2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
بخور عزیزم با خیال راحت، اصلا پرهیز نداریم  جز دمنوش زعفران و زرشک و دارچین غذا هم فقط روغن ک ...

دکتر من گفت ۳ روز نسبی ببشتر دراز بکش بقیه کاملا عادی....پله و سنگین نه ها ولی عادی...خوراکم فقط اونایی که گفتین گفت نخور

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@زینبی_بابا     میگم نکنه بخاطر هپارینه یا آسپرین؟ چون گویا داروهای رقیق کننده باعث این ...

نه گلی خون با دفع پروتئین فرق داره، مال همون رقیق کننده هاست، فکر کنم دوزشون زیاده

منم تا وقتی آسپرين داشتم خون تو ادرارم بود، یه دکتر دیگه به سنگ کلیه شک کرد، ولی اصلا سابقه نداشتم، نه تو فامیل نه خودم، دیگه فهمیدم آسپرين بوده

سلام عزیزم روزت به خوشی اخه گفتی عجیبه فکر کردم وضعم خرابه😂 نه گفت تا سه شنبه همون امپول های قبل ...

نه گلی عالی عالیه خدا رو شکر 

ستروتاید واسه جلوگیری از آزاد شدن تخمک هاست

البته من با بقیه داروهای شما آشنایی ندارم شاید یکی از اونها این نقش رو داره

یا شاید برای ذخایر پایین آمپول مهار کننده نباید بدن

دیگه اینا خیلی تخصصیه😉😉😉

خداخیرت بده عزیزم.منم کسی نمیدونه انتقال دادم.همش عطسه هاراسرکوب میکنم .میترسم.

نه بابا فدات شم، عطسه کن راحت، به مویرگ های مغز فشار میاد، خطر داره عزیزم 

به قول آنا اون کنجدا بیدی نیستن با این بادها بلرزن😉😉😉😉

غذا هم همه چی بخور، نون خشک که انرژی نداره

اگه بری میگه ۹ ماه ام‌باید بیای واسه tsh  و اینا ...سرمم‌تا ماه ۹‌باید بزنی

من میرم و امیدوارم با رفتن پیشش مشکلم حل بشه.از اینهمه پشتکارم خودمم خسته شدم بخدا نمیدونم چرا خدا کوتاه نمیاد ی این بار رو

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم مگه ساک بارداری رو ندیدن؟

به نظر من نینیت پرنسسه .چونشو ببین تیزه دیگه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خخخخخخخخخ پس همون استخرو ادامه بده

چاره ای ندارم.خخخخ

استخرم مجبورم برم وگرنه نمیرفتم .

ان شاالله هر چی خیره پس از کجا متوجه غلظت خون شدن؟ 

ببین اول که رفتم توی مطب دکت طرازی تا منو دید گفت آسپرین باید بخوری. هنوز ب نظرم هیچیمو ندیده بود.

مگه پرونده قبلیم.

گفتم آزهای ایمنی انعقادی رو میخوام بدم، برام نوشت.تعدادش کم بود.شد۴۵۰ ت.

رفتم همونجا دادم.بیشترش سی دی مارکرها بود و .... . ولی کامل نبود مثل لیست آنا.

هفته بعد که اومد جوابش جز ویتامین دی همه خوب بود ک فقط آمپول ویتامین دی داد.

بعد من خودم رفتم بقیشو دادم دکتر دیگه توی مشهد نوشت ، و رفتم دادم. این شد ۷۰۰ تومن ک توی آزمایشگاه فهمیدم پای وان و MTH..... رو ننوشته ک مربوط به ژن هست.

بردم ابن سینا ، طرازی نبود ، با ی دکتر دیگه ویزیت شدم.

این آز جدیده فقط igGاش بالا بود.

گفت از انتقال آنوکسا و الانم آسپرین بخور و ....

آهان راستی ب۶ و ب۱۲ هم دادن تا قبل انتقال.

ویزیت بعدی ، خود طرازی بود.

حرف اون دکترو تایید کرد.

به هردوشون گفتم لازمه برم اون دو تا فاکتور مونده رو بدم ، گفت نه. چون ما داریم داروی غلظت رو میدیم.اونم مشکل داشته باشه داروش همینه.

این شد ک گفتن روزی دو تا هپارین یکی صبح یکی شب.

راستی یه چیزی ، دکتر مشهدم ک پیشش سقط کردم و آزهای ایمنی انعقادی رو نوشت گفت مراکز ناباروری اینجا اکثرا به همه تا هفته ۱۶ آنوکسا میدن.

بگو حتما برات تجویز کنن این بار.

حتی توی برگه نوشت .

بخاطر این قضیه هم من حس کردم بودنش ، بهتر از نبودنشه حتی اگر لازم نباشه.

البته تا الان که فهمیدم خون توی ادرارمه ، و ممکنه بخاطر داروی رقیق کننده باشه ، یک کم به لزومش شک کردم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
من میرم و امیدوارم با رفتن پیشش مشکلم حل بشه.از اینهمه پشتکارم خودمم خسته شدم بخدا نمیدونم چرا خدا ک ...

الهی‌من ۱ سال تب سنتی بودم....۴ ماه میردامادی.....۱ سال صفار زاده....۱ بار میکرو رویش مختاری....الان‌برجیس 😂😂 حالم‌از اینهمه تلاش بهم‌خورد....خخخ...دوستم‌چاره نداریم خدام‌ میده حالا به وقتش....من‌منفی شه ام دیگه سعی میکنم‌خودمو جر ندم....با‌اینکه خیلییی برام‌سخته ها...خیلی...دکترت‌کیه که زرنانی رو معرفی کرده؟

دکتر من گفت ۳ روز نسبی ببشتر دراز بکش بقیه کاملا عادی....پله و سنگین نه ها ولی عادی...خوراکم فقط اون ...

دیگه اون بنده خداها هم یه جاهایی تسلیم میشن نظرات غیر علمی میدن😂😂😂😂

استراحت مطلق خوابیده فقط برای خانم های باردار با جفت سر راهی، هماتوم، فشار خون بالا، انقباض های زود رس، طول سرویکس کوتاه، سرکولاژ به خاطر طول سرویکس کم و... این‌است، تازه بهشون آسپرين یا رقیق کننده خون باید بدن چون خطر تشکیل لخته در ورید های عمقی پا هست

ببین اول که رفتم توی مطب دکت طرازی تا منو دید گفت آسپرین باید بخوری. هنوز ب نظرم هیچیمو ندیده بود. ...

دقیقا هیچ داروی بی عوارضی وجود نداره، آزمایش ها هم واسه اینه که بفهمن اگر مشکلی هست دارو بدن که عوارضش کمتر به چشم بیاد 

حالا توکل به خدا به دکترت بگو

ولی چون شما به سلامتی دو قلو داری حتما دیگه یکی از این ضد انعقاد ها رو لازم داری شک نکن فقط دوزش باید مطابق بدنت و شرایطت تنظیم بشه 

سلام ،،،منفی شدم😭😭😭😭😭خدایا از سه تا چرا یکیش نگرفت اخه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏