2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست
بعد انتقال راهم با تهران ۸ ساعت اتوبوس هست به نظرتون چهارشنبه که انتقالم هست بمونم و شنبه عصر برگردم ...

عزیزم منم چهارشنبه انتقال دارم به امیدخدا ، دوشنبه صبح باید تهران باشم که هزینه رو پرداخت کنیم و چهارشنبه انتقال بدن آخه جوجه اسکیموهام قراره بلاست باشن😍😍 من احتمالا تا دوسه روزی بمونم تهران چون سری پیش سریع برگشتم همش میگم اشتباه کردم

انشاله دوتایی باهم مثبت میشیم👐👐🙌🙌

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
بعد انتقال راهم با تهران ۸ ساعت اتوبوس هست به نظرتون چهارشنبه که انتقالم هست بمونم و شنبه عصر برگردم ...

آها یه چیزی میگن با اتوبوس بهتره فقط روی چرخهاش صندلیت نباشه ، من سری پیش با ماشین خودمون اومدم با اینکه ماشینمون راحت و خوبه ولی دهنم سرویس شد 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم چهارشنبه انتقال دارم به امیدخدا ، دوشنبه صبح باید تهران باشم که هزینه رو پرداخت کنیم و چها ...

ان شاءالله که با همینا مادر بشی 

حس خوبی بهم دست داد ان شاءالله که مثبتتتتت میشیم ++++++ 

الهی مرا  آن ده که آن به 
آها یه چیزی میگن با اتوبوس بهتره فقط روی چرخهاش صندلیت نباشه ، من سری پیش با ماشین خودمون اومدم با ا ...

من سه بار قبلا آی وی اف کردم همه رو با هواپیما برگشتم مث مورچه هم راه رفتم 🤣🤣 ولی خب برام نگرفت 

یه بار هم‌با سواری دربست گرفتیم چقدم شوهرم گفت که رعایت کنه راننده اونم حسابی هوامونو داشت و تخته گاز رفت 😐 قبلش گفت چشششم خیالتون راحت 

الهی مرا  آن ده که آن به 

جای امپول فمولایف(پرولوتن )باد کرده اون ورمم زدم☹️سه باز زدم هر سه بازش آبسه کرده ورم کرده قرمز شده خارش داره

12روز یکبار ولی داغونم کرده

زینب جون من یه قرص دارم پرگنافم توش ویتامین دی داره با کلسیم و ویتامین ها دیگ یک روز در میون می خورم پس ویتامین دی داره تامین میشه یه جورایی تا ازمایش بدم ببینم دارو میده یا نه دکتر بهم درسته؟

من سه بار قبلا آی وی اف کردم همه رو با هواپیما برگشتم مث مورچه هم راه رفتم 🤣🤣 ولی خب برام نگرفت&nb ...

اینها همش واسه اینه ماها استرسمون کم بشه و حالمون بهتر باشه وگرنه یقینأ و دقیقأ همش دست خداست ، بقول دوستمون این اعداد و ارقام و سواره و پیاده اومدن و رفتن در برابر خواست خدا هیچه ،، ماها که مسافت دورتری هستیم دلهره این راهو داریم خدا خودش کمکمون کنه🍃

سلام مامانای حال و آینده، من زایمان کردم، نی نی ام خدا رو شکر خوبه، فقط اذیت ها و شب بیداری ها شروع ...

مبارک باشه عزیزم خدا حفظش کنه قدمش پر خیر و برکت به نی نی شیر میدی برای ما هم دعا کن

خدا جونم شکرت...
بچه ها من امروز وقتی میرم دستشویی دوی دستمال ترشحات زرد دارم برای چیه؟کسی اینطوری بوده ؟من شیافامم ر ...

منم ترشحاتم زرد ولي واژينال ميزارم 

حالا يكشنبه ميرم دكتر

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مبارک باشه عزیزم خدا حفظش کنه قدمش پر خیر و برکت به نی نی شیر میدی برای ما هم دعا کن

عزيزم من سينه هام درد نميكنه طبيعيه ؟آخه انقدر هم پروژسترون دارم ميزنم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷