2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047440 بازدید | 684602 پست
تو مرکز ساری هم میکرو انجام دادیدو نشده؟ مشکلتون ذخیرس؟  اگه اره میشه بگید چ داروهایی دادن به ...

نه عزیزم من ساری نیستم

منم ذخیرم پایینه.لطفا دستور دارویی دکترتو بهم بگو

نه عزیزم من ساری نیستم منم ذخیرم پایینه.لطفا دستور دارویی دکترتو بهم بگو

والا ۱۲ شهریور ک پری بشم باید برم سونو واژینال بعد دارو بده، الان ک dhea, ویتامین ای، سی، دی ، کیوتن۱۰، امگا ۳ و ژل رویال رو میخورم

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن نگفت. ولی من چون خودم تحقیق کردم امپولشو گرفتم. هفته ای یکی بزنم یا دو هفته یکی؟ چون هر س شنبه ی ق ...

ببین من ویتامین دی ام ۱۸ بود ، دکتر طرازی ۳ تا آمپول داد ، طی ۳ هفته هر هفته یکی بزنم ، بعدش شد نزدیک ۶۰ .

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
ببین من ویتامین دی ام ۱۸ بود ، دکتر طرازی ۳ تا آمپول داد ، طی ۳ هفته هر هفته یکی بزنم ، بعدش شد نزدی ...

مرسی عزیزم ک جواب دادی، هفته پیش دی من ۱۴ بود پس منم هفته ای یکی بزنم. دیگه قرصشو هفته ای یکی نخورم ب نظرت؟ همون امپول بسه؟

سلام بچه ها خوبين؟ من زياد نميام نت يه لحظه ميام سريع سوالي كه رفته رو مُخم رو بپرسم فقط😶 مرسي كه م ...

وا محیا جون اینا چه فکریه.منم کلا این ترشح رو دارم. هم دفعه قبل که مثبت شدم و هم این دفعه.

دفعه قبل شیافمو واژینال میذاشتم زیاد شد ، به سمت عفونت رفت.

اما اینبار که رکتال میذارم خیلی کمه ، شاید دو روزی یکبار میبینم ، ربطی نداره اصلا به جنین .نگران نباش.

مرسی عزیزم ک جواب دادی، هفته پیش دی من ۱۴ بود پس منم هفته ای یکی بزنم. دیگه قرصشو هفته ای یکی نخورم ...

آره آمپول زیاد میبره بالا.

چند هفته تا انتقالت وقت داری؟ 

ب من گفت نخور. حتی بعدش.

الانم ویتامین دی ام بالاس. اما دکتر غدد گفت که چون دوقلو اند ، هفته ای ۴ تا هزارش رو بخور.

آره حتما فرق داره برای هر کس با توجه به شرایطش میگن، مثلا قرار بود پروژسترون قطع کنم هفته 12 ولی بع ...

سلام.ببخشیدمیگم بعدازانتقال که برگشتیم خونه چطوری بایدبخابیم؟تخم مرغ میتونم بخورم؟

صلوات.
وا محیا جون اینا چه فکریه.منم کلا این ترشح رو دارم. هم دفعه قبل که مثبت شدم و هم این دفعه. دفعه قبل ...

عه، خدا خيرتون بده الهي كه اينو بهم گفتين هم شما هم ليانا حسابي براتون دعا كردم عاخه صرف نظر از اين دفعه كلا دو سه ساله اين ماده ي كش دار سبز فسفري روي مُخ من بود فك ميكردم فقط خودم دارم و مشكلي چيزيه

انصافا خيلي حرصمو در اورده بود از هركي هم پرسيدم ميگفت ندارم تا حالا نديدم ديگه منم بيشتر نگران ميشدم حالا بماند كه واس خودم به عنوان نشونه وقوع پري طي ده روز   تعريف كردم🙈🙈🙈 

...
عه، خدا خيرتون بده الهي كه اينو بهم گفتين هم شما هم ليانا حسابي براتون دعا كردم عاخه صرف نظر از اين ...

سلام عزیزم

بنظر من شاید قبل انتقال ترشح سبز. ک داشتی علامت عفونت بوده ک اصلا ربطی ب انتقالت نداره

اگه خودتو دوسداری و بچتو

لطفا حرفهای جنین شناس رو کلا فراموش کن چون تلقین خیلی خیلی اهمیت داره بخاطر ترشح یه سری هورمون ها ک از نیمکره های مغزت ترشح میشه

چرا انقد حرص میخوری

یا میشه ک انشالله حتما میشه یا اینکه نمیشه و هرکدوم ما چنبار تجربش کردیم و راه حلی نداره

پس بخودت کمک کن ک بعدا عذاب وجدان نگیری حداقل😘

آره گلم خیلی خوبه واسه کی می پرسی؟ 

مرسي از پاسخت زينبي جان الهي كه به سلامتي و دلخوشي ين دوران شيرين رو طي كني، واسه خودم  عاخه من يكمي ضخيم شدگي ليگامان يوتروساكرال دارم كه گفتن احتمالش هس اندومتريوز، خودم فك ميكنم تو حاملگي قبليم با با سن و كمر محكم زمين خوردم اونجوري شده ولي حالا در هر صورت خدا ميدونه، حالا س٤ ماهه ناگزير من بعد از تخمك گذاري پروژسترون دارم، يه بارش كه بعد از پانكچر بود حالا اون ب كنار چون بالاخره قبلش گونال بود كه استروژنه، امّا بعدش بدون استراديول فقط پروژسترون دارم دو ماه قبل بعد از اي يو اي و اين ماه چون انتقالم نچرال بوده استراديول نداشتم فقط الان پروژسترون دارم، حالا گفتم بپرسم ببينم حداقل اينا واسم خوب باشه

...
آره آمپول زیاد میبره بالا. چند هفته تا انتقالت وقت داری؟  ب من گفت نخور. حتی بعدش. الانم ویت ...

خوب خدارو شکر

من ۱۲ شهریور نوبت زنانم میرسه ک میرم سونو روز اول پری. بعد ابشالله دارو میدن.

میگم عزیزم شمام مشکلت ذخیره بود؟ من هم ذخیرم کمه هم شوهرم ضعیفه خیلی

ب شما چ امپولاییو چندتا دادن؟

اخه بندرعباس نیستم گلم.قشمم الان اب میخورم خانمی روزی ۱۵ تا لیوانو حتما میخورم.ولی بعضی روزا که میخ ...

یعنی قشم زایشگاه نداره؟؟؟؟

محاله مرکزی زایشگاه داشته باشه و دستگاه توکو نداشته باشه

یه سر برو زایشگاه اما اجازه معاینه نده

بعدشم بنظرم من واقعا حرکات بچست ک ما احساس میکنیم انقباضه چون من در حین همون سفت شدن شکمم که یه خرده با درد هم همراه بود تست رو انجام دادن کاملا منفی بود نترس

اگه دیدی ک تو یه ساعت بیشتر از 4تا6شد اونموقه پیگیر باش اما ن استرس داشته باشی

یه لیوان آب یا یه قاچ هندوانه بخور 

در ضمن تو چون دائم استراحتی حرکات بچه انقد اذیتت میکنه چون بدون فعالیتی شکمت پوستش واقعا سفته و کش نمیاد

نترس فقط اما محتاط باش 

سلام بچه ها خوبین همگی

بچه ها من از یکشنبه دارم امپول ها رو میزنم فردا روز اخر هست و شنبه میرم برای سونو به امید خدا

امپولام گونال اف،pd homoge و ارگالترا هست اما هیچی حس نمیکنم تو بدنم😂عوارض یا نشونه ای نباید داشته باشه؟

شنبه سونو کنه باز میگه امپول بزنم ؟ معمولا چندم دوره پانکچر میکنن؟ من شنبه نهم پریودیم میشه

خدا رو شکر نگین جان به حق علی پسر قشنگت رو صحیح و سالم بقل بگیری از الان دیگه زیر دلت رو خاموش کن ...

ممنون عزیزم ان شاالله❤ واقعا عزیزم توصیفت از قل قل دقیق بود خودمم همین حس رو دارم!

آره سونوها همه شون یه چیز رو میبینن ولی تشخیصشون فرق میکنه، بعضیاشون اونقدر تجربه ندارن که بفهمن اینی که دارن میبینن چی هست، خداروشکر خواهرزاده تون مشکلی نداشت🌻

ان شاالله قل قل منم کم شه نی نی م به لطف خدا بسلامتی دنیا بیاد🤲

الحمدالله❤
ممنون عزیزم ان شاالله❤ واقعا عزیزم توصیفت از قل قل دقیق بود خودمم همین حس رو دارم! آره سونوها همه ش ...

نگین جون امیدوارم پسرت صحیح و سالم بیاد بغلت خیلی تو فکرتمو اگه خدا قبول کنه دعاگوی سلامتی خودتو شاهزاده پسرتم