2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست
سلام خانم خوبی؟ 😍😍😍😍 شیاف و آمپول خیلی به نظر و تجربه دکتر بستگی داره و شرایط خودت بتامتازون ه ...

سلام زینبی جونم بهتری؟ماهم خوبیم خداروشکر.میگم شوهرم دوتا بسته دیگه سیکلو گیر اورده...یعنی تقریبا تا یه ماه و نیم دیگه دارمش.شرایط منو که میدونی گلم یه هماتوم دارم به سایز ۵۱ در ۱۴ میلی متر.که دکتر و سونو گفتن خداروشکر جای خطرناکی قرار نگرفته و ضرری نمیرسونه...حالا همش میگم اگه یه وقت شیاف سودی نداره توی این هفته های بارداری کاش امپول پرلوتون میزدم هفته ای‌‌‌‌..به دکتر خودمم نمیتونم اعتماد کنم ولی بندر که گفتم دکتر گفت شیاف داری دیگه نیازی به پرلوتون نداری فعلا...جفتمم خداروشکر رفته بالا عزیزم...بنظرت مشکلی ایجاد نمیشه با شیاف تا اخرش؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اي جاااانم خداروهزاران مرتبه شكرت خيلي خوشحال شدم واست عزيزم يه نفس راحت كشيدي🙏🙏🙏💗💗💗 فقط يه س ...

ممنونم ازت سمانه جون😘😘 انشاءالله نی نی شما هم سالمه من مطمینم. دیشب تا ۴ صبح تو تاپیک کسایی بودم که امینو انجام دادن. جز یه مورد همه بچه هاشون خدا رو شکر سالم بود پس شما هم نگران نباش. این چند روز و خصوصا امروز کلی یادت کردم و از ته دل ارزو می کنم فرشته توام سالم و سلامت بیاد بغلت❤️

عزیزم من همون روز که نمونه رو بردم از خودمم نمونه خون گرفتن. بعد سه روز منتظر جواب بودم که ندادن. امروز برام توضیح دادن هم خون شما تست شده هم نمونه جفت. هر کدوم سه روز زمان برده. که مطمین شن نمونه از جنین بوده برای همین اینقد طول کشیده. و خدا رو شکر هم نمونه درست بوده هم‌جوابش خوب🥰

عزیزم ایزوپرین نمیخوری؟ برای انقباضه

نه خانمی اونم نخوردم.یادم نبود به دکتر بگم...ولی قبلا یه بار گفتم گفت نخور چون حجم کیسه ی آبت توی سونو گفته کمه.ولی سونوی بعدیش که رفتم مقدار مایع دور جنین نرمال بود که بعد اون سونو هنوز نرفتم پیش دکترم.ایزوپرین واقعا جلوی انقباضات رو میگیره؟تو داشتیش؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ممنونم ازت سمانه جون😘😘 انشاءالله نی نی شما هم سالمه من مطمینم. دیشب تا ۴ صبح تو تاپیک کسایی بودم ک ...

وای عزیزم جواب نمونه خوب بوده؟خداروهزار مرتبه شکر😍😍😍😍

ممنون عزیزم .عکس رنگی دارم...رحمم دوشاخه ای هست.. دکترم میگفت غلظت خونت بالاست... شوهرم خیلی ضعیفه ...

گلم امیدوار باش، چشمت به عدد و رقم نباشه حتی تو موارد خوب

برای بهتر شدن اوضاع تلاش بکن ولی از ضعیف بودن اسپرم و اینا نترس، بگو خدا بزرگتر از این مشکلاته و حتما بهت فرزند صالح عطا می کنه

راهنمایی هم خواستی اینجا در حدی که بلد باشیم کمک می کنیم همه 

مگه فرقی میکنه کجا بزنی؟؟؟ منم دورناف عشقی میزنم.چپ راست بالا پایین.به فاصله دوانگشت به من که چیزی ...

نه بابا، فرقی نداره ولی چپ و راست بهتره، 

بالا و پایین کمتر توصیه میشه 

چپ و راست هم یکی در میون باشه باز بهتره

سلام بچه ها دکتر یادش رفته ویتامین دی برام بنویسه ازمایششو من قبلا قرصشو می خوردم دیر نشه برام تا غر ...

خوب کردی عزیزم 

ان شاالله دنیا اومد اگر سزارین بودی یه کم بخیه هات خوب شد فکر می تونی بری

فکر کنم 40 روز بعدش بشه رفت، ان شاء الله که نی نی هم دل درد نداره

ولی از خیلی مامان ها شنیدم تا قبل 6 ماهگی سفر رفتن خیلی راحتتره چون بچه فقط شیر میخوره و غذا کمکی نمیخواد

سلام زینبی جونم بهتری؟ماهم خوبیم خداروشکر.میگم شوهرم دوتا بسته دیگه سیکلو گیر اورده...یعنی تقریبا تا ...

سلام عزیزم اره خدا رو شکر چشمش نکنم، گوش شیطون کر امروز سرم نزدم، با قرص دمیترون و چیزای دیگه سر کردم

گلم والا نمی دونم چی بگم از بس اختلاف نظر هست تجربه ایی هم ندارم

ولی از هفته 36 به بعد که شیاف ها هم تموم میشه دیگه واقعا نیازی نداری

در ضمن الان جفت دیگه یواش یواش گریدش میره بالا و به سمت پیر شدن، فکر نمی کنم بد باشه شیاف داری

خدایا تیکرشو اومد هفته 30😍😍😍😍

چرا ذخيره و آز هورموني تون چه طور بود چرا بهتون همچو مزخرفاتي گفتن؟ نتيجه چي شد؟ چيكار كردين؟

ذخیره 0/68 بود مشکل هورمونی نداشتم کلا 5 تا تخمک داشتم ک فقط ی دونش موند اونم متوسط بود همونو واسم انتقال دادن ک گفت امیدوار نباش فردا روز 18 انتقالمه ولی نرفتم آز بدم

خوب کردی عزیزم  ان شاالله دنیا اومد اگر سزارین بودی یه کم بخیه هات خوب شد فکر می تونی بری فکر ...

ارع دلم اشوب بود همش گفتم بی خیال بشم انقدر سخت باردار شدیم نمی ارزع یه سری کارا ن من ان شا الله پسرم اوایل بهمن میاد احتمالا چون دکتر سونو  تاریخ طبیعی 16بهمن زده 

منم سزارین می کنم از طبیعی میترسم خخخ

دیگه عید ان شا الله میرم مسافرت البته باز باید دید با واکسنش مسافرتم یکی نشه واکسن داشته باشه چند روز عقب می ندازم مسافرتو