2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
آره دکتر دید ولی گفت با آزمایشت اصلا جور درنمیاد

عزیزم خب دیدن ساک ک مهم تر از ازمایش هست..شاید ازمایش معتبر نبوده..جای دیگه مجدد ازمایش میدادی خب..عجیبه با دیدن ساک دکتر گفته دارو قطع کن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره دکتر دید ولی گفت با آزمایشت اصلا جور درنمیاد

دختر خوب به ما میگن منفیه بیست جا دیگه میریم از میدیم میگیم نکنه اشتباه کرده باشن بعد شما ساک رو دیدی داروهاتو قطع کردی؟عزیز من خب دوباره از بده انشالله که ازمایش اشتباه شده

بچه ها اينجا نگم كجا بگم

منو ببخشيد

دلم داره ميتركه

هبچ علامتي ندارم كباب شدم قلبم ميسوزه امشب از ٤صبح بيدار بودم دق كردم

فقط امروز رفتم دوش ده دقيقه اي بعد از يك هفته البته، بعدش كه داشتم لباس ميپوشيدم يك درد پريودي در حد سه چهار ثانيه گرفتم و تمام خدايا سر در نميارم اينا از پروژسترونه يا اميدوار بشم؟ خدايا بچه ها ببخشيد اينجا گفتم دلم داشت ميتركيد، كسي ميدونه ايا پروژسترون ضخامتو زياد ميكنه؟؟يا از افزايشش جلوگيري ميكنه؟

...
آسپرین داشتم.هفته پیش دو روز خون دیدم ، نخوردم تا ۵ روز. دیروز دوباره خوردم.شب یک کم ترشحات کرمی رنگ ...

اینو دیگه از دکترت بپرس ولی بودن بعضی دوستان دو قلو داشتن مشابه شما چون زیاد لک داشتن آسپرين رو قطع کردن مدت طولانی

زهرا جون انشاالله اين بار ماماني گلم توكل به خدا برات ناد علي ميخونم عزيزم انشاالله زود زود دلت شاد ...

قربونت عزیزم..ان شاالله خدا پشت وپناه نی نی ت باشه وبه سلامتی ودل خوش زایمان کنی...

اینو دیگه از دکترت بپرس ولی بودن بعضی دوستان دو قلو داشتن مشابه شما چون زیاد لک داشتن آسپرين رو قطع ...

ممنون. 

البته من زیاد ندارم.مثلا بار قبل پارسال ، تقریبا ده روز هرروز داشتم.

اما اینبار در عرض ده روز فقط ۳ بار بوده.

ممنون از پاسخت.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
خب میخام ببینم اگرایناراخوردن من نخورم.

بخور عزیزم با خیال راحت، اصلا پرهیز نداریم 

جز دمنوش زعفران و زرشک و دارچین

غذا هم فقط روغن کنجد و جگر و آب هویج و ماهی جنوب دیگه دکتر گفت همه چی بخوریم، سر کار بریم، عطسه و سرفه منعی نداره 

دیگه گفت اصلا نخوابین تو خونه خصوصا همش تو رختخواب اثر منفی داره

اینا رو از رو خارج گود نمیگم ها، خودم هم اصلا تا قبل لکه بینی هیچی استراحت نداشتم، سرکار، غذا، گرد گیری، ظرف شستن، مهمون داری، کلاس رفتن از صبح تا شب و پیاده روی، پله رفتن رو داشتم

تازه موقع لکه بینی، بعد سونو که فهمیدم هماتوم ندارم دکترم گفت نبینم بگیری بخوابی تو رختخواب، فقط گفت سر کار نرو ولی تو خونه زیاد پیاده روی کن، ببین گلم حتی لک داشتم دکترم میگفت خطرناکه بخوابی، تازه من با دکترم دوست شدم دیگه تو این مدت و همه چی رو میگفتم تو رو خدا سفارشی بگو، می‌گفت خواهر خودم هم بود همینو میگفتم

اصلا خانواده هامون نفهمیدن انتقال دادیم، بعدش که جواب آزمایشم اومد مجبور شدم فقط به مامانم گفتم

به خدا اینا رو میگم که آرامش بیشتری داشته باشین، هر چی کمتر بدونن تو چه مرحله ایی هستیم بهتره واسه خودمون

بخور عزیزم با خیال راحت، اصلا پرهیز نداریم  جز دمنوش زعفران و زرشک و دارچین غذا هم فقط روغن ک ...

خداخیرت بده عزیزم.منم کسی نمیدونه انتقال دادم.همش عطسه هاراسرکوب میکنم .میترسم.

صلوات.