2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047550 بازدید | 684607 پست
ممنونم ازت سمانه جون😘😘 انشاءالله نی نی شما هم سالمه من مطمینم. دیشب تا ۴ صبح تو تاپیک کسایی بودم ک ...

مرسي عزيزه دلم فداتشم كه به يادم هستي من هم فعلا فقط منتظرم تا ببينم خدا برام چي رقم ميزنه 🙏🙏🙏خيلي برات خوشحالم 😍😍😍

خب خداروشكر كه همه چي به خوبي پيش رفته ديگه نگران نباش و لذتشو ببر  عزيزم ❤️❤️❤️

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون از راهنماییت زینبی جون ، چه خوبه که سر درمیاری از این آزمایش ها  میگم فعلا شوهرم گفته دک ...

ای بابا، اشکال نداره بذار با حال خوب شروع کنین توکل به خدا

فعلا حسابی به خودتون برس، بذار خوب خوش بگذره، یواش یواش راضی میشه

سلام زینب جون.خوبی؟میخواستم ببینم استرادیول تداخل دارویی با قرص سرما خوردگی و چرک خشک کن داره؟ان شاا ...

سلام عزیزم، شما خوبی؟ 

نه گلم تداخل نداره، فقط ترجیحا ساعتشون با هم یکی نباشه

خیالت راحت خوب میشی ان شاء الله 

@زینبی_بابا   سلام عزیزم 

من همچنان پریود نشدم قرار شنبه برم رشت ببینم چی میگن حالا دوتا سوال دارم من این همه راه میرم بزنه اونجا پری شم دیگ سونو نمیکنه میگه برو فردا ک روز دوم هستش بیا؟؟ 

و سوال دوم اینکه اگه برا من آمپول نوشتن ک پریود بشم دیگ انتقال نمیدن؟ چون با آمپول پری شدم میگن برو ماه بعد بیا یا فرقی نمیکنه انتقال میدن؟ 

سلام زینب جونم یه نفر امروز نگرانم کرده من ازمایش دادم پارسال بردم دکتر اصلا راجع به ایمنی و ا ...

گلم تا حالا انتقال دادی؟ اگر نه اولین بار یا دومین بار باشه، آز ایمنی معنی نداره اصلا، فقط انعقادی مهم هست

آزمایش ها رو بذار ببینم

دکتر نصر کلا اعتقادی نداره به این چیزا🥴😁🥴😁

قربون دل مهربونت😘 اره واقعا. حیف اسم انسان برای بعضی ادما چه به برسه بهشون بگی انسان. دیروز که دوبا ...

راستي عزيزم كدوم آزمايشگاه رفتي نمونه cvs واست آزمايش كردن؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦

زینب جون من دو هفته پیش یه امپول زدم اسمشو یادم نیست که دکتر گفت بعد این امپول ممکنه پریود نشی اگه پریود نشدی بعد دو هفته قرص استرادیول بخور صبح دو تا و شب هم دوتا.بعد گفت دو هفته بعدش بیا واسه سونو.حالا میخواستم بدونم حتما باید پریود شم واسه انتقال؟