2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047548 بازدید | 684607 پست
عزيزم تو اين مدت آب زياد بخور  بعد انتقال هم صبحانه رو كامل بخور هروز تخم مرغ رسمي ميخوردم يدو ...

فالوده برا چی؟بلاخره به خودت حسابی خوش گذروندی با این تغذیت

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزيزم دكتر به من گفت اثرش يكيه  ولي زير جلدي رو يدونه صبح بايد بزني يدونه شب  كه من همون ...

ممنونم عزیزم اگر اثرش یکیه چه کاریه آدم اینقدر هزینه کنه.همون شیاف بزنم پس راحتتره 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما، ان شاءالله که حالتون خوب باشه. ممنون میشم منو راهنمایی کنید بخور و نخورها و باید و نباید هارو قبل ورود به سیکل بهم بگین، این ماه رفتیم دکتر برامون مکمل و تقویتی نوشت گفت مهر ماه روز 2 پریودیم برم دکتر. تحرک اسپرم، موفورولوژی و تعدادشون و حتی شکلشون مشکل داره. ممنون میشم بهم بگین🌸

يعني شما بيبي تون منفي بود آزتون مثبت؟؟ خيلي تبريك ميگم به سلامتي بغلش كني

اره عزیزم،روز۱۴انتقال بی بی زدم منفی بودروز۱۵ از دادم مثبت با بتای پایین یعنی ۵۲ چون پایین بود بی بی معلوم نشد،ممنون گلم،انشاالله نسیبت بشه اگه نداری اگه هم داری به سلامتی بغلش کنی

زیرت بنداز که ضربه گیر بشه. دوغ برای چی؟ فقط اینو بهت بگم برنامه غذایی اضافه و عجیب غریب رو اصلا ا ...

ممنون عزیزم آره دوستان گفتن که دوغ خوب نیست .

مرسی از راهنماییت 

الهی مرا  آن ده که آن به 
عزیزم چرا انقد برای تیروئید اذیت شدین. خوب ما هم کم کاری داریم. نکنه دکترتون دقیق تره؟  شما ...

اشتباه  قبلا  گفتم  من  کم کار بودم  الان  شده  پر کار 🤦‍♀️ خودم  خواستم  اول تیروئید  برطرف  بشه  خیلی  هم استرس  داشتم  😶 قرص مصرف  میکنم  ۲۶  برم  آزمایش   تیروئید  ۰.۶ بوده

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
فالوده برا چی؟بلاخره به خودت حسابی خوش گذروندی با این تغذیت

🤣🤣🤣🤣

آخه ميگفتن از يه طرف نشاسته باعث يبوست ميشه چون خودم مشكل داشتم از يه طرفم خوبه گفتم به جاش فالوده بخورم 🤣🤣

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ممنونم عزیزم اگر اثرش یکیه چه کاریه آدم اینقدر هزینه کنه.همون شیاف بزنم پس راحتتره 

منظورم دوتا آمپولاي پروژسترون بود زير جلدي و عضلاني اثرشون يكيه ولي شياف رو نميدونم گلم

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام شهریور هم اومد و من هنوز مامان نشدم😭😭😭

ايشالا زود زود مامان ميشي 🤲🏻🤲🏻🤲🏻