2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یااااخدا دختر چطوری زاج گذاشتی نترسیدی بافت واژن خورده بشه!!؟خداروشکر که مشکلی برات پیش نیومد🙏🏻دیگ ...

نه الان که نذاشتم پارسال شهریور

دوبار گذاشتم نابود شدم، دیگه هر تجویزی حس کنم درسته انجام میدم 

این دفعه هم گفت هر روز یه کم آب هویج بخور، گوش نکردم فقط آب سیب و انگور می خورم

فکر میکنی اگه خدایی نکرده با این بتا خارج رحمی بود شما الان خوشحال نشسته بودی اینجا پیام میذاشتی!!!! ...

قربونت بشم آزي جون ايشالا قسمت خودت 

چشم ديگه بهش فكر نميكنم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم روز دوم بود.ساعت ۳ بعد از ظهر آزمایش دادم.یکمم استرس داشتم

عزيزم قبلش خواب نبودي آخه ميگن دوساعت از خواب گذشته باشه 

به نظرم تو يه آزمايشگاه خوب دوباره تكرار كن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خب خداروشکر که الان خوبی و دردونه اتم سلامته🌼🍀 آره دارم نزدیک میشم به دخملی🌼دعا کن برامون 😗 می ...

نگران نباش منم سینه هام هیچ خبری نبود، ولی خب یکم بزرگ تر و سنگینتر که شده بود ولی درد و ترشح نبود، بعد زایمان پرستار اومد فشار داد، آغوز زرد رنگ اومد بیرون، بچه مک بزنه تازه شیر انگار تولیدش شروع میشه

اميدوار عزيزم نتونستم رو اسمت ريپلاي كنم 

خيلي متاسفم نميدونم چي بگم كه يخورده آروم بشي 

نه بابا منم به زور راضیش کردم همش میگفت داری خودتو نابود میکنی میگفت بچه بدون تو میخوام چیکار!؟اما ی ...

امیدوارم بزودی دل هممون رو با خبر خوش بتات شاد کنی .خدا دردونه هاتو برات حفظ کنه ی همتی هم کنه بهشون خواهر و برادر بده.خداروچه دیدی یهو دیدی خیلی زود نینیت برگشت توی دلت

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
علایم چی میگه وسط این بتای ماشالله تپل قربونت برم!!!؟😂😂با این بتا یکی دو هفته ی دیگه علایم حسابی ا ...

پایه ایی جشن پتو بعد زایمانش بگیریم😁😁😁😁نمی دونه دارم براش دعا میکنم بی علائم و درد سر باشه

میفهمم چی میگی😊. منم وقتی میخوابه. همش قفسه سینه شو نگاه میکنم عزیزم سینه رو درست دهنش میذاری؟ شای ...

بما تو بیمارستان گفتن سر بچه در راستای بدنش باشه، احتمالا من سرشو یکم میارم پایین تر ناخودآگاه🙁از بچه داری بیشترین چیزی که میترسم همین تو گلو پریدنه، مرکز بهداشت هم قطره آد داد، میترسم بهش بدم