خوب بود پیشنهاد من اینه وارد سیکل شی تخمک گیری شه ولی انتقال انجام نده. اول لاپاراسکوپی کن بعد از رفع مشکلت انتقال بده که اگر منفی بودن انتقالای قبلیت بخاطر آندرومترویز بوده باشه این مساله حل شه.... میگم ممکنه ذخیره تخمدان حین لاپاراسکوپی کمتر شه؟ میترسم 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
بچه ها من نمی تونم حساب کنم 18هفتم چندم میشه میشه یکی ک بلده برام حساب کنه همسرم می گ 13 شهریور 18هف ...

فکر کنم ۱۳ شهریور ۱۸ هفتته😁

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
ناز جون شما قراره پی جی دی کنی؟ بیمارستان خصوصی یا دولتی و هزینش چقد میشه؟

بله عزیزم من با مرکز ژنتیک قرارpgd کنم که با بیمارستان مادر کودک همکاری دارن بعد لقاح میفزستن واسه مرکز ژنتیک اونا pgdمیکنن سالم بود بعد مادر کودک جنین ها رو انتقال میده

هزینه که فعلا مرکز ژنتیک4میلیون گرفته واسه کیت ارمایشگاهش و هر جنین هم ۴ میلیون و نیم هزینه میبره 

اینا همه جدا از هزینه بیمارستان و ivf هست