2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047543 بازدید | 684607 پست
ای بابا، اشکال نداره بذار با حال خوب شروع کنین توکل به خدا فعلا حسابی به خودتون برس، بذار خوب خوش ب ...

آره میگم خودش راضی بشه ، یکی دوماه بگذره اونم کم کم به فکر میفته ، راستی بخوام خودمو تقویت کنم چی بخورم خوبه برام؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من تو غ ربال۱ گفتن طول سرویکست ۳۱ و دکترم برام ۳هفته بعدش واژینال نوشت برم ببینم دقیق چنده

چند هفته رفتی غربال رو ؟

۳ هفته بعدش اگر سرکلاژ لازم باشه آدم ، دیر نیست برای سرکلاژ؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم من تو غ ربال۱ گفتن طول سرویکست ۳۱ و دکترم برام ۳هفته بعدش واژینال نوشت برم ببینم دقیق چنده

آخه برای منو اندازه نگرفتن گفتن سه هفته دیگه برم برای اندازه گیری امروز یکم ترشحات زرد رنگ داشتم و ی حالت پریودی داشتم زنگ زدم مرکز ماما میگه اگه دیدی دردت ادامه داره همین فردا یرو برای اندازه گیری سه هفته دیگه خیلی دیره

خدا جونم شکرت...
نه عزیزم هنوز به پانکچر نرسیدم خدا عوضت بده زینب جون نمیدونم اثر امپولاست یا چیه زود گریه میکنم همش ...

آره این آمپولا خیلی از لحاظ روحی اثر میذارن

اصلا نگران نباش فدات شم، اگر مهم بود دکتر نصر حواسش بود

آره میگم خودش راضی بشه ، یکی دوماه بگذره اونم کم کم به فکر میفته ، راستی بخوام خودمو تقویت کنم چی بخ ...

والا اول از همه طبعت رو باید بدونی مثلا من سودای معتدل بودم حسابی باید گرمی می خوردم

کلی خرما و دارچین به صورت رنگینک درست کردم خوردم

گل پنیرک طبع معتدل داره شربت درست میکردم

اغلب غذاهام گرم بود با ادویه زیاد

میوه و آبمیوه هم فراوون، مثلا انبه و آناناس و یک بار آووکادو برای تقویت رحم 

شیر سویا چون لووتیروکسین داشتم نخوردم با اینکه عاشق طعمشم😋😋😋

آره گلم راه هست، بیمارستان ها دستگاه انقباض سنج دارن، برو برات وصل کنن خاطر جمع بشی ان شاالله این د ...

مرسی فداتشم.طبق معمول اینجا‌ ندارن از این دستگاها

امروز بهداشت بودم گفتم اینجوریه گفت احتمالا حرکات نی نیه

البته انقباضو درست برام توضیح نداد...چون دیر بود میخواستن برن

بعد گفتم میتونم برم بیمارستان با دستگاه مطمئن شم که انقباضه؟گفت نه!نیست اینجا😐😑

حالا بازم از دوستم که پرستاره میپرسم ببینم هست یا نه.ولی میدونی زینبی یه‌ چیزی فهمیدم من روزایی که مثلا خسته میشم یا آب کمتر میخورم اینجوری میشم...حالا امیدوارم اگه واقعا انقباض باشه هم با شبی یه شیاف حل شه❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

سلام بچه ها خوبين؟ من زياد نميام نت يه لحظه ميام سريع سوالي كه رفته رو مُخم رو بپرسم فقط😶 مرسي كه مثل هميشه محبت ميكنين راهنمايي ميكنين و دعام ميكنين، ميگما من هميشه هف هش روز قبل پري يه ترشح سبز كممممرنگ مشاهده ميكنم فقط يكي دوبار و بعدش ديگه بي رنگه همه ترشحات تازه اگرررر ترشحي در كار باشه چون معمولا  ترشح ندارم اصلا و بعدش يه هفته ده روز بعد پري تشريف فرما ميشه،،، با عرض شرمندگي روم ب ديوار بي بو هست و دكتر گفته مسئله اي نيست، حالا امروز كه سوم انتقالم و ٩روز ب موعد مونده و روزي دوتا شياف سيكلو دارم و يه روز درميون يه امپول پرو ژسترون، باز هم ان سبز كمرنگ رويت شد😐 ايا خلاص شم يعني ديگه ولش؟ بيخيال؟ نشد بازم؟ يعني خاك بر سر جنين شناس بيشعور كه به زودي همينجا معرفيش خواهم كرد،،، همون روز اول دست و دلم لرزوند، و حالا هم اين سبز هميشگي😔 ايا اين يعني بازم دارم پر ميشوم؟؟؟ خداي من

خير سرم امروز هاش سي جي داشتم نصفي، ميگم نزنم ديگه بيخود،،، نصف سه روز قبل زدم همون روز انتقال نصف هم امشبه، سبز ه تشريفشو اورد لابد ديگه نشده چرا بيخودي بزنم

...