2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=102166443]سلام بچه ها امروز آزمایش دادم منفی بود😭😭😭😭😭😭😭😭😭تمام بدنم داره میلرزه.حالم بده 😭😭😭😭😭 ...[/QUOT

عزیزم الهی خدا صبرت بده چه قدر ناراحتم برات😔😔😔😔

ان شاالله به زودی زود معجزه بشه برات و طبیعی مامان بشی

۵.۱۰۰‌اینا یادم‌نیست دقیق قبل عید بود آخه ولی همین حدودا بود.شما دکترت کیه؟ 

کل هزینه ت یافقط پانکچر؟من خانم لرزاده دکترمه توشهرخودم همه کارامو انجام میدم فقط پانکچر وانتقال اونجا

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.
کل هزینه ت یافقط پانکچر؟من خانم لرزاده دکترمه توشهرخودم همه کارامو انجام میدم فقط پانکچر وانتقال اون ...

انشالله بسلامتی عزیزم...کل هزینه با داروها تا اونجایی که یادمه نزدیک‌ ۹‌ شد عزیزم...من‌الان کلینیک سارا میرم‌خوبه❤ اونجام دکتر حیدر خوب بود انشالله اون‌انتقال بده برات

برای چک اپ برو دکتر به نظرم شاید دارو لازم بشه برای پری

آزی جون دو هفته پیش سونو دادم که بقایا نداشتم تیتر هم ۳ هفته قبل دادم ۳۶ بود که گفتن چون فقط ۱۰ روز از سقط گذشته واسه صفر شدن تیتر زوده

چک آپ دقیقا منظورت چیه عزیزم؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
بما تو بیمارستان گفتن سر بچه در راستای بدنش باشه، احتمالا من سرشو یکم میارم پایین تر ناخودآگاه🙁از ب ...

قطره چکون رو بچسبون به قسمت داخلی لپ بچه سمت راست یا چپ بعد خالیش کن هیچ وقت وسط دهن بچه خالیش کن ممکنه خدایی نکرده بپره تو گلوش

پایه ایی جشن پتو بعد زایمانش بگیریم😁😁😁😁نمی دونه دارم براش دعا میکنم بی علائم و درد سر باشه

🤣🤣🤣

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
😈😈😈😈می خوای دعا کنم علائم بیاد برات؟ بعدا نگی دارم اذیت میشما🥴🥴🥴🥴

نه اشتباه كردم زينب جون 😂🤣😂

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
آزی جون دو هفته پیش سونو دادم که بقایا نداشتم تیتر هم ۳ هفته قبل دادم ۳۶ بود که گفتن چون فقط ۱۰ روز ...

نمیخواستم مستقیم بگم منظورم همون بقایا بود. خب خداروشکر که نداشتی. پروژسترون هم بعید میدونم تو این مواقع بدن اما کاش به دکترت میگفتی اخه معمولش اینه که تا دو هفته یا بیست روز بعد پری بیاداگه نگفته به نظرم گرمی های قاعده اور گیاهی بخور و ورزش کن تا دوباره رو روال بیوفتی