2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047389 بازدید | 684597 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@زینبی_بابا   سلام عزیزم  من همچنان پریود نشدم قرار شنبه برم رشت ببینم چی میگن حالا دوتا ...

گلم اگر پری بشی و خون ریزی خوب باشه فکر کنم روز اول هم سونو می کنن، واسه آی یو آی دوم، روز اول پری سونو شدم 

فرقی نداره هر جور پری بشی به ضخامتت بستگی داره 😉😉😉 مگر اینکه نظر دکتر متفاوت باشه

تو سیکل ای وی اف هستم اولین باره عزیزم hla dr چیه زینب جون؟

فاکتور هماهنگی بافتی هست

گلم اصلا واسه دفعه اول این آزمایش ها معنی دار نیست

اینو از خودم نمیگم، خیلی مقالات سیستماتیک ریوو که هر کردم 500_600 تا مقاله و تحقیق  رو در بر میگیره

اصلا اهمیت نده

فاکتور هماهنگی بافتی هست گلم اصلا واسه دفعه اول این آزمایش ها معنی دار نیست اینو از خودم نمیگم، خی ...

زینب جو اینارو دکتر پاکروش داده بود انجام بدم 

بعد که رفتم پیش نصر نگاه کرد و چیزی نگفت عزیزم

اخه من آسم دارم داروهایی که استفاده میکنم ایمنی رو بالا میبره الان که تو سیکل هستم دیگه داروهای خوراکی رو استفاده نمیکنم چون میترسم فقط اسپری هارو استفاده میکنم

Cd 19 چیه زینب جون؟

سلام زینب جون خوبی عزیزم؟میگم شما کی میرید برای سونوی طول سرویکس؟یا تو ان تی براتون انجام دادن؟

من 20 شهریور نوبت دارم

تو غربال اول هم واژینال اندازه گرفت 33.5 بود

دکتر مریم مشفقی پریناتولوژیست هست بیرون از رویان هم کار میکنه، خیلی با تجربه است

زینب جون من دو هفته پیش یه امپول زدم اسمشو یادم نیست که دکتر گفت بعد این امپول ممکنه پریود نشی اگه پ ...

آره حتما باید بشی

ولی چون یه پریود ساختگی هست دیر میشه نگران نباش 

منم 11 روز اگر اشتباه نکنم عقب انداختم، روزی نیم سی سی بوسرلین داشتم و ال دی

زینب جو اینارو دکتر پاکروش داده بود انجام بدم  بعد که رفتم پیش نصر نگاه کرد و چیزی نگفت عزیزم ...

یه نوع گلبول سفید هست عزیزم

ببین فدات شم داروهای آسم رو اصلا سر خود قطع نکن

حتما حتما به دکتر نصر بگو آسم داری و لیست داروهات رو بگو بهش دقیق 

چون با بعضی هورمون ها ممکنه تداخل داشته باشن

مثلا همین اسپری سالبوتامول، یا البوترنول یا....

ببخشید خاطرم نیست پانکچر کردی یا نه ولی برای بیهوشی هم مهمه

اتفاقا داروهای آسم اغلب سرکوب ایمنی می کنن تا واکنش گلبول های سفید پایین بیاد

نه عزیزم هنوز به پانکچر نرسیدم خدا عوضت بده زینب جون نمیدونم اثر امپولاست یا چیه زود گریه میکنم همش بی حالم از صبح که یکی گفت این فاکتورا مهم هستن خود به خود اشکام میومد الان خیالم راحت شد 

sam-pa جون اگر بین لایه های آندومتر فاصله ایجاد شده باشه،راهی وجود دارد برای برطرف کردن شرایط؟

خیلی تخصصی هست من اطلاعی ندارم.

ولی کلاً نظم اندومتر فقط و فقط تحرک منظمِ مثل پیاده روی و ورزش های هوازی انقدر تاثیرش رو با سرعت نشون میده که نگو 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی