2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047209 بازدید | 684581 پست
خب شاید دوقلویی سه قلویی هستن😍😍😍نگرانی نداره که. تازه نشون میده جاشون حسابی محکم شده

آزي جون فدات 

آخه هيچ علائمي هم ندارم ١٩انتقالم فردا ميرم دكتر 

خدا از دهنت بشنوه 🌼

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مباركه صنم انشالاه به زودي خبر بتاي مثبتتو ميزاري، فيزيوتراپي چن جلسه رفتي؟ كجا رفتي؟ ميگم شما دنبا ...

مرسی عزیزم انشاالله خبر بارداری شما

۱۰ جلسه رفتم عزیزم اصفهان.فعلا در حال جستجو هستم عزیزم

آزی جون شما خودت اصلا بچه نداری؟

چرا عشقم دوتا فرشته ی زمینی دارم یه دختر یه پسر. اما عاشق و دیوانه ی بچم طوری که برای اطرافیانم قابل تصور نیست. روزی نیست که وقتی چشمامو باز میکنم توی رختخواب به خدا نگم خدایااا من که بچه دارم در حسرت داشتن بچه ی بیشترم به بزرگیت قسمت میدم هیچکس رو در حسرت بچه نزار خصوصا اونایی که اصلا ندارن. دوباری که امسال بی بیم مثبت شد به محض اینکه سجده شکر کردم اول اسم شما رو به زبون اوردم و از خدا خواستم به زودی دامنت سبز بشه و اینهمه عشقی که با این همه زحمت تو سینه ات برای بچه جمع شده به زودی نثار بچه هات کنی. 

چرا عشقم دوتا فرشته ی زمینی دارم یه دختر یه پسر. اما عاشق و دیوانه ی بچم طوری که برای اطرافیانم قابل ...

آزي جون انشاالله خدا دوقلو ناز بهت بده 🥰🥰

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
آزي جون فدات  آخه هيچ علائمي هم ندارم ١٩انتقالم فردا ميرم دكتر  خدا از دهنت بشنوه 🌼

علایم چی میگه وسط این بتای ماشالله تپل قربونت برم!!!؟😂😂با این بتا یکی دو هفته ی دیگه علایم حسابی از خجالتت در میان نگران نباش😂😂

علایم چی میگه وسط این بتای ماشالله تپل قربونت برم!!!؟😂😂با این بتا یکی دو هفته ی دیگه علایم حسابی ا ...

يه چيزي بگم دعوام نكنيد دوروزه پيش خودم ميگم نخواد خارج رحمي بتا انقدر رفت بالا جلو همسرم هم نميتونم بگم 

ايشالا اين چيزي كه شما ميگيد درست باشه 

اگه اینطوری بشه که فکر کنم یکی از بزرگترین رویاهام به حقیقت پیوسته😍

انشاالله واسه خدا كاري نداره خيلي خوبه با داشتن دوتا  فرزند بازم تلاش ميكنيد من كه خيلي تحسينتون ميكنم 👏🏾👏🏾👏🏾💫💫

چرا عشقم دوتا فرشته ی زمینی دارم یه دختر یه پسر. اما عاشق و دیوانه ی بچم طوری که برای اطرافیانم قابل ...

واااااااااااااای شوخی میکنی  خدا فرشته هاتو برات حفظ کنه خواهر بخدا ی لحظه شوکه شدم خندم گرفت اشکم دراومد .انشالله خداوند به زودی دوباره دامنتو سبز کنه خواهری .فدای محبتت .عجب شوهر پایه ای هم داری این عشق و علاقه به نینی رو باهات همراهه.شوهر من الانم میگه ولش کن خودتو زجر نده بچه برا چیمونه وقتی اینو میگه ها دوست دارم با تبر بزنم سرشو بشکونم به دو قسمت مساوی تقسیمش کنم.البته میدونما از رو دلسوزی میگه.

فکر کن خواهرشوهرم پریروز میگفت بشنوم انتقال دادی خودمو آتیش میزنم دلت برا بدنت بسوزه ثمین.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
يه چيزي بگم دعوام نكنيد دوروزه پيش خودم ميگم نخواد خارج رحمي بتا انقدر رفت بالا جلو همسرم هم نميتونم ...

فکر میکنی اگه خدایی نکرده با این بتا خارج رحمی بود شما الان خوشحال نشسته بودی اینجا پیام میذاشتی!!!!نه عشقم خارج رحمی با این بتا دور از جون الان باید بیمارستان میبودی. اینقدر به نی نی هامون استرس نده و اذیتشون نکن. برو اسم انتخاب کن که کارت حسابی سخت شده😂😂

واااااااااااااای شوخی میکنی   خدا فرشته هاتو برات حفظ کنه خواهر بخدا ی لحظه شوکه شدم خندم گرفت ...

نه بابا منم به زور راضیش کردم همش میگفت داری خودتو نابود میکنی میگفت بچه بدون تو میخوام چیکار!؟اما یه روز بهش گفتم من اگه همه ی دنیا رو بهم بدی و تمام ثروت و رفاه دنیا مال من باشه همیشه یه حسرت تو دلم میمونه اونم داشتن به بچه ی دیگه است و انگار حسابی اثر کرد😂😂گفت اگه واقعا اینطوریه باشه هستم اما طبیعی دیگه اجازه نمیده میکرو کنم. ثمین جون همه میگن تو زایشگاه خیلی درد کشیدی ؟دوست دارم بگم نه اون دردی که وقتی به بچه هام گفتم دیگه نی نی نیست و داداشتون مشکل داشته و به دنیا نمیاد بهشون قول دادم یکی بچه دیگه براشون میارم و تمام تلاشمو میکنم از حالا دارم رژیم رعایت میکنم و ورزش میکنم با اینکه هنوز تمام محوطه ی شکمم درد داره و هنوز شبها کابوس زایشگاه و اون لحظه های وحشتناک رو میبینم. برام دعا کن خواهر بتونم دل بچه هامو شاد کنم.دوست دخترم بهش گفته تو بین ملکه بودن یا خواهر برادر داشتن کدومو انتخاب میکنی گفته من حاضرم گدا باشم اما یه بچه ی دیگه داشته باشیم فکر کن دختر من که همیشه غرق در رفاه بوده اینو میگه در صورتیکه دوستام میگن بچه هاشون حتی میگن اسم یه بچه ی دیگه رو نیارید ما نمیخواییم وسایلمون رو باهاش تقسیم کنیم. بچه هام هم مثل خودمم😂چقدر حرف زدم🙈🙈ببخشید خیلی دلم پره انگار😂

@امیدوار769265    

عزيزم خدا بهت صبر بده، بعد از گذشت یک ماه از منفی شدنم، هنوز نتونستم باهاش کنار بیام 😭😭😭

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏